- 20 Ocak 2019
- 6
- 1
- 16
- Konu Sahibi Marla_maria
-
Bende erzurumda yaşıyorum burun estetiği ameliyatımı özgür yörük yaptı sonuç çok kötü oldu.mustafa sitki gözelerin adini hiç duymamıştım.Merhabalar, ben bir süredir burun estetiği için araştırma yapıyorum. Erzurumda yaşıyorum ve birçok tanıdığımdan Mustafa Sıtkı Gözeler i duydum. Sizlerden bilen var mı olumlu /olumsuz her türlü yorumlarınızı paylaşmanız benim için çok önemli. Bir kere ameliyat olmak istiyorum lütfen sizin de tanıdıklarınız varsa yardımcı olur musunuz Teşekkürler şimdiden :)
Nasıl memnun musunuzAslında çok biliniyor erzurumda. Çevremde de Mustafa beye ameliyat olan çok var
İyi günlr bende ameliyat olmak istiyorum bana biraz bilgi verir misinizMerhabalar, ben bir süredir burun estetiği için araştırma yapıyorum. Erzurumda yaşıyorum ve birçok tanıdığımdan Mustafa Sıtkı Gözeler i duydum. Sizlerden bilen var mı olumlu /olumsuz her türlü yorumlarınızı paylaşmanız benim için çok önemli. Bir kere ameliyat olmak istiyorum lütfen sizin de tanıdıklarınız varsa yardımcı olur musunuz Teşekkürler şimdiden :)
Ben Mustafa beye olmak istiyorum aceba biraz Bilgi verirmisin izArkadaşlar ben Mustafa beye ameliyat oldum şuan 1.ayım çok doğal bir burnum oldu çok şükür çok memnunum kendisi harika bir doktor işinde başarılı olduğu kadar sabırlı ilgili ve güleryüzlü de. Üstelik üniversite hastanesinde olması ve herkesçe ulaşılabilir olması da ayrı bir güzellik iyi ki çıkmış karşıma. Mustafa hocayı düşünenler olursa bana yazabilir seve seve yardımcı olurum
Merhabalar ben 10 gün sonra mustafa sıtkı gözeler'e burun ameliyatı olacağım tampon konusunu sormayı unuttum acaba silikon tampon mu kullanıyor bilgisi olan var mı? Ameliyattan hemen sonra nefes alınıyor mu yoksa burun tamamen tıkanık mı oluyor?
Oldunuz mu nasıl hissediyorsunuzMerhabalar ben 10 gün sonra mustafa sıtkı gözeler'e burun ameliyatı olacağım tampon konusunu sormayı unuttum acaba silikon tampon mu kullanıyor bilgisi olan var mı? Ameliyattan hemen sonra nefes alınıyor mu yoksa burun tamamen tıkanık mı oluyor?
Aslında çok biliniyor erzurumda. Çevremde de Mustafa beye ameliyat olan
Evet oldum şimdilik iyi şükürOldunuz mu nasıl hissediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?