Bence karisiklik renklerden degil, renkler tam tersine can katmis, degisik olmus mutfak. Fakat konu sahibi aciklamana ragmen ben de o ayri duran dolabin orada durmamasindan yanayim. Bence firinin üzerinde durdugu dolabin arkasindaki katlanabilir kücük masa da gereksiz. Tam tersine bence masa ve sandalyeyi cam kenarina alip, o dolabi da masa sandalyenin oldugu yerde enine duvara yaslaman. Üzerine de firini koyarsin. Annemin de vardi öyle, dolabin üzerine koymustu hic de kötü durmuyordu. Sadece televizyonu kaldirman yeterli. Üzerine bir de televizyon ekleme. Hem firini calistirinca maaazallahhh bir aksilik cikmasin.
Televizyonun her odada olmasina gerek yok. Cok saglikli bir sey de degil. Oturma odasindaki yeterli olmali. Onun yerine mutfaktayken sohbet etmeyi tercih etmelisiniz. Yalnizsaniz kafanizi dinlemeyi.
Bir de duvari deldirmek fikrini tekrar düsünün derim. Cok hos bir fikirmis gibi geliyor ama mutfakla salonum birlesik gibi benim bütün yag, koku salona gidiyor, hic kullanisli degil. Ayrica duvari da bölmüs oluyor. Alani daraltiyor diger odada. Ama yok illa cok istiyorum diyorsan, diktörtgen pencere gibi actirip sürgülü cam yaptirirsin, hic degilse o cam sürekli acik olmaz yemek kokulari bulasmaz.
Ben olsam hic yaptirmazdim.