Bende 8 ine muayene randevusu aldımMerhaba bende aynı doktorun peşindeyim
Burada bi çok olumlu yorum okudum
Perşembe gününe karın germe ve meme dikleştirme için randevu aldım
Bende deneyimleyenlerin yorunlarını cok merak ediyorum
Genç bir doktor o yüzden korkuyorum bu işte tecrübe de çok önemli. Forum‘da adını arattığımda iki yorum falan gördüm onlarda olumlu ama Google’da hiç yorum yokMerhaba bende aynı doktorun peşindeyim
Burada bi çok olumlu yorum okudum
Perşembe gününe karın germe ve meme dikleştirme için randevu aldım
Bende deneyimleyenlerin yorunlarını cok merak ediyorum
Instagram sayfasina bakmani tavsiye ederimGenç bir doktor o yüzden korkuyorum bu işte tecrübe de çok önemli. Forum‘da adını arattığımda iki yorum falan gördüm onlarda olumlu ama Google’da hiç yorum yok
Merhaba şimdi çıktım muayeneden doktorun kendisi yoktu ameliyattaymış. Asistanları ile gorustum bilgilerimi aldilar doktor kendisi sizi arayip cagiricak beklemede kalin dedilerBende 8 ine muayene randevusu aldım
Birbirimizi bilgilendirebilir miyiz süper olur
Ben Çam Sakura Hastanesi’nden doçent doktora dönüş yaptım tüm anestezi işlemlerim tamam istediğim tarihte ameliyat olabilecegimi söyledilerMerhaba şimdi çıktım muayeneden doktorun kendisi yoktu ameliyattaymış. Asistanları ile gorustum bilgilerimi aldilar doktor kendisi sizi arayip cagiricak beklemede kalin dediler
Hayırlısı olsun fiyatlar nasılBen Çam Sakura Hastanesi’nden doçent doktora dönüş yaptım tüm anestezi işlemlerim tamam istediğim tarihte ameliyat olabilecegimi söylediler
Toplamda herşey dahil 50-60 bin arasıHayırlısı olsun fiyatlar nasıl
Sen hangi islemi yaptiricaktinToplamda herşey dahil 50-60 bin arası
Meme dikleştirme artı protezSen hangi islemi yaptiricaktin
Anladim simdiden gecmis olsun bende fiyat aldim şuan güncel fiyat karin germe 16bin küsür meme diklestirme 21bin küsürMeme dikleştirme artı protez
Kardeşimde karın germe istiyor ama göbeği biraz var lipoyla birlikte olur sanırım acaba ondan ne kadar isterlerAnladim simdiden gecmis olsun bende fiyat aldim şuan güncel fiyat karin germe 16bin küsür meme diklestirme 21bin küsür
Hiç bilmiyorum bana verilen karin germe fiyati icinde lipo varmiKardeşimde karın germe istiyor ama göbeği biraz var lipoyla birlikte olur sanırım acaba ondan ne kadar isterler
Yoktur araştırdım lipo cihazı pahalıymışHiç bilmiyorum bana verilen karin germe fiyati icinde lipo varmi
Doktorun inst sayfasinda lipo paylasimlari varYoktur araştırdım lipo cihazı pahalıymış
Hangi hastanede yaptıracaksanızToplamda herşey dahil 50-60 bin arası
Başakşehir çam sakuraHangi hastanede yaptıracaksanız
Hangi hastane karın germeye 16 bin dedi acaba benim gittiğim devlet 40 bin tl fiyat çektiAnladim simdiden gecmis olsun bende fiyat aldim şuan güncel fiyat karin germe 16bin küsür meme diklestirme 21bin küsür