Muska

Böyle şeyler ne yazıkki hayatımızda var olan şeyler ve dinimizde de yeri vardır.Fakat bu tür şeylerden korunmamız için bize bazı sureler indirilmiştir.Nas,Felak ve Ayetel Kürsi'yi okuyun sık sık,ferahlarsınız.Kötülüklerden Allah cc'ye sığının,siz önleminizi alırsanız,Allah cc istemedikçe hiçkimse size zarar veremez.

gördüğün rüyalar bilinçaltına küçüklükten beri yerleşip hala karşına çıkan tarzda rüyalar olabilir... kötü kaderini seninle tanışmak evlenmek isteyen birine bir adım atarak sen yıkabilirsin.... muskaya filan inanırım ben,,,ama hiçbir kötülük direk istendiği yere de ulaşmaz diye düşünüyorum.... sende gerekirse bi oku kendini koruyacağına inanıyosan küçük dua şeklinde kolyeler var onlardan taşı üzerinde..... rüyalarından kurtulmak içinde psikolojik yardım alabilirsin... çok fazla takılma, rüyaları nasıl yorumlarsan öyle çıkar... kendini şartlandırma lütfen annem gibi mi olucak kaderim diye..Allah çirkin şansı versin belki nazar değiyodur ondan kısmetin kapalıdır açılır ama daha çok gençsin üzülme...

Konu kapanmadan cevap yazayım konu sahibi okur umarım

Büyünün varlığı sabittir ama korunmak icin Rabbim bizlere yol da göstermiştir

Yapmanın haram olduğunu bozdurmak icin ayetlerden faydalanmamız gerektiğini biliyoruz felak nas ayetel kursu fatiha bile yapılan büyünün etkilerinden arınmak icin okunur

Yalniz hiç bir büyü tekrarlanmadigi sürece bu kadar uzun süre etkili olamaz seneler sonrasında gelen aksilikler tevafuk olabilir

Büyü olmayan ınsanlarında hayatları ters gidebilir gönlünü rahat tut lütfen o muska su an hiç bir şey ifade etmiyor

Son düzenleme:
hocalarla falan vaktini ve paranı harcama...eğer bu fikirler saplantı haline geldiyse psikiyatriste git yardım al...
annem gibi olacağım diye kendini şartlarsan öyle olursun olumlu olanı düşün her zaman
Allaha sığın... seni ondan daha iyi koruyacak başka bir obje veya insan yok dua et yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…