• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Murun84'ün evi

çok sade ve şık olmuş, çok beğendim. bu arada murun84 günlerdir seninle iletişime geçmeye çalışıyorum ama mesaj atmak için yeterli entry girmediğimden mesaj da atamıyorum sana:/ hasan poyraz hakkında birkaç sorum olacaktı nasıl ulaşabilirim sana?

canım evin cok güzel allh güle güle oturmak nasip etsin senden ricam köse takımını nerden aldını yazarsan sevinirim tam istedin gibi sevgiler:38::38::38::nazar:

çok güzel ve ferah güle güle otur
çok teşekkür ederim..
canım evin cok güzel allh güle güle oturmak nasip etsin senden ricam köse takımını nerden aldını yazarsan sevinirim tam istedin gibi sevgiler:38::38::38::nazar:

çok saol cnm köşe takımımı pendik kaynarcada bir mağazada katalogdan model beğenip rengini ben belirledim siparişle yaptırdım sanırım ankaradan geldi o konu hakkında bi bilgim yok istersen mağaza ismini numarasını verebilirim şuan yaptırma fiyatını sormuştum bi arkadaş için 2.5 - 3 bin lira olur demişlerdi tahmini olarak

Koltuk takımınızı ve mutfağınızı çok beğendim. =) Huzurla oturun inşallah. :nazar:

Köşe koltuğunu ve evin sadeliğini çok beğendim. Sadece halıların aynı olması pek hoş olmamış ben her odanın birbiriyle uyumlu ama farklı durmasından yanayım. Birde salondaki o danteller olmasa daha modern olurdu sanki:17:
Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah:nazar::nazar::nazar:

Köşe koltuğunu ve evin sadeliğini çok beğendim. Sadece halıların aynı olması pek hoş olmamış ben her odanın birbiriyle uyumlu ama farklı durmasından yanayım. Birde salondaki o danteller olmasa daha modern olurdu sanki:17:
Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah:nazar::nazar::nazar:

öncelikle çok teşekkür ederim beğeniniz ve iyi dilekleriniz için..
halılar için görüşünüze saygı duyuyorum evet öyle de olabilirdi ama hem aceleye gelmesinden hemde aynıığı sevmemden ötürü hepsi aynı oldu netten görüp firmaya sipariş verdim hiç yakından görmeden aldım eve gelince gördüm düşünün :))
dantellere gelince depremde rahmetli olan babaannemin evinden göçük altından çıkmış onun el emeği gözünün nuru onlar hayatımda hiç dantel örmemiş bilmeyen ve de sevmeyen biri olarak onları evimde kullanıyorum çünkü manevi değeri çok yüksek benim için :34:

hepsi güzel ama özellikle mutfağı daha çok beğendim...güle güle oturun
çok saolun daha güzelleri size nasip olsun inş.

evin her bölümü ayrı bi güzell... salon koltuklarını bende çok beyenmiştim sen almışsın ne güzell benim salonum küçük diye ben alamadım güle güle kullan cnm...

sade ve güzel güle güle oturmak nasip etsin
amin teşekkür ederim
evin her bölümü ayrı bi güzell... salon koltuklarını bende çok beyenmiştim sen almışsın ne güzell benim salonum küçük diye ben alamadım güle güle kullan cnm...

çok saolun..
evet koltuklar bayağı büyük salonun büyük olması lazım isabetli bir karar vermişsiniz almamakla :34:

eviniz çok şıkmış aynı zaman da çok düzenli görünüyor ben çok beğendim iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun inşaallah...

Back
X