MUSTAFA MERT OKUMUŞ MEME BÜYÜTME (devlet hastanesi)

İyi akşamlar hanımlar gitim görüştüm yarın erkenden kan vericem ekg çekindim röntgen çektirdim meme ıtrasyonu dışarda cektiricem aralık 4 1 30 da randevum var hadi ba

Ya çok geçmiş olsun çok saygılı beyfendi bir insan mert bey Allah yolunu bahtını açık etsin bende anastezi günü bekliyorum
Çok sevindim sizin adınıza ya valla inşallah istediğiniz gibi olur

Çok geçmiş olsun bende perçin hanıma randevu almıştım mert beye de alayım ona da muayene olayım :) söylediklerimizden sonra merak ettim doktoru

Günaydın buradayım yarın için duyaga edin 1 30 anestezi randevusu var of of onay verse mert beyele iletişime geçeceğim ben Ocak demiştim ama mert beyden rica edicem bu ay yapsın amaliyatımı çok yoruldum artık

Siz ozaman gidip bir sorun yada arayın ihmal etmeyin ben bire bir dok yüz yüze görüştüğüm için ne istiyorsa yaptım kilo dedi verdim sıvı beslenincen dedi besleniyorum bana bakıcak kimse olmadığından dok Ocak dedim kızım ünüveste okuyor bir aylık tatili var ozaman yapalım dedi ama kızım günleri kariştıp bu hafta tatile girdiler şimdi ben dok ne diçem diye sitede içindeyim bu ay yapsa kız evdeyken of inanı çok çaresizim

Şimdi ben dok mal atsam açık açık herşeyi anlatsam yarın için anestezi var hocam ben size Ocak dedim ama kızım bu ay evdeymiş desem yarın anestezi dok sonra yanınıza gelsem bu ay amaliyatı ayarlasak desem ben sitresten renklide olamadım b offf

İyi akşamlar hanımlar haftaya çarşamba 11 Aralık ollucam amaliyat inşallah hakkımızdan hayırlısı

Nasılsınız hanımlar ben gergin sitresli Şimdi size birşey danışıcam hafta sonu dok beni arıcaktı fiyatı netleştirip size haber vericem dedi cumartesi aramadı bugün pazar eşim sen msj at diyor bende parayı ayarlayayım ona göre dedi ben şimdi pazar pazar dok ne dicem unutumu acaba beni ben annamadım pazartesi koför işlerin var Salı dok saat 10 gel demişti ödeme alıcak yatış yapıcak of çok gerginim bir fiyat verse bende kendimi ayarlasam

Pazar ama bencede bir yaz sonuçta arayacam demiş ödemeyi ayarlamak amaçlı yazdım dersin iki günün kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…