güle güle kullan canım, komple kaplayan mı aldın? parçalı mı? hani galiba öyle parçalı da kullanılabiliyor ya, gerçi camın ebatına göre ama ben nasıl alsam acaba? komple mi parçalı mı? bir de nasıl taktınız? farklı bir mekanizma gerek sanırım tavana korniş yerine değil mi?
bir de kaça aldınız? ve temizliği nasıl oluyor aceeebaa??? ne çok soru sordum.. özür.
çok fena çok hoş harika birşey olmuş bu yaa :)
çok begendim sandalyeleri koçtaşta görmüştüm sanki bende çok güzel durmuş mutfagında ne kadara aldınız???? sandalyeleri benimde sandalye almam gerek ve bunları da çook begendim:))
sçok tesekkur ederim :) biz maskodan aldık tanesi 100 liraydı. koctas'ta bugun ben de gördüm cok benziyorlar. 119 liraydı orada sanırım. daha üstüne oturup kullanamadık ama sanırım rahatlar da. eger maddi durumunuz iyi ise papatya'nın ürünlerini tavsiye ederim. ciddi bir fark var bence ama pahalı. biz alamadık o yüzden
evet koçtaştakiler plastik. metaller daha kaliteli oluyormus. biz bilmiyorduk ama zaten uygun fiyatlı diye aldık. muhtemelen fiyat farkı vardır. takarken dikkat etmek lazım dediğim gibi yoksa o plastikler kırılıomuş. ama bizde hiç sorun cıkmadı. sapasağlam duruolar :)
ben de cektim bugun fotoları;
Eki Görüntüle 397737 Eki Görüntüle 397738 Eki Görüntüle 397739
temzilki için tüylü sopalar var onlar işe yarar sanırım
ayrıca o firin ısınınca tv zarar vermiyomu. ilerde verecektir. benc ecok fazla kullanmıyorsan dolap içine yerleştirsen fırını yer açılır. ben öle yaptım. mikrodalgam ve fırınımı dolap içine kkoydurdum arasına raf yaptırıp.ortadan kalktılar
gerçekten şık duruyorlarmış. dün koçtaşta baktık, yeşiller, pembeler.. ne güzel renkleri var, bayıldım.. fakat farklı bir mekanizmayla takmak gerekiyor, stor perdeyi normal kornişe takabiliyorsunuz ama dedi görevli, storlara da baktım, ama gönlüm renkli jaluziden yana
eşimi ikna edip, nasıl monte ettireceğim bakalımiş çıkıcak yine başa
korniş yoksa matkap kulanılıyor ama korniş olunca hiç bir sorun olmuyor,çok basit takılıyor.Yani eşim yapmasa ve görmesem bende düşünürdüm :) Eğer koçtaştakinden alacaksanız birşey diyemem ama kaliteli olsun diyorsanız yardımcı olabilirim...walla ben de cok sevdim renkli renkli :) pembesinde cok gözüm kalmıştı ama halıyla falan uysun die bunu aldık.. bu perdelere bi şey olursa alıcam kesin.. bu arada dün bi perdeciye gittim (hatta evim şahane programında en son görünen perdeci), orada o kadar güzel jaluziler gördüm ki anlatamam. metalleri duvar kağıdıyla kaplamışlar ve acayip hoş olmuş. fiyatlarını sormadım tabii ama muhtemelen pahalılar. eger maddi durum acısından sıkıntı yoksa bakın derim. bu arada storları nasıl kornişe takıyorlar ben anlamadım? yani onu da matkapla delip monte ediosun jaluzileri de benim bildiğim kadarıyla. tek fark birisini tavana mınte ediosun diğerini duvara. ve ciddi söylüorum çok kolay takılıo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?