Ben de Çam Sakura Hastanesi’nde doçent doktorla görüştüm tüm testlerimi yaptırdım ameliyat sırası bekliyorum bana 60.000 TL dendi acaba mert bey ne kadar isteyecek dikleştirme ve büyütme içinHerkese merhaba ben bugün gitim Mert beyle görüştüm gayet ilgşli Bir dok boyumu sordu 150 dedim kilomu sordu 67 dedi 7 kiloyu ver gel öğle konuşalım dedi bakalım girdik bir yola Allah hayır etsin inşallah fiyat sonra konuşuruz dedi bende daha sormadım ama komine amaliyat yapalım dedi bilemedim o nasıl olluyor ben 3 dogum yaptım ilki normal ikisi sezeryan karnımda çatlak yok hayırlısı bakalım
Merhaba siz oldunuzmu kaç kilodunuz boyunuz süreci annatırmısınz size zahmet fiyat nedir acabaMerhaba bende aynı doktorun peşindeyim
Burada bi çok olumlu yorum okudum
Perşembe gününe karın germe ve meme dikleştirme için randevu aldım
Bende deneyimleyenlerin yorunlarını cok merak ediyorum
Merhaba bu hastane nerede dok isim nedir ilgileri nasıl size zahmet devletin özelmi fiyat nedirBen Çam Sakura Hastanesi’nden doçent doktora dönüş yaptım tüm anestezi işlemlerim tamam istediğim tarihte ameliyat olabilecegimi söylediler
Çam sakura devlet hastanesi doçent dr perçin caşkana ameliyat olcam. 7-8 günde tüm testlerimi bitirdim. Ameliyat için arıcaklar.Merhaba bu hastane nerede dok isim nedir ilgileri nasıl size zahmet devletin özelmi fiyat nedir
Niye kaldırmış acaba meme estetikleri duruyodu beğenmiştim ben deBirde Instagram da yaptığı işlemlerin fotoğrafını kaldırmış açıp baktıkça motive oluyordum
Evet tüm estetik fotoğrafları vardı şimdi sadece burun estetikleri duruyorNiye kaldırmış acaba meme estetikleri duruyodu beğenmiştim ben de
Evet ben sorduğum da ceza yememek için geçici süreline kalmış ama bir süre sonra geri yükleyeceğim dedi bilerek kaldırmışEvet tüm estetik fotoğrafları vardı şimdi sadece burun estetikleri duruyor
Ay nasıl rahatladım ya bir an bıraktı germe yapmayı dedim nasıl huzursuz olmuştumEvet ben sorduğum da ceza yememek için geçici süreline kalmış ama bir süre sonra geri yükleyeceğim dedi bilerek kaldırmış
Geri açmışBirde Instagram da yaptığı işlemlerin fotoğrafını kaldırmış açıp baktıkça motive oluyordum
Hangi hastane karın germeye 16 bin dedi acaba benim gittiğim devlet 40 bin tl
Merhaba henüz olmadım sira bekliyorum perşembe günü için doktorum çagırdı yüzyüze görüşmeye çok heyecanlıyım. Fiyatlar degişebilir demişlerdi. Degismediyse karın germe 16bin küsür meme dikleştirme protezsiz 21bin küsürMerhaba siz oldunuzmu kaç kilodunuz boyunuz süreci annatırmısınz size zahmet fiyat nedir acaba
Teşekkür ederim gelişmeleri bize aktarın olur muGöztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi
Sürecinizi sabırsızlıkla bekliyoruzMerhaba henüz olmadım sira bekliyorum perşembe günü için doktorum çagırdı yüzyüze görüşmeye çok heyecanlıyım. Fiyatlar degişebilir demişlerdi. Degismediyse karın germe 16bin küsür meme dikleştirme protezsiz 21bin küsür