Musrifmiyim..

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.323
Ben 13 yıllık evliyim...6 yıldır çalışıyorum..eşimin maaşı evlendiğimizde cok azdı..hatta kira veremiyecegimiz için 3 yıl kayınvalidemlerle oturdum..sonrada aldığı kiraya ancak yetiyordu..yol ve yemek parasıda kendine ait..hala aynı işyerinde ..maaşı fazla artmadı..esimin sigarası oyle fuzuli harcaması hiç yoktur...kendine bile kıyamaz harcamaya...birde oyle olsa ne yapardık...benim maaşımda 2000 oldu....6 yıldır çalışıyorum...sadece kucuk bir ev aldık...100 metre...suan evime 110 milyar veriyorlar....birde 6 milyarlık arabam var:)taabii eski olunca cok masraf çıkarıyor....oğlumun okulu dersanesi var..birde 10 aylık bir bebeğim var...6 yılda sizce iyi bir yatırım olmusmu..şimdi evin borcu bitti...ama kosede hiç param yok...yani benmi cok harcıyorum...ne güzel herkes nasılda birikim yapıyor...ev kira değil artık..ama inanın hiç param kalmıyor...benim yol param yok..kıyafet cok alıyorum..bu alışverişten nasıl vaz geçerim...bilmiyorum..

bence hiç de müsrif değilsiniz.En azından bana göre.Çok fazla da değilmiş ikinizin toplam maaşı.Evin borcu bitmiş ne güzel,yeniden azar azar ödeyerek arabanızı değiştirebilirsiniz belki

Bence 6 yolda bir ev bir araba çok iyi birikim. Birde bana bak, 13 yillik evliyim 4 yildir calisiyorum 2000. Maaş aliyorum esimde bi o kadar aliyor elde sadece 25000 araba ve bankada 5000 var . yani sen çok iyisini bence

Ben 13 yıllık evliyim...6 yıldır çalışıyorum..eşimin maaşı evlendiğimizde cok azdı..hatta kira veremiyecegimiz için 3 yıl kayınvalidemlerle oturdum..sonrada aldığı kiraya ancak yetiyordu..yol ve yemek parasıda kendine ait..hala aynı işyerinde ..maaşı fazla artmadı..esimin sigarası oyle fuzuli harcaması hiç yoktur...kendine bile kıyamaz harcamaya...birde oyle olsa ne yapardık...benim maaşımda 2000 oldu....6 yıldır çalışıyorum...sadece kucuk bir ev aldık...100 metre...suan evime 110 milyar veriyorlar....birde 6 milyarlık arabam var:)taabii eski olunca cok masraf çıkarıyor....oğlumun okulu dersanesi var..birde 10 aylık bir bebeğim var...6 yılda sizce iyi bir yatırım olmusmu..şimdi evin borcu bitti...ama kosede hiç param yok...yani benmi cok harcıyorum...ne güzel herkes nasılda birikim yapıyor...ev kira değil artık..ama inanın hiç param kalmıyor...benim yol param yok..kıyafet cok alıyorum..bu alışverişten nasıl vaz geçerim...bilmiyorum..

eşin ne kadar alıyor?

:nazar:Maşaallah kısa sürede çok iyi yatırım yapmışsınız. Hayırlı uğurlu olsun.
Planlı harcama yapınca kazancınız bereketleniyor.

Şu ana kadar iyi birikim yapmışsınız.
sen şu an durumunuz iyi olmasına rağmen borçlar bitince kenara atamamaktan yakınıyorsun sanırım.
bi süre sonra insanda biraz ferahlama olunca salıyor bu bi gerçek.
kıyafet olsun gezme olsun.
dengeyi kurabildikten sonra o da şart tabi.

6 yılda ev borcunu bitirmişsiniz ne müsrifliği

benim maaşım sizin eve girenle aynı bekarım çocuk yok kimseye karşı sorumluluğım yok ve bir dikili ağacım yok

aldığım maaş gezip tozmaya üstbaşa gidiyo

X