- 12 Mart 2025
- 15
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi esraserra_76
Dün akşam evimde muska gördüm mutfak dolabımin üstünde ama ne yazdığını anlamadım acaba anlayan arkadaşlar Bilgi verebilir misnz ne yazdığına dair hocaya da gösterecem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç karıştırmadan suya falan atın.Ay ben çok korkarımDün akşam evimde muska gördüm mutfak dolabımin üstünde ama ne yazdığını anlamadım acaba anlayan arkadaşlar Bilgi verebilir misnz ne yazdığına dair hocaya da gösterecem.Eki Görüntüle 3557784 Eki Görüntüle 3557785 Eki Görüntüle 3557784 Eki Görüntüle 3557785
Ay bu ne yaa..
Öyle ama iyi niyetle mi kötü niyetli mi insan korkuyorKanka böyle muska mı olur dümdüz kağıda normal kalemle yazılmış..büyu muska isleri başka türlü malzemelerle olmuyor muydu? Ben de alayım bir kalem yazayım o zaman jgfd bu kagıdın kime ne etkisi olacak allasen at gitsin
Öyle ama iyi niyetle mi kötü niyetli mi insan korkuyor
tövbe tövbe çok korkarım böyle şeylerden evlerden ırak olsunDün akşam evimde muska gördüm mutfak dolabımin üstünde ama ne yazdığını anlamadım acaba anlayan arkadaşlar Bilgi verebilir misnz ne yazdığına dair hocaya da gösterecem.Eki Görüntüle 3557784 Eki Görüntüle 3557785 Eki Görüntüle 3557784 Eki Görüntüle 3557785
Amin inşallahtövbe tövbe çok korkarım böyle şeylerden evlerden ırak olsun
Yasak olduğunu bilmiyorumdum sadece meraktan paylaştımBöyle konular yasak, götürün bir camiye sorun ya da atın gitsin
Biz evimize taşındığimizda her yere baktık mutfakta dahil ama bişey görmedik ilkd defa dün gordukSizden önce oturan olduysa evde ona ait olabilir mi
Öyle yapicazGidin camiye, imama sorun