MUSTAFA MERT OKUMUŞ MEME BÜYÜTME (devlet hastanesi)

Günaydın hanımlar yürüşümü yaptım geldim kahvemi içiyorum slm vermek istedim kızlar birşey dicem bugün ikinci günüm sigara içmiyorum mert bey kaç ay önce bırakım dedi size bana birşey demedi ondan soruyorum ama özel dok en az bir ay demişti onuda yapamasan 15 önce demişti çok zorluyor bu ilet neyse oyalanacak birşeyler bulunan artık🥹

Hanımlar merhaba ;
Mustafa Mert Okumuş Dr hakkında arastırma yaparken mesajlasmalarınızı gördum bende yıllardır amelıyat olmak ısteyıo yaklasık 2 yıldır her posta yorum bırakan hevesle doktor arastırıp yarıda bırakmıs bır turlu cesaret edıp rand. bıle alamamıs bırıyım ..
Sizlerın mesajlarından tekrar cesaretlendım ve ılk kez bır devler hastanesıne rand alıp gıdecegım sanırım .
MErt beyın ıstagram hesabına ulasamadım yardımcı olur munuusunuz

Hanımlar merhaba ;
Mustafa Mert Okumuş Dr hakkında arastırma yaparken mesajlasmalarınızı gördum bende yıllardır amelıyat olmak ısteyıo yaklasık 2 yıldır her posta yorum bırakan hevesle doktor arastırıp yarıda bırakmıs bır turlu cesaret edıp rand. bıle alamamıs bırıyım ..
Sizlerın mesajlarından tekrar cesaretlendım ve ılk kez bır devler hastanesıne rand alıp gıdecegım sanırım .
MErt beyın ıstagram hesabına ulasamadım yardımcı olur munuusunuz
Merhaba hoş geldiniz mert okumuş diye yazarsanız çıkar hayırlısı olsun hakkınızda bizim içinde öğle

Merhaba hoş geldiniz mert okumuş diye yazarsanız çıkar hayırlısı olsun hakkınızda bizim içinde öğle
Genv bır doktor dogrumu acaba :)
Teşekkür ederim hepimiz için öyle olsun .
Peki Muayane ye gıtsem
Arkadaslar amelıyat ıcın tarıh cokmu gec verırler sızce?

Hanımlar günaydın ben şimdi birşey sorunca. Sizlere fikir amaçlı dok Mjş atsamı hani bana kilo ver mjş at demişti şimdi 62 kilo oldum desem gelsem işlemler belliki uzun sürüyor git gel o vakite kadar iki kiloyuda verim hocam desem neden acele ediyorum bilmiyorum eşim bekle 10 daha öğle söylersin dedi ama kızım ünüverseteye gidiyor ortanca oğlum orta 6 gidiyor küçük oğlum anasınıfına gidiyor kızım 1 aylık okul tatiline getirmek istiyorum çünkü bana bakacak kimsem yok kimse duymadan bu ili halletmek istiyorum bende anne kaynan hiç biri yok rahmetli hepsi sizlerden fikir rıca edicem

X