mutfağa dönüşen odamız!

bende pencerenin önündeki dolaba takıldım. onun dışında güzel olmuş severim pembeyi bende. o ek dolap pencereye yapışsada fırın ve tv üstüne konsa die içimden geçirdim. bu arada eski mutfağı o da mı yaptınız . bir evde neler neler yapılır da yeter ki para olsun :) parası olup da evi berbat olan da bi demet akalın da gördüm bu arada :)

canım o dolap pencereye yapıştı cama da yapıştı. camın hizasını geçiyor, yarım açılıyor cam ve bulaşık makinasının açılmasına etki ediyor, yani iyice daraltıyor orayı,
ayrıca oğluşum ben mutfaktayken camda hep:)) yer dar, o da, ben de krize gireriz maazallah!
evi alınca ilk iş arkadaki mutfağı öne almak oldu işte..
demet akalındaki para bizde olsa neler yapmayız ki:))

ayrıca bir resim daha ekleyeceğim dediğin gibi kullanıyordum zaten, çok herşey üst üste duruyordu gözüme. o yüzden değiştirdim ve birkaç gündür böyle kullanıyorum bakalım.. o resme de bakarsınız. yorumları beklerim. :))

Son düzenleme:

canım işte düz şekilde cama yapışıktı o dolap, üzerinde fırın ve onun üzerinde de tv vardı. çok üst üste duruyordu herşey batıyordu gözüme:)) giriş kapısına fırın ortalıkta olsun istemiyorum, zaten set üstü kallavi birşey.. onu mümkün olduğunca gizlemeye çalışıyorum fark edildiyse..
rafa gelince de ben o tür özel, artı muftak renklerime uygun porselen şeyleri göz önünde tutmayı seviyorum ve zaten dolaplar da tıka basa dolu
eski mutfaktan buraya gelince zaten, sığamadım gibi oldu bu dolaplara onlar daha genişti. çoğu şeyi de elemiş, arka dolaplarda bırakmış halim bu

ben de mutfagıma bu jaluzilerden aldım :) koçtaş'ta vardı, morunu aldım. çok da sevimli oldu

güle güle kullan canım, komple kaplayan mı aldın? parçalı mı? hani galiba öyle parçalı da kullanılabiliyor ya, gerçi camın ebatına göre ama ben nasıl alsam acaba? komple mi parçalı mı? bir de nasıl taktınız? farklı bir mekanizma gerek sanırım tavana korniş yerine değil mi?
bir de kaça aldınız? ve temizliği nasıl oluyor aceeebaa??? ne çok soru sordum.. özür.

tv nin altındaki tezgah tarzı dolap bir katlanır mini masa o masayı mutfağın orasında burasında heryerinde denedim, masaya ek masa falan bile yaptım, baktım olacak gibi değil en sonunda fırını üzerine koyup araya sıkıştırıp kamufle etme çözümünü buldum kendimce:)) o tezgah tarzı dolapta eski mutfaktan sökülen parçalar işte. o şekil değerlendireyim dedim, onum da içi dolu tost makinası, ekmek kız. cezveler falan.. çekmecelerde bakliyatlar.. zaten eski muftaktan buraya geçince sığışamadım buraya:)) mutfakta hazır mutfak zaten, ölçüsü böyleydi bul. makinasına kadar yani(

işte sabredin, o tezgah dolap yerine L bir amerikan yüksek masa düşlüyorum zaten

teşekkür ederim canım.. zaten daha da güzelleştirme çabalarım devam ediyor.:26:

merak ettiğim eski mutfağı şuan ne olarak kullanıyorsunuz?? şuanki mutfak güzel olmuş aa sanki biraz karışık gibi geldi eşyalar..tv nin yanındaki dolab neden o şekilde duruyor duvara dayasan daha iyi olurdu bence

duvar kırılınca üst kısmına masa şeklnde tezgah. altları dolap salon ve mutfak kısmında bar tabure hemen yanından salona açılan kapı yapardım ben olsam.

canım eski mutfağı hiiiiç sorma gaz odası, spor odası, ütü odası, ardiye.. ne ararsan var yani.. atıl oda oldu maalesef, bir türlü adam edemedik orayı mutfaklıktan çıktığından beri. zaten bir de üst dolapler duruyor, sökmedik onları kiler gibi. ne ararsan var içlerinde.. alt tezgahı kırdık sadece, çıkan parçaları da işte tezgah mezgah kendi çapımızda kullanıyoruz:)

eskiden duvara yapışıktı işte, yeni eklediğim resimde görünüyor, amerikan masa hayalimizden öyle duruyor işte

duvar kırılınca üst kısmına masa şeklnde tezgah. altları dolap salon ve mutfak kısmında bar tabure hemen yanından salona açılan kapı yapardım ben olsam.

işte duvarı kırınca olabilecek tüm bu projeler, şu an için bu tezgah stiliyle avunuyorum
duvarın üst kısmına tezgah düşünmüyoruz yüksek L masa yaptıracağız, çünkü duvarın hemen arkasında zaten yemek masası var, o masa da mutfağa girsin istemiyorum yani komple kırarsak öyle gibi olacak, pencere açıp kırarsak biraz boşluk bırakıp yüksek L masa işte. mutfak tarafına bar tabureleri.

her eve lazım ATIL ODA bence...fazlalıklar varya o fazlalıklalr saymakla bitmez..benim spor aletim,ütü masası,elektrik süpürgesi...vs koyacağım bi boş oda olsa süper olurdu valla

bu da koçtaşta gördüğüm mutfak. keşke böyle ortada olabilse tezgah( tesisatı alttan çekerken hiç böyle birşey düşünemeiştik(

her eve lazım ATIL ODA bence...fazlalıklar varya o fazlalıklalr saymakla bitmez..benim spor aletim,ütü masası,elektrik süpürgesi...vs koyacağım bi boş oda olsa süper olurdu valla

ewet canım valla orası da yetmiyor bize, giyinme odasına çevirmeyi bile düşünüyoruz bazen orayı, e bu sefer ordaki eşyalar nolucak diyoruz? oğluşuma oyun odası mı yapsak diyoruz? yine olmuyor:)) yani o oda her gün bir şekile giriyor kafamızda ama icraat yok

topu topu bir fazla oda var ne şekle sokacağımızı şaştık walla keşke birkaç oda dah olabilse, Allahım şöyle 5-6 odalı evler nasip etsin herkese

bu eskiden o tezgah dolabın üzerinde fırın ve tv nin durduğu hali, anlaşılyordur umarım.

Eki Görüntüle 396748

bence yine o fırını ve tv yi aynı tezgahın uzerine koy sırtını cam tarafına yasla. tezgahın arkasına bi masa daha koymuş ve uzerinede fırınla tv koymuşsun daraltmışsın ortamı. tabi gördgume göre fiikrimi söledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…