MUSTAFA MERT OKUMUŞ MEME BÜYÜTME (devlet hastanesi)

Merhaba henüz olmadım sira bekliyorum perşembe günü için doktorum çagırdı yüzyüze görüşmeye çok heyecanlıyım. Fiyatlar degişebilir demişlerdi. Degismediyse karın germe 16bin küsür meme dikleştirme protezsiz 21bin küsür
Ay çok hecanlı olmalısın mutlaka gelişmelerden haber ver benimde 4 kilom kaldı onuda verip görünücem inşallah 🤲

Ay çok hecanlı olmalısın mutlaka gelişmelerden haber ver benimde 4 kilom kaldı onuda verip görünücem inşallah 🤲
Merhaba tekrardan doktorumla yüz yüze görüştüm fakat hayal kiriklari ile geri döndüm
Min. 8 kilo verip öyle gelmemi istedi
Son 1.5 ayda 5 6 kilo kadar almistim bazi sorunlarim vardi.

Merhaba tekrardan doktorumla yüz yüze görüştüm fakat hayal kiriklari ile geri döndüm
Sağlık olsun canım bende temmuzda ayğımı kırdım 60 kilondan 67 oldum 2 ay alçıda kaldı hala topalıyorum 3 kilo verdim kaldı 4 kilo 60 ollunca gidicem bende sizin boy kaç ki öğle dedi benim150 obeziye kadar gidiyorsun dedi bana böylede yaparım ama istedin gibi sonuş alamasın dedi bende tamam dedim nasayım özel dünyanın parasını istiyor sabır verirsin inşallah

Canım sağlık olsun bende aynı durumdayım bir 7 kilo vermem lazım öyle yaparız dedi bu durum bizim için daha iyi o kadar ameliyat olucaz onca işlem yaptırıp istediğimiz sonucu alamazsak daha çok üzülürüz

Sağlık olsun canım bende temmuzda ayğımı kırdım 60 kilondan 67 oldum 2 ay alçıda kaldı hala topalıyorum 3 kilo verdim kaldı 4 kilo 60 ollunca gidicem bende sizin boy kaç ki öğle dedi benim150 obeziye kadar gidiyorsun dedi bana böylede yaparım ama istedin gibi sonuş alamasın dedi bende tamam dedim nasayım özel dünyanın parasını istiyor sabır verirsin inşallah
Çok geçmiş olsun allah şifa versin 🤲 Boyum 1.60 kilom 70 olmuş ben bile farkında değilim. Aslında son zamanlarda çok saldım hemde aşırı çok saldım . Hastaneden geldiğimden beri kendimi azarlıyorum valla. Senin ne haddine soğuk baklavalar, senin ne işin olur ekmekle, sen neye dayanarak yersin cips çikolata 🤦‍♀️ diye
Ben bunlara cok dikkat ediyordum. Ben ilk bu ameliyatı olmaya karar verdiğimde görüştüğüm doktor tam ideal ölçülere sahipsin demişti. Şımardım heralde 🤦‍♀️ Evet banada öyle dedi bu kilo ile yaparsam çıkan sonuçtan ne sen nede ben memnun kalmayız kilonu ver öyle gel dedi ve ayrıca sigarayı tamamen kes dedi. En zoruda bu napıcam ben

Canım sağlık olsun bende aynı durumdayım bir 7 kilo vermem lazım öyle yaparız dedi bu durum bizim için daha iyi o kadar ameliyat olucaz onca işlem yaptırıp istediğimiz sonucu alamazsak daha çok üzülürüz
Evet çok tatlı anlayışlı samimi bir doktor. Hatta şöyle bir cümle kurdu. Siz nasılki seçici davranıp her doktora gitmediğiniz gibi benimde kriterlerim var bende hastamı seçerim. Her isteyeni istediği gibi ameliyat edemem. Ortaya çıkacak sonuç için şartlara Uygun olmanız çok önemli dedi. Adam haklı 🙏
Işte ben çok umutlu gitmiştim. Muhakkak gün alırım diye
Bilseydimki böyle bi durum var kendimi o kadar salmazdım. Napalım vardır bundada bir hayır geç olsun güç olmasin diyelim 🤲

Ben de Çam Sakura Hastanesi’nde doçent doktorla görüştüm tüm testlerimi yaptırdım ameliyat sırası bekliyorum bana 60.000 TL dendi acaba mert bey ne kadar isteyecek dikleştirme ve büyütme için

Bizdede aynı sorun kilo ve sigara ama bakalım geçecek hepsi bu sefer azmettim
Bende sigara içiyorum günde bir paketi hemde ama bir aydır günde 10 tane indirdim sonra bırakıcam işte bakalım kiloyu veririzde de sigaraya söz veremiyorum🥲

Sonrasında zaten onu içmek aklımıza geliceğini hiç sanmıyorum o iyileşme sürecinde içemeyiz zaten

X