Murun84'ün evi

süpppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende bembeyaz ev istiyoruuuuuuuummmmmmmmmmmmm
teşekkürlerrrrrrrr :)) inş. dilediğin gibi bembeyaz bir eve sahip olursun cnm huzurla ve sağlıkla

oturma odaniz cok rahatmisssssss ")) gule gule oturun canim
demek rahatlığı ordan bile belli oluyor saol cnm çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inş.

çok güzel
özellikle oturma odası takımınız muhteşem..
huzurla oturun inşallah arkadaşım

herşey çok güzel, benim evim olsa bukadar benzer bir tarzda döşernirdi herhalde. evin her yerinde tek model halı bence çok isabetli olmuş, mobilya renklerindeki seçim de öyle. salondaki perde de bence hiç te kötü değil. tamam dediğin gibi daha da güzel olabilirdi ama bu haliyle de gayet güzel. Tek sorun hamile kapılarmış evde anladığım kadarıyla onlar da nazarlığı olsun dimi ama:) hallolmuştur inşallah o da artık. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin.

çok teşekkür ederim zevklerimiz çok benziyo anladığım kadarıyla sizinle
kapılarım hala hallolmadı kaç kere başvurduğumuz halde hala gelip ölçü alacaklar sorumsuz bir firmaymış bu kadarını tahmin etmiyordum sağlık olsun olur yakında nazarlık olarak kullanıyorum hala

Çok ferah eviniz var.Herşey güzel
çok saolun teşekkür ediyorum..

çok güzel mobilyaların köşe takımın süpermiş :81:
beğenmenize sevindim daha iyileri sizin olsun inş. çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…