Müstakbel eş ile ömür gurbette geçer mi?

Astsubay kelimesini okuyunca gerisinin pek önemi kalmadı.

Türkiye de milyonlarca asker ve polis eşi var ,onlar ne yapsın.Bunun kararını sadece siz verebilirsiniz ,herkesin hisleri kendi kriteridir

İlk sevgili olduğumuz zamanlar her yere giderim gibi cümleler çok kolay söyleniyor da iş ciddiye binince öyle olmuyormuş

Sen Ankara Çubuk'lu musun Nur?

Çok rica ediyorum her meslekte olduğu gibi kolluk kuvvetlerinde çalışan insanlarında kötüsü var ama bunu geneline yansıtıp hepsi öyleymiş gibi yorumlar yapılmasın.Benim yakinen tanıdığım çok fazla kolluk kuvvetinde çalışan insan var ,hepside gayet insan gibi insanlar.Önyargilarinizi kendinize saklayın

Bu kadar fedakarlığa değerse mutlu olursunuz ama değmez ve aldatılırsanız mutsuz olursunuz

Salak kafam enayi gibi gittim peşine kıymet vermedi ailesine ezdirdi ordan burdan saçma sapan tiplerle aldattı diyip üzülmek de var.

Ailemin yanına gittim ama toplumun ailenin işin akrabaların evlenme baskısından mutsuz oldum o çocuğu kabul etseydim bi yuvam olurdu ühüü demek de var.

Yani hayatın senin ellerinde, sadece eksi artıyı sen düşün.

Her meslekte çürükler var,iyiside var saygılısıda var.
20 yıl bu meslekte olunca neler gördük,öyle kolay bir meslek değil,helede aileci isen h,ç kolay değil,salya sümük ağlamak,ah ahh demek denecekse evlenmesin kimse.
Her kadının yapabileceği sırtlanacağı destek olacağı her şarta uyum sağlayabileciği meslek değil,sabır ister bir kere.
asker görünce kaç
Neden?
Ciddi merak ediyorum neden.

tam olarak dediğiniz ikilemleri yaşıyorum ne yapacağımız hiç bilmiyorum

İnsanlar dip dibe tanıyamıyor adam akıllı sizin uzak, daha ilişki kısa, adam astsubay, internet tanıştınız bence acele etmeyin neyin nesi tam bilemiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…