• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket müstakilmi,dairemi???

mustakil evmi dairemi??

• nasıl olursa olsun yeterki mustakil olsun

OY: 13 40,6%
  • nasıl olursa oldun daire olsun

OY: 2 6,3%
  • çok şık biyerde olabilirse mustakil olabilir

OY: 14 43,8%
  • çok şık biyerde olabilirse daire olabilir

OY: 3 9,4%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
şuanda site içinde dairemiz var çok şükür rahatız ama ileriki planlarımızda emeklilik döneminde kesinlikle bahçe içinde bir ev var inşallah olur

şöyle güzel bahçeli müstakil bir ev hiç fena olmazdı..

müstakil olsa bide bahçesi kocaman olsa çok güzel olur

müstakil isterim.bi söz okumuştum eskiden çiftler bahçeli evlerde yaşadığı için evleniyorlarmış.şimdi iste katkat apartman dairelerinde oturdukları için katlanıyorlarmış:gitme:

nasıl olursa olsun yeterki mustakil olsun ben istediğim gibi hormonsuz sebze yetiştirir ve rengarenk çiçekler ekerim bahçesine

Daireden çok sıkıldım üst komşu ;alt komşu!bahçe içinde tek katlı müstakil şirin bir evim olsa çok güzel olurdu...evim çok güzel büyük ama müstakili terçih ederdim..

bahçe içinde k.k.ait müstakil evler süper olurdu..

Son düzenleyen: Moderatör:
mümkünse müstakil,çok istiyorum böyle müstakil bir evim olsun yada yazlığım,bahçesinde ağaçlar,hamak falan..aaahh ahhh:asigim:

müstakil her zaman daha iyidir..kafan rahat olur
balkondan kafana halı silkeleyen olmaz herşey istediğin gibi olur
olsada bi müstakil evim olsakaydirigubbakcemile3

müstakil olursa hele birde bahçesi varsa değmeyin keyfime

müstakil daha iyi ama apartman daireleride şimdi çok hoş olmaya başladı bana ev olsunda fark etmez yeterki benim olsun yaa..

apartmanda oturmayı hiç sevmiyorum sürekli birileriyle kavga ediyoruzda :umursamaz:
inş. evlenince müstakil bi evimiz olur. şöylee bahçesi olsun. Bahçesinde çicekleri olsun. bide köpek alırız ohh hihoyyyt
ayy çok istiyorum inş. olur yaa

tabiki müstakil.
istediğin gibi konuş sesli sessiz hiç fark etmez:)

Back