Cilt Bakımı Ürünleri mustela kullanan varmı??????

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mine_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
14
0
kızlar lütfen acil cevap yazın.benim derdim çatlaklarım.mustela ürününü bir arkadaşım çok övdü ve onunda bir tanıdığı faydasını görmüş.aranızda kullanan ve memnun kalan varsa yazabilirmisiniz?:çok üzgünüm:

bende merak ettim neymiş bu müstela banada bilgi verirmisin nerede satılıyormuş fiyatı nekadarmış kesin geçirmişmi arkadaşını çatlaklarını

bu ürün hamilelik döneminde kullanılıyormuş.tabii benim için biraz geç galiba sekiz yıl önce kullanmalıydım.eczanelerde satılıyor bana bröşür verdi eczacı yinede faydasını görebilirsin dedi.fiyatı 65 ytl. adı mustela. kullanan varsa bilgi versin lütfen.çünkü hevesle alıp bissürü para veriyoruz ve sonuç hüsran oluyor genellikle.o yüzden iyice araştırmadan asla almam jeyyar

Bana da doktorum önerdi.Hamileyim ve cildim çok kuru,pul pul dökülüyordu.Ben nemlendiricisini aldım ve ilk kez sürüşümde bile farketti.Çatlaklar için ne kadar etkilidir bilmiyorum.Aman inşallah çatlakların oluşmasına karşı etkilidir.Benim de en korktuğum şey:KK43:

ben bir ay kullandım dogum sonrası catlaklarım için hiç bir faydasını görmedim aslında 2-3 ay kullanmak gerekir yazıyor kutusunda ama fayda görmeyince bıraktım bende gitti 65 liram bosu bosuna

off ooooffff yokmu bu çatlaklara çözüm arkadaşlar güzellik merkezlerinde yapılan uygulamalar çok can yakıyormuş o yüzden korkuyorum kremlerde fos ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum:çok üzgünüm:

kızlar lütfen acil cevap yazın.benim derdim çatlaklarım.mustela ürününü bir arkadaşım çok övdü ve onunda bir tanıdığı faydasını görmüş.aranızda kullanan ve memnun kalan varsa yazabilirmisiniz?:çok üzgünüm:

ben hamilelik döneminde kullandım çok faydasını gördüm.hamilelik boyunca kullanmak gerekiyor.hamile hanımlara kesinlikle tavsiye ederim.:CüvCüv::

mustela gıda takviyesi kapsüller sütümü azalttı hatta yok oldu geri getirene kdr sütümü cnm çıktı. emzirirken nası kullanılıyo anlamadım doğrusu içinde ne varsa artık kapsülün sütü yok ediyo

mustela gıda takviyesi kapsüller sütümü azalttı hatta yok oldu geri getirene kdr sütümü cnm çıktı. emzirirken nası kullanılıyo anlamadım doğrusu içinde ne varsa artık kapsülün sütü yok ediyo

bunu okudugum iyi oldu.bende son haftamdayım.hemen icmeye baslayayım diyordum.almasammı?

Hayatım yeni doğum yaptım. Ben dr umun tavsiyesiyle gebeliğin 3 ncü ayından itibaren düzenli olarak kullandım. 17 kilo aldım ve şükür hiç çatlamadım. hatta bi de tabletleri var şu 2 nci ayındayım düzenli kilo vermeye başladım still ve bu tablet sayesinde sütüm arttı kesin kullan derim güzelliğine zeval gelmsesin.

Ben de hamileliğimin 5. Ayından beri mustela kullanıyorum. Suan 32. Haftamdayim maşallah bir tane
Bile çatlağım olmadi. Halbuki ailemde herkeste var. Ama düzenli kullanmak
Şart.sabah aksam bir kere bile atlamadim

X