• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel (!) gelinimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeşiniz askerdeyken niye size gelsin ki...
resmi olarak gelininiz değil...kardeşinizin sevgilisi...
ben de olsam gitmezdim...kötü görümce sendromu hissediyorum..çünü bir örnek yok ortada...şunu söyledi bunu yaptı diye...msnde farkedilen olumsuzluklar nekadar kötü olabilir ki buraya yazılamasın...
üzgünüm ama isteseniz de istemeseniz de kardeşinizin seçimine saygı duymak zorundasınız...

Benim anlamadığım,siz neden
kendinize rakip görüyorsunuz o kızı, ya da
neden sizi kıskansın,inanın anlayamadım,tuhaf geldi bana...

Yaz o zaman arkadaşım ne yanlışı varsa..Anlat dedikçe anlatmıyorsun..Ne yapıyor yanii?

Burda bahsedemeyeceğin şeyler varsa, buraya konu açman abes olmuş kusurabakma..

Gelin görümce dost olamaz demedim, illa dost olacaksınız diye birşey yok dedim..

Bak canım : sen gelinle yakınlık kurmak istiyorsun anladığım kadarı ile ama o yanaşmıyor, resmiyet istiyor demek ki, bence de çok iyi düşünüyor..

Baştan resmi olan gelin_görümce_elti_kayıncalide olayları, diğerlerine göre herzaman daha iyi ilerler..Bunlar hep tecrübe..

Arada resmiyet olması her zaman iyidir..

Her neyse...Yanlış anlamaya müsait bir yapın var bu yüzden bana müsade...:1closedeyes:

öyle cvplar yazıyosunki mübarek söz konusu gelin sensin sanki :P

abesse konu cvp yazma ozaman

amma meraklısın demekki özel bir durum

Yaz o zaman arkadaşım ne yanlışı varsa..Anlat dedikçe anlatmıyorsun..Ne yapıyor yanii?

Burda bahsedemeyeceğin şeyler varsa, buraya konu açman abes olmuş kusurabakma..

Gelin görümce dost olamaz demedim, illa dost olacaksınız diye birşey yok dedim..

Bak canım : sen gelinle yakınlık kurmak istiyorsun anladığım kadarı ile ama o yanaşmıyor, resmiyet istiyor demek ki, bence de çok iyi düşünüyor..

Baştan resmi olan gelin_görümce_elti_kayıncalide olayları, diğerlerine göre herzaman daha iyi ilerler..Bunlar hep tecrübe..

Arada resmiyet olması her zaman iyidir..

Her neyse...Yanlış anlamaya müsait bir yapın var bu yüzden bana müsade...:1closedeyes:

denizim...... a.s.

bırak onları kendı halıne kımseyı sevmek zorunda deılsın yada oda senı sevmek zorunda deıl kardeın mulu olsun yeter bu duruma yapacak bır sey yok zaten

sakin olun lütfen bu ne calal...
bu sitede cevap yazma o zaman laflar modadır ama en moda olduğu zaman bile demodedir...
beğenmediğiniz yorumlara parlamayın...

ben eşimle 8 yıl cıktım bu sekiz yıl içinde ne annesini aradım ne görümcemi..

görümcemle ayda yılda bır msj atardık ,kayınvalıdemle de evı ararsam kı cok zor arıyordum o da o sıra tele bakarsa konusurduk..

baska zaman hıc aramadım..yüz göz olmayı hiç sevmem..
nişanlı degıl evlı degıl bence bu tür muhabbetlere hıc gerek yok..

bence önemsemeyin sizde..

bir laf vardır cok severım,çok muhabet tez ayrılık getirir diye..

Benim kardeşimin eşide azeri ve benden 8 yaş kadar küçük evlenmeden önce taıştırdı kardeşim msn aracılığı ile 2 kez konuştuk ikisindede moralimi bozacak şeyler söyledi ( türkiye ile ilgili) ancak herşeye rağmen önyargılı olmamaya olumsuz duygularla ilişkiye başlamamaya gayret ettim sonuçta insanız farklı aile ve kültürlerden gelmekteyiz ama daha tam olarak bile tanımıyoruz neyi ne amaçla söylediğini bilmem imkansız haa canım sıkılmadı sıkıldı ama ne yapabilirim kardeşim onunla mutluysa teercihi bysa bende mutluyumdur mutlu olmazk zorundayım . Ablasıyım diye onu yönetmek ya da hayatıyla ilgili teercihlerine midahil olmazk durumunda değilim . Şunada gelinimiz yanımızda doğum için türkiyeye geldi hemde gezmek için bile gelmem diyen insandı. ne oldu ? o karddeşimi seviyorsa bende kardeşimi seviyorsam ortak noktada buluşmak zorundayız . Ben şuanda ona cadısın sen diyorum gerçekten cadı hemde tatlı cadı bakıyorum haline hareketine çok benzetiyorum kendime .Başta içimde çok büyütüp duvarlar örsem daha mı iyi olurdu .

Konu sahibi arkadaşım kardeşinin çok mutlu olmasını istediğine eminim.Annende aynı şekilde biliyorum huzursuzluk olsunda asla istemiyosunuzdur. bu nedenle sıkma canını diyorum zamanla gelininizi dahda iyi tanıyacaksın . yeterki önyargı ve olumsuz duygularla yaklaşma bak daha güzel olacaktır

öyle cvplar yazıyosunki mübarek söz konusu gelin sensin sanki :P

abesse konu cvp yazma ozaman

amma meraklısın demekki özel bir durum

maşallah maşallah.....

madem siz soru sorulmasına bu kadar tepki verecektiniz ve özel durum vardı anlatmak istemediğinizde neden konu açtınz......

Bakın arkadaşım,her abla gibi,siz de
kardeşiniz için en iyisini istiyorsunuz,
kızın hareketleri belki normal ama siz ondan olumlu elektrik alamadığınız için,
her lafı dokunuyor size...
haa eğer ciddi bir yanlışını da gördüyseniz,
mutlaka erkek kardeşinize söylemelisiniz ki,o da bilsin..
ama aynı yaş olabilirsiniz,belki abla kardeş gibi
yakın da olabilirsiniz ama aradaki o ince çizgiyi hep koruyun,
sevgiler...

somut bişey olmasa durduk yerde buraya böyle bi konu açmazdım herhalde.demekki var ama burda bahsedemeyeceğm şeyler belki.bunu anlayışla karşıla lütfen.olabilir,o dediğin sendroma girmişimdir belkide.hatta annem de girdi bu sendroma

gelin görümce nedne dost olmasınki aynı yaşalrdayız biz,ikimizde aynı mesleği yapıyoruz daha önemlisi aralarındaki ilişkinin çok sıcak olduğunu gördüğüm insanlar da var

açıklama yapamayacağın yere niye konu açasın ki yardımcı olamayacağız bu şekilde :1closedeyes:
gelin görümce dost olmak zorunda değil yasıtın olsun yada olmasın :delphin:

sakin olun lütfen bu ne calal...
bu sitede cevap yazma o zaman laflar modadır ama en moda olduğu zaman bile demodedir...
beğenmediğiniz yorumlara parlamayın...

yahu arkadaşım ne parlaması.zaten ben öyle yapıda biri değilim.

zaten bu forumda bilirkişi havalarında ukala tavırlarla akıl vermeye çalışmak da MODA..

ben bu konuyu dertleşmeye açtım ukala tavırlar sergilendiğini gördükçe birşey yazasım gelmiyor zaten..

kmise ukala tavır felan vermıyor
konuyu tam olarak aydınlatmadınız için kimse birsey anlamadı
bukadar basit bu

Konu sahibi arkadaşım,
konunuzu açtığınız bu bölümde,herkes akıl vermiyor,
fikir veriyor ve bu da sizin deyimizle moda değil,yardımdır...
konunuzu açarken,her soruya açık olmak zorundasınız,
bu tür çıkışlar hoş olmaz,kullandığımız kelimelere
dikkat etmek zorundayız..
lütfen seviyeyi bozmadan,paylaşıma devam edelim...
sevgiler...

mealim sumak ve songül yapıcı msjlarınız için tşk ederim uzaktan ahkam kesmek yerine kendi yaşadıklarınızdan yola çıkıp paylaşımda bulunup bu konuda doğru düşünmeme nedne olduğunuz için tşk ederim banada ne olursa olsun kardeşimin sevgisine saygı duymak düşer ozaman oluruna bıraktıma.s.

sonucta kardesınle evlı degıl nısanlı degıl kardesın askerdeyken sıze gelmek arayıp sormak zorunda değil ki. ben bu düşüncelerinize katılmıyorum sızın begenmenız çok önemli değil önemli olan kardesının begenmesı sonucta o evlenecek. yanı benı görümcem begenmese çokta umrumda olmaz ben kocamla mutluyum ona bakarım

potansiyel ,bence de canım..önemli olan onların mutlulugu degıl mi..
a.s.

ne dediğini ne yaptığını bilmem ama mesafeli davranmak konusunda haklı kız bence
çok yakın davranıp sürekli arasa gelse bu sefer de fazla hevesli, basit olmakla filan suçlanırdı

Kardeşiniz kendine uygun gördüyse,iyi anlaşıyolarsa ne mutlu....Ne güzel kardeşinizi mutlu ediyor demek ki.Madem kardeşiniz aklı başında,ünv. mezunu(!) bir sorunu olmayacak birisi o zaman kendine uygun birini seçeceğinden ve yanlış yapmayacağından şüpheniz olmasın...

bak gör bu topkden sonra ona karsı olan davranşların değilşek olumlu yonde olacak

Back