mutfağa dönüşen odamız!

ayrıca o firin ısınınca tv zarar vermiyomu. ilerde verecektir. benc ecok fazla kullanmıyorsan dolap içine yerleştirsen fırını yer açılır. ben öle yaptım. mikrodalgam ve fırınımı dolap içine kkoydurdum arasına raf yaptırıp.ortadan kalktılar

hiiç sorun degil ne demek :) hatta resim eklerim cekince
mutfagımda yere kadar cam olan bir kapı ve hemen yanındada bir pencere var. iki tane jaluzi aldık yani. birisi kapının üstüne diğeri pencere.. boyları aynı jaluzilerin ama kapıyı tamamen kapamıyor. sanırım 60x180 boyutlarında jaluziler. kapı tamamen kapanmıyor ki kapanmasın daha iyi. yani asagıdan 30cm falan acıkta kalıyor. perde ise tamamen kapalı.
fiyatları da cok uygun, 27 lira civarındaydı tanesi. 50 küsür lira verdik yani. takma işini de perdeci yaptı o gün diğer odalarıma takmaya gelmişlerdi rica edince taktılar. cok aman aman kaliteli değil o takma kısımları ama işi bilen biri rahat yapar. pencere ve kapının 10cm kadar üstüne takıosun, direkt olarak duvara çiviliosun diyeyim.. cok kolay aslında.
temizlik olayını ben de bilmiyorum

masanın eski halini daha çok beğendim. yapışık halini. senn bileceğin iş tabi , sen kullanıyorsun. bana ferah geldi öle daha çok. ben ferah ortamları seviyorum. orta sehpa bile almaadım evime bu nedenle :) inş. tez zamanda amerikan mutfağına kavuşursun. amerikan mutfaklar hem güzel hem kullanışlı da temizlik olayı beni çok düşündürüyor. şu mutfağın yağ içinde kalmasından nefret ediyorum hatta ocaklar balkonda falan olsa diye iç geçiriyorum :)

Temizlik olayını niye düşünüyorsunuz o kısmını anlamadım bende :)

Bu arada eşime sordum,koçtaştakiler tabii ki ucuz,çünkü onlar plastik dedi.Onunla ilgili bir sıkıntı olurmu bilmem temizlik konusunda ama bizimki mikro jaluzi,yani metal.Renklileride varmış tabii.Ben hiç eşime bile sormadım o yaptığı halde temizliği nasıl olur falan diye.Gayet rahat kapalı şekildeyken bezle sildim,aspirins sıkıp :)

evet koçtaştakiler plastik. metaller daha kaliteli oluyormus. biz bilmiyorduk ama zaten uygun fiyatlı diye aldık. muhtemelen fiyat farkı vardır. takarken dikkat etmek lazım dediğim gibi yoksa o plastikler kırılıomuş. ama bizde hiç sorun cıkmadı. sapasağlam duruolar :)
ben de cektim bugun fotoları;

temzilki için tüylü sopalar var onlar işe yarar sanırım

çok begendim sandalyeleri koçtaşta görmüştüm sanki bende çok güzel durmuş mutfagında ne kadara aldınız???? sandalyeleri benimde sandalye almam gerek ve bunları da çook begendim:))

çok begendim sandalyeleri koçtaşta görmüştüm sanki bende çok güzel durmuş mutfagında ne kadara aldınız???? sandalyeleri benimde sandalye almam gerek ve bunları da çook begendim:))

çok tesekkur ederim :) biz maskodan aldık tanesi 100 liraydı. koctas'ta bugun ben de gördüm cok benziyorlar. 119 liraydı orada sanırım. daha üstüne oturup kullanamadık ama sanırım rahatlar da. eger maddi durumunuz iyi ise papatya'nın ürünlerini tavsiye ederim. ciddi bir fark var bence ama pahalı. biz alamadık o yüzden

s

Saol tatlım bakayım bende çok şık duruyorlar çok iyi bir şeçim izmirde sandalye ve mobilya şehri kısıkköy diye biryer var bende ordan bakayım daha uyguna gelebilir belki

gerçekten şık duruyorlarmış. dün koçtaşta baktık, yeşiller, pembeler.. ne güzel renkleri var, bayıldım.. fakat farklı bir mekanizmayla takmak gerekiyor, stor perdeyi normal kornişe takabiliyorsunuz ama dedi görevli, storlara da baktım, ama gönlüm renkli jaluziden yana
eşimi ikna edip, nasıl monte ettireceğim bakalım iş çıkıcak yine başa

fırını kullanıyorum canım, boy fırınım yok yani tek fırınım o.
zaten sonradan set üstü ocağı aldık, bu mutfağa geçiş yapınca.. tv ye zarar vereceğine ben de endişeleniyordum ama fırın çalıştığında çok kontrol ettim ısınmıyor, arada
tahta tezgah yaptım ya herhalde o yüzden.. şimdilik zarar yok, tabii ilerisini bilemem..
dolap içine koymam imkansız, her kullanacağımda koca fırını yüklen koy.. olmaz..

walla ben de cok sevdim renkli renkli :) pembesinde cok gözüm kalmıştı ama halıyla falan uysun die bunu aldık.. bu perdelere bi şey olursa alıcam kesin.. bu arada dün bi perdeciye gittim (hatta evim şahane programında en son görünen perdeci), orada o kadar güzel jaluziler gördüm ki anlatamam. metalleri duvar kağıdıyla kaplamışlar ve acayip hoş olmuş. fiyatlarını sormadım tabii ama muhtemelen pahalılar. eger maddi durum acısından sıkıntı yoksa bakın derim.
bu arada storları nasıl kornişe takıyorlar ben anlamadım? yani onu da matkapla delip monte ediosun jaluzileri de benim bildiğim kadarıyla. tek fark birisini tavana mınte ediosun diğerini duvara. ve ciddi söylüorum çok kolay takılıo.

Son düzenleme:
korniş yoksa matkap kulanılıyor ama korniş olunca hiç bir sorun olmuyor,çok basit takılıyor.Yani eşim yapmasa ve görmesem bende düşünürdüm :) Eğer koçtaştakinden alacaksanız birşey diyemem ama kaliteli olsun diyorsanız yardımcı olabilirim...

Mutfağınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.Fakat bana şu kısımlar biraz karışık geldi.

Bu köşedeki fırının altındaki masayı oradan çıkarsanız ve o dolabı cama kadar yanaştırsanız.Fırını ve tv yide yanyana o dolabın üzerine koysanız daha düzenli görünür.

Birde yemek masasını duvara yanaştırıp sandalyelerin ikisini yanyana bu tarafa alsanız.Bebek mama sandalyesinide masanın sol yanına koysanız?

Birde bu tezgah üzerindeki raf o kısmı karışık gösteriyor.Rafı iptal etmesniz bile o raftakleri kaldırıp yerine baharatlık gibi birşey koysanız daha güzel durabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…