Müstakbel eş ile ömür gurbette geçer mi?

Anladim simdi uzaktasiniz diye aileye ozlem duyuyorsunuz. Simdi anneniz icin nasil endişeleriniz varsa kayinvalideniz icin de aynisi soz konusu ama sanki ileride onunla da yasamak zorunda kalabilirsiniz gibi geldi ya da sirf bu yüzden bile tartisma yasama ihtimaliniz var. Oglan çocukları anneye duskun oluyor baba olmayinca aralarindaki bag bagimliliga donusebiliyor bu daha önemli bir faktor bence sizin icin.
Korkularinizi aşmak sizin elinizde. Bu da biraz güvenle alakali. Siz kendinize de tam guvenemiyorsunuz sevgilinize de. Yani aldatir vs guvensizligi degil. Gelecek kaygısı. Once bunu asmaniz lazim
kesinlikle öyle. kayınvalideyle yaşamak istemiyorum bunu da henüz sevgilimle konuşmadık o noktaya gelmedik ama dediğiniz gibi bu da tartışma sebebi illaki

Bu cekinceleri sevgilinizle konustunuz mu? Yani benim korkularim var ya aileme bir sey olursa ya gidemezsem nasil.olur nasil.yapariz sen ne dersin vs diye onunla da konuşun
Evlendikten sonraki surecte her konuda es desteği cok önemli
konuştuk ama net bir şey söylemedi benden uzakta kalmak seni üzmez mi gibi şeyler dedi sadece

Aile özlemini duymak o kadar duygusal bir durum ki,gayette normal aslında insani bir duygudur.
36 yıldır ayrıyım bende,özlemler bitmez ama bir noktada güçlü kalmak zorundayız.
Benim kızzımda yanımda değil mesela,okul hayatı vardı,sonra evlendi aklım kalmıyormu kalıyor,onunda öyle,ama ah vahh etmiyoruz.
Allah sabır versin siz gerçekten çok güçlüsünüz kalbinizin her parçası farklı yerlerde sanki

Evet ben de ailemden ayri tek basina hayat mücadelesi veriyorum şükür elim ayagim tutuyor çalışıyorum. Yani herseyin bir bedeli var hic bir sey altin tepside sunulmuyor. Hayatin cilvesi mi denir olmasi gereken belki de.
Ama bununla uyumlanarak yol almaliyiz. Ben babami kaybettim zar zor izin alip gittim, bir cok saglik sorunu yasadim sonunda anksiyete de yasadim şükür gecti atlattim. Hayat böyle.
Konu sahibi evlenip gitse ailem diyecek vazgecip ailesinin yanına gitse belki de keske evlenseydim diyecek. İkisi bir arada ve sonu toz pembe olmuyor her zaman.
Dediğin gibi abla, konu sahibi senin soyledigin gucte degil kafası cok karisik
Başın sağolsun öncelikle,sanada çok geçmişler olsun.
Ne yaşanır bilemiyoruz ama bir nebzede olsa uzaktan hayat tecrübesiyle neler olacağını kestirebiliyoruz .
Bunun bayramı var doğumu var,ilk kime gidilecek kavgası olacak bile.

Evet ben de ailemden ayri tek basina hayat mücadelesi veriyorum şükür elim ayagim tutuyor çalışıyorum. Yani herseyin bir bedeli var hic bir sey altin tepside sunulmuyor. Hayatin cilvesi mi denir olmasi gereken belki de.
Ama bununla uyumlanarak yol almaliyiz. Ben babami kaybettim zar zor izin alip gittim, bir cok saglik sorunu yasadim sonunda anksiyete de yasadim şükür gecti atlattim. Hayat böyle.
Konu sahibi evlenip gitse ailem diyecek vazgecip ailesinin yanına gitse belki de keske evlenseydim diyecek. İkisi bir arada ve sonu toz pembe olmuyor her zaman.
Dediğin gibi abla, konu sahibi senin soyledigin gucte degil kafası cok karisik
benim kafamı karıştıran tayinim oldu. tayin haberi gelene kadar sevgilimle evlenince onunla gittiği yere giderim diyordum ama şimdi direkt memlekete gitme şansım var ailem de bu kadar sene memlekete gelmek için bekledin yeni tanıdığın biri için tayini yakma dediler sözden nişandan sonra düşüneceğim şeyler şimdi kafamı meşgul etmeye başladı

konuştuk ama net bir şey söylemedi benden uzakta kalmak seni üzmez mi gibi şeyler dedi sadece
Daha şimdiden baskı kurmaya başlamış bile,vermiş sinyalleri benden ayrı kalmak üzmez mi demiş.
Allah sabır versin siz gerçekten çok güçlüsünüz kalbinizin her parçası farklı yerlerde sanki
Güçlüyüm evet biraz egolu olacak gerçide,katıyımdır biraz senin düşündüğün gibi olsaydım hayat çekilmez olurdu benim için.

benim kafamı karıştıran tayinim oldu. tayin haberi gelene kadar sevgilimle evlenince onunla gittiği yere giderim diyordum ama şimdi direkt memlekete gitme şansım var ailem de bu kadar sene memlekete gelmek için bekledin yeni tanıdığın biri için tayini yakma dediler sözden nişandan sonra düşüneceğim şeyler şimdi kafamı meşgul etmeye başladı
Benim kızımda okul hayatını bitirdi iş hayatına girdi çalıştı,okuldan arkadaşıyla evlendi 7 sene oldu.
Evet bizde dedik burada ol diye,her anne babanın temennisi evladının yanında olmasıdır,
Şu anda burada değil başka bir ilde,çalışıyor 1 tanede evladı var işinde gücünde.
Onlar geliyorlar ben gidiyorum mesela.

Yol yakınken dönün. Gidin memleketinizden biriyle evlenin.
Asker polis eşi olmak güç,sabır,tek başına herşeyi yapabilme kabiliyeti,psikolojik dayanıklılık,aileyle göbek bağı kesmişlik filan ister. Herkes yapamaz . Sizde de o ışık yok 🤷 Aşk bir yerde bitecek toz pembe gösteren gözlüklerinizle görmeyeceğiniz zaman onu suçlayacağınız aşikar. Biz ben yaptım ,benim seçimim,benim tercihim diyoruz mesela 😉

Adamın nasıl biri olduğuna girmedim bile çünkü bilmiyorum,sizin gibi. Meslek olarak düşünmüyorum her meslekte iyide var kötüde insanız sonuçta. Düşünenleride kınıyorum bir cerraha psikopat denmiyorsa bir asker,polisede denmemesi lazım. İkili oynanıyor 👍

Yol yakınken dönün. Gidin memleketinizden biriyle evlenin.
Asker polis eşi olmak güç,sabır,tek başına herşeyi yapabilme kabiliyeti,psikolojik dayanıklılık,aileyle göbek bağı kesmişlik filan ister. Herkes yapamaz . Sizde de o ışık yok 🤷 Aşk bir yerde bitecek toz pembe gösteren gözlüklerinizle görmeyeceğiniz zaman onu suçlayacağınız aşikar. Biz ben yaptım ,benim seçimim,benim tercihim diyoruz mesela 😉

Adamın nasıl biri olduğuna girmedim bile çünkü bilmiyorum,sizin gibi. Meslek olarak düşünmüyorum her meslekte iyide var kötüde insanız sonuçta. Düşünenleride kınıyorum bir cerraha psikopat denmiyorsa bir asker,polisede denmemesi lazım. İkili oynanıyor 👍
+1000 Hoppa:super:

X