ben de mutfagıma bu jaluzilerden aldım :) koçtaş'ta vardı, morunu aldım. çok da sevimli oldu
hım ozaman güle güle kullan ferah ferah zaten elektirik zamlandı gunduz barı kurtuldun elektırıkten
bende pencerenin önündeki dolaba takıldım. onun dışında güzel olmuş severim pembeyi bende. o ek dolap pencereye yapışsada fırın ve tv üstüne konsa die içimden geçirdim. bu arada eski mutfağı o da mı yaptınız . bir evde neler neler yapılır da yeter ki para olsun :) parası olup da evi berbat olan da bi demet akalın da gördüm bu arada :)
bu jaluzileri nasıl temizliyorsunuz. benim mutfak perdesi çok çabuk kirleniyor.
önce güle gğle kullan yapılan iş kötü olmaz ...ben de bakınca şöyle düşündümbu resimdeki kahve krem dolabını pencerenin önüne koysan giriş kapısına doğru fırını tv yi falan da onun üzerine koysan sanki o kısım daha ferah olur gibi...biraz karmaşa var o kısımda..bir de tezgah özeri rafta çok fazla eşya var misal o sosluk her gün kullanılan bişey değildir onu bi dolaba kaldırsan ..bayaa ferahlar motfak ve sadeleştikce daha güzel duracaktır emin ol..
ben de mutfagıma bu jaluzilerden aldım :) koçtaş'ta vardı, morunu aldım. çok da sevimli oldu
canım renk konusunda katılıyorum arkadaşlara çok karmaşık görünüyor... ama özellikle dikkatimi çeken şey... tv nin altındaki tezgah tarzı dolap...bence emanet gibi duruyor..hiç olmamış oraya...onu çıkarıp masayı köşeye koysanız daha uyacak gibi... birde tezgahı bukadar minik yapmak yerine o dolabın tarafına doğru l şeklinde uzatsaydınız keşke... hem tezgah büyük olurdu hemde öyle tv dolabını orada bulundurmak gibi bi sıkıntı olmazdı benim fikrim..
cok sirin olmus,ben severim boyle civil civil renkleri olan mutfaklari,illahi hersey ayni renk olmak zorunda degil diye dusunuyorum.simdilik bu kadarini basarmissisiniz ileride daha da guzellestirip kullanabilirsiniz.sadecce masanin ordaki dolap biraz kalabalik duruyor,iyi gunlerde kullanin:)
merak ettiğim eski mutfağı şuan ne olarak kullanıyorsunuz?? şuanki mutfak güzel olmuş aa sanki biraz karışık gibi geldi eşyalar..tv nin yanındaki dolab neden o şekilde duruyor duvara dayasan daha iyi olurdu bence
duvar kırılınca üst kısmına masa şeklnde tezgah. altları dolap salon ve mutfak kısmında bar tabure hemen yanından salona açılan kapı yapardım ben olsam.
canım eski mutfağı hiiiiç sormagaz odası, spor odası, ütü odası, ardiye.. ne ararsan var yani.. atıl oda oldu maalesef, bir türlü adam edemedik orayı mutfaklıktan çıktığından beri. zaten bir de üst dolapler duruyor, sökmedik onları kiler gibi. ne ararsan var içlerinde.. alt tezgahı kırdık sadece, çıkan parçaları da işte tezgah mezgah kendi çapımızda kullanıyoruz:)
eskiden duvara yapışıktı işte, yeni eklediğim resimde görünüyor, amerikan masa hayalimizden öyle duruyor işte
her eve lazım ATIL ODA bence...fazlalıklar varya o fazlalıklalr saymakla bitmez..benim spor aletim,ütü masası,elektrik süpürgesi...vs koyacağım bi boş oda olsa süper olurdu valla
bu jaluzileri nasıl temizliyorsunuz. benim mutfak perdesi çok çabuk kirleniyor.
bu eskiden o tezgah dolabın üzerinde fırın ve tv nin durduğu hali, anlaşılyordur umarım.
Eki Görüntüle 396748
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?