• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel (!) gelinimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine mi hazin son şakkıdı
bir derdim var topiklerinin kaçınılmaz sonu oldu kilit
ya hiç açmayın yada yorum yapanlara yeter yorum yazmayın demeyin
insanlar fikirlerini belirtiyor
hepsi size uyacak diye bir kaide yok uyana şak şak uymayana tü kaka diyemezsiniz
lütfen... yerimseniben

Enerjinize ve İstikrarınıza Hayran Kaldım Arkadaşlar..
Konu İçeriği dışına çıkmaz ise seviniriz..

tamam konu kapandı,saygı duyuyoruz,daha hala neden aynı şeyleri yazıp duruyosunuzki.....
arkdasım göründüğü gini konuu halen acık ve güncel nedden sen ınsanları susturmaya calısıyorsun burda herkez fıkırlerını soyluyo magdem bu konuyu actıysan buraya gelecek yorumlardanda haberdar olman gerekıyordu degıl mı bence sen ıstedgın cewapları alamadgın ıcın bu kadar agresıflesıyosun burada bu kadarf ınsanı tek bır kelımenle sınırlendırıyorsun :kızgın:yasakkelime

gelin görümce illaki anlaşacak iyi geçinecek diye bi şey yok hem daha gelin görümce bile deilsiniz
şimdiden yargılamaya başlamışsınız kız eve hergün gelse ne sırnaşık şey derler gelmese bizi takmıyo evlenincede böyle olur derler bence siz kardeşiniz evlenmeden bu ön yargıları bırakın evlendiğinde gelininizi daha iyi tanıyacaksınız bu düşüncelerinizde yanıldığınızı anlayacaksınız belkide

canim gelinden sana karsi birsey varki ortada sende rahatsiz oldun..durduk yerde beni kiskaniyor demezsin sanmiyorunm.. hissiyat olarak anneni sakin olumlu yapici bir kadin olarak gordum sadece his icime kotu birsey dogmadi.. belkide kardesinin fazla sevgisinden simarmis olabilir bazen fazla destek insani pohpohlar bence o kardesinizin sana olan sevgisini paylasamiyor

evet bende böyle düşünüyorum fisfisfis kimse durduk yere böyle olsun istemez.. kimse gelininiyle ayrı düşmek istemez...kardeşide kardeşi diyosunuz ama tek kardeşi işte iyiliğini ister insan kardeşinin neden kıskansın ki yerimseniben hihoyyyt

ben katilmiyorum diger arkadaslara his olarak ve anlattigina gore ortada bir cekisme varki sen buraya konu acacak kadar alinmissin

zaten bişeyi dokundurarak söylemek açık açık söylemekten cok daha kötü bi duygu.

Çünkü açık açık söylese kendini savunabilir ama dokundurunca ona tepki verse ben öyle bişey demedim diyerek gelin kendini çekebilir kötü olanda kendisi olur ters döner yani fisfisfis. ama kızın gözlerini doldurcak kadar dokunmuş ona. :teselli:

buraya konu açacak kadar alınmış olmak karşı tarafın suçlu olduğu anlamına gelmez... elbette suçsuz olduğu anlamına da gelmez... ama arkadaşın tavırları ile alıngan olduğu aşikar... o yüzden karşı taraf açık açık birşey yapmamışken potansiyelin alınıp yanlış yorumlama ihtimali çok daha fazla görünüyor...

ben de buraya bir sürü şeyden alınıp konu açabilirim... önemli olan olaylara objektif bakabilmek... biz çoğumuz bu şekilde bakıyor ve gördüğümüz şekliyle yorumluyoruz...

görmediğimiz kısımları da konu sahibi açıklamak istemediği için görünene göre yapılan yorumlar gayet mantıklı...

ben elle tutulur gozle gorulur sorun goremedım
sızınkısı bırazcık gorumce kıskanclıgıolmasın?
kardesınızın ona olan ılgısını kıskanıp,baksanıza kardesımı bırdaha goremıyecegım gıbı gelıyor demıssınız
boyle davranmalara devam edersınız kardesınızı mutsuz edersınız kı sızde daha fol yok yumurta yok

buraya konu açacak kadar alınmış olmak karşı tarafın suçlu olduğu anlamına gelmez... elbette suçsuz olduğu anlamına da gelmez... ama arkadaşın tavırları ile alıngan olduğu aşikar... o yüzden karşı taraf açık açık birşey yapmamışken potansiyelin alınıp yanlış yorumlama ihtimali çok daha fazla görünüyor...

ben de buraya bir sürü şeyden alınıp konu açabilirim... önemli olan olaylara objektif bakabilmek... biz çoğumuz bu şekilde bakıyor ve gördüğümüz şekliyle yorumluyoruz...

görmediğimiz kısımları da konu sahibi açıklamak istemediği için görünene göre yapılan yorumlar gayet mantıklı...

ona dokunan kısımları buraya taşımamak istemiş. ama cogu kişi hatta herkes bu durumu yadırgamış. belki hatırlamak istemedi. belki gelini kötülemenizi istemedi. sadece dert olmuş içine ve burada dertleşmek istemiş. anladıgım kadarıyla cözümde istememiş. :gitme:

neyse işte sonucta alınmış ve bize gelmiş. bu şekilde bilip bilmeden onu suçlayıp yazık gelininize , en iyisini yapıyor böyle davranarak demek ne kadar acımasızca bi düşünün lütfen... :çok üzgünüm:

ben katilmiyorum diger arkadaslara his olarak ve anlattigina gore ortada bir cekisme varki sen buraya konu acacak kadar alinmissin

evt yukardaki msjını da okudum ama konuyu daha fazla uzatmak istemediğim için cvp da yazamadım,tşk ederim yorum olsun diye değilde mantıklı cvplar yazan arkadaşlarada

sanırım dedğin gibi sorun ben değil kardeşimi paylaşamamak,mesela askerdeyken bile bana sürekli sizi en son ne zaman aradı,sizi daha fazla arıyodur der dururdu ben hep daha fazla sevgisine bağladım ama bu tür kıskançlıklardan da nfret ettiğim için yadırgadım..

konu sahibesi arkadaşım, ithamlarla karşılaşıyorsun söyle kız ne dedi sana,ya da yaptı, bariz bir yanlışı varmı, yoksa eğer bu sadece senin hislerinse, mesafeni koru uzak dur her iki durumdada mesafeni koru içli dışlı olmak zorunda deilsiniz, bu sadece gelin görümceler için geçerli deil,mesafe çizilmesi gereken herkesle o ince çizgiyi korumak gerekir. boşver takma buraya konu açacak kadar kafana takılmış belli, benim kuzenimde abisinin sevgilisini hiç sevmiyodu zaten abimden de büyüksün diyodu, gelin de daha evlenmeden kuzenime demiştiki bi gün benim ocağıma düşersin gerçektende bigün ocağına düştü öle bi düştüki hemde :roflol: ister istemez zaman içinde ona da bu evliliğe saygı duymak kaldı, boşver huzursuzluk çıkmasın şimdidenyerimseniben

evt yukardaki msjını da okudum ama konuyu daha fazla uzatmak istemediğim için cvp da yazamadım,tşk ederim yorum olsun diye değilde mantıklı cvplar yazan arkadaşlarada

sanırım dedğin gibi sorun ben değil kardeşimi paylaşamamak,mesela askerdeyken bile bana sürekli sizi en son ne zaman aradı,sizi daha fazla arıyodur der dururdu ben hep daha fazla sevgisine bağladım ama bu tür kıskançlıklardan da nfret ettiğim için yadırgadım..

buyrun burdan yakın ...:delphin: görümce kıskançlığımı müstakbel (!) gelin kıskançlığımı...:kızgın:

aman bacım boşver arasın dursun sende evet bizi daha cok aramıştır de sen koy mesafeni o sevdirmek için ugraşsın birazda. kendine dert etme boşver. dogru düzgün insan nasılsın ne ediyosunuz diye arar arıyosa sizi en son ne zaman aradı kesin sizi benden cok arıyodur diye değil... hay yarabbim ne insanlar var :mymeka:

ona dokunan kısımları buraya taşımamak istemiş. ama cogu kişi hatta herkes bu durumu yadırgamış. belki hatırlamak istemedi. belki gelini kötülemenizi istemedi. sadece dert olmuş içine ve burada dertleşmek istemiş. anladıgım kadarıyla cözümde istememiş. :gitme:

neyse işte sonucta alınmış ve bize gelmiş. bu şekilde bilip bilmeden onu suçlayıp yazık gelininize , en iyisini yapıyor böyle davranarak demek ne kadar acımasızca bi düşünün lütfen... :çok üzgünüm:

ben de en az onlar kadar sağlıklı üşünebiliyorum cnm bu sürekli üstüste anlamsız bişekilde yazanların da niyetini anlıyorum

evt talesin dediği gibi çok fazla özele girmek istemedim.onu da didik didik ederdiniz sonun da.herşeyi çok iyi biliyorsunuzya.kimbilir bu beni çok eleştirenlerin hayatında ne büyük yanlışlar vardır

bu tarz davranislari varsa zaten haklisin .. cok sacma sizi nekadar aradi beni bukadar aradi paylasamiyor kardesinizi sizinle resmen rekabete girmis :olmaz: yokmus muamalesi yapin bence yine yuzune gul ama samimi olma bastan kaybetmis o

Katiliyorum...eger gercekten böyle davraniyorsa müstakbel gelin hanim, zaten bastan kaybediyor....

Bencede hicte fazla samimi olma, sizden kardesinizi oglunuzu kiskancak kadar sacmaliklar yapiyorsa, er yada gec kardesinde bunu fark edecek ve tavrini koyacaktir...

bence hiç muhatap olma resmi bişeyler olana kadar ha resmi bişeyler olduktan sonra sana aynı tavırlardaysa çekersin sınırını.

ama sevgiliyken bende aile aranmasına karşıyım.

Konu sahibinin isteği üzerine
yorumlara kapatılmıştır...

Back