• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel (!) gelinimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah müstakbel (!) gelininizin yardımcısı olsun :delphin:

yanılmıyor isem sorun ayrıntıda saklı ..hani mesajın başında verilen ayrıntı var ya kardeşimden 2 yaş büyük ..............bir arkadaşım da kardeşi kendisinden 3 yaş büyük bir kızla evlendi diye sorun çıkarmıştı.......olabilir mi acep ?

potansıyel arkdasım bencede sen gelıinizi kıskanıyorsun yazık wallaha o gelının halıne acıdım kıza suan ne yalan solıyeyım daha aıleye grmeden kızın üzerine oynamaya baslanmıs yazık walllaha bnce kardesının mutlulugunu düşünmüyorsun sen gelın ın senden üstün yonlerını kesfettın onu kıskanıyorsun gıbı bır hısse kapıldım emın olkı şu an kardesın görse senın kişisel zewkın olan bu sitede sewgilisinin adına bıseyler yazdgını bnce cok kızar emın olkı benım gorumcem benımle ılgılı bır baska ınsanlardan FıKıR alsaydıben ortalıgı bırbırıne katardım KINADIM PPEEEESSSS

gerçi ben gelesiye bütün arkadaşlar herşeyi yazmış, okudum hepsini tek tek
ve hepsine tek tek katılıyorum şahsenn :delphin:

bence sizin gelin iyi biri ama siz çok zor bir insansınız, istiyorsunuzki herkez sizinle iyi olmak için özel çaba sarfetsin, siz hep iyi olun
yok böyle birşeyy, siz görümce sendromuna çok erken girmişsiniz, bence biraz özeleştiri yapın lütfen :kahve:

ayrıca beğenmediğiniz yorum sahibelerinede üslupsuz yaklaşmayın lütfen, çok ayıp olmuş :umursamaz:

yanılmıyor isem sorun ayrıntıda saklı ..hani mesajın başında verilen ayrıntı var ya kardeşimden 2 yaş büyük ..............bir arkadaşım da kardeşi kendisinden 3 yaş büyük bir kızla evlendi diye sorun çıkarmıştı.......olabilir mi acep ?

katılıyorum.benim kocamda benden 1 yaş küçük ama benden çok çok çok daha olgun. yaşın küçük olması bence önemli değil yeter ki beyinler büyük olsun gönüller de bir olsun şakkıdı:içelim:

Potansiyel arkadasim....belki gelininiz gercektende samimi degil, belki gercektende ailenize fitne fesat sokacak....ve sen bunlari hissediyor olabilirsin....

Ben gelini tanimiyorum, ahh zavali kiz acidim simdiden kizcagiza diyemem....senide tanimiyorum neden simdiden negatif düsünceler icinde girdignide bilmem....

Bildigim tek sey varki insanlar malesef cok zor ön yargilarindan kurtuluyor....

Sen görümcesin, mutlaka gelini kardesinden kiskandin demek kadar gelininiz sütten cikmis ak kasiktir zavalli kiz demekde o kadar yanlis....

Gelinde kabahatli olabilir, sende olabilirsin.....belki ikinizde ayni sekilde kabahatlisiniz ne o sana nede sen ona dogru düzgün birbirinizi tanimaya sans vermedigniz icin....

Hakkinizda hayirlisi olsun.

burda herkes sana fikrini söyler sende fikir almak için yazmadınmıki niye yazdın o zaman kızacagın yere

edda herzamanki gibi yazmış yazacağını tüm yazılanları okudum ben..
sizi sık sık araması sorması bir resmiyit olmadan gerekmiyorki?hatta resmiyet olsada gerekmiyor..
onlar mutlu olsunlar yeter demeniz gerekirken bu tarzınız gerçekten iyi değil..
laf sokuyor diyorsunuz,siz tanımadığınız insanların sözlerini bile o kadar ters anlayıp ters konuşuyorsunuzki sanırım gelin adayınızıda aynı şekilde anladınız..
oluruna bırakın ve annenizide doldurmayın arkadaşım..

sevgili potansiyel arkadaşım,
medeni durumunuz bekar söz nişanlılık bir ilişki varmı bilmiyorum ama anlattıklarınızdan bunların hiç biri olmadığını anlıyorum..çünkü başına gelen bilir.....
müstakbel gelin adayınız gayet yerinde hareket ediyor...-sadece- sevglisinin ailesi olduğunuz için samimiyet kurmasını bekleyemezsiniz..kaldı ki sizinle ne şimdi ne nişanlıyken ne de evlendikten sonra can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değil.bence kardeşinizi paylaşamadığınız için kimseleri ona yakıştıramadığınız için bu tutumdasınız.eminim ki kız arayıp sorsa gelip gitse ne yüzsüz şey evlensin diye ne numaralar yapıyor diyeceksiniz..yaptığınız tam bir görümcelik eğer annenizde sizin gibiyse vay o kızın haline..
size öfkenizi kıskançlığınızı yenmenizi ve o kişiye karşı empatiyle yaklaşmanızı tavsiye ediyorum..dünyanın binbirtürlü hali var bugün onaaa yarınn sizzeeeeee......

mesajlar silinmiyor,konuyla alakası olmayanlar çöpe taşınıyor...
konuları geyiğe çevirmeyelim diye çok uyardık..
konuyla ilgili yorum yapın lütfen,konu dışı mesaj yazanlar ,
konuyu geyiğe çevirenler gerekli
cezayı alacaktır bundan sonra...eğer canınız geyik yapmak istiyorsa
geyik bölümüne lütfen...
seviyeli ve konuyla ilgili paylaşımlar lütfen...
sevgiler...

Valla o kadar güzel yorumlar yapılmış ki
Gereken herşeyi arkadaşlar söylemiş zaten ben susuyorum ve o yorumlara katılıyor
Gelininize acıyorummm

Bu gelinlerde ne yapsın artık ben bilemedim doğrusu
Samimi olsa bir dert,olmasa bir dert
Artı gelininiz bile değilken,siz takmışsınız kıza kafayı bu ayan beyan ortada
O aileden alacağını almış zaten,sizi niye kıskansınki bu kısmını anlayamadım.
Onu seven bir erkek arkadaşı var huzuru yerinde
Kusura bakmayın ama siz problem yaratıyosunuz gibi geldi bana
Kardeşinizle beraber olması demek,sizinle kanka olacağı analamına gelmez.
Nikah yeminleri iyi günde,kötü günde,hastalıkta ve sağlıkta diye başlar ve biter,oyeminde görümceyle kankalığa diye bir madde yoktur.
Çok önemli olsaydı onuda eklerlerdi sanırım araya.
Siz saygınızı koruyun oda size saygıyla gelsin
Bundan ötesi kardeşinizi bağlar.
Müstakbel !! gelinimiz bile derken,o ünlem işaretinde bile bir kinaye var
Relax olun ,bu sizin meseleniz değil,bu kardeşinizin meselesi

potansiyel arkadaşım...
birde olaya şu açıdan bak...
yarın birgün sende el kapısına gidiceksin..
birisi senin için müstakbel(!)gelinimiz şöyle böyle dese hoşuna gider miydi?

kardeşinizin sevgilisini kardeşinize layık görmüyormuşsunuz gibi bir hisse kapıldım ben

arkadaşlara katılıyorum ben de

kardeşiniz mutluysa kararını vermişse size de saygı duymak düşüyor müstakbel gelininizde kusur aramak değil

böyle devam ederseniz kardeşinizi de üzer ve kızdırırsınız kimse sevdiğine kötü laf söyletmez sonuçta

tamam konu kapandı,saygı duyuyoruz,daha hala neden aynı şeyleri yazıp duruyosunuzki.....

tamam konu kapandı,saygı duyuyoruz,daha hala neden aynı şeyleri yazıp duruyosunuzki.....

Buda en sinir olduğum şey:olmaz:
Yorum yazın akıl verin diye konu açılıyor,istenilenler duyulmayıncada neden yazıyorsunuz deniliyor.
Spor olsun diye tatlım spor olsun diye
Kk nın huyudur bu sever spor yapmayıkaydirigubbakcemile2

konu kilitlenmediği sürece herkes cevap yazma hakkına sahiptir

lütfen konunun kapanmasını istiyorsan bölüm modundan kilitlenmesini istermisin

Back
X