Murun84'ün evi

teşekkürler.. ama evet fiyatını bilemiyorum inanın birtek onun fiyatını bilmiyorum zaten ama sizin için öğrenicem en kısa zamanda yerimseniben

ohh yesyeni misler gibi.hrşey çok güzel.güle güle oturun..
güzel dilekleriniz için tesekkür ederim daha iyileri sizlere nasip olsun inş.

evine bayıldım canım..
mobilyaların çok güzel...
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

canım esyalar çok uyumlu renkler bayıldımmm allah agız tadıyla oturmanıı nasip etsin inşallahhhhhhopuyorumnanaktan

cok güzell ilerde bende oturma odama bu tarz alıcam güle güle kullan iyi günlerde.....
çok teşekkürler hayırlısıyla istediğiniz gibi döşersiniz evinizi inş. Rabbim daha iyilerini nasip etsin
canım esyalar çok uyumlu renkler bayıldımmm allah agız tadıyla oturmanıı nasip etsin inşallahhhhhhopuyorumnanaktan
amin size de ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim beğeniniz içinde çok teşekkürler.. :)

Evin çok uyumlu canım. Çok güzel döşemişsiniz. Güle güle oturun...

canım evin çok güzel, ağız tadıyla oturun. köşe koltuğunu özellikle çok beğendim. uyumlu bi evin var nazar değmesin

Evin çok uyumlu canım. Çok güzel döşemişsiniz. Güle güle oturun...

çok güzel maşallah , güle güle oturun.

canım evin çok güzel, ağız tadıyla oturun. köşe koltuğunu özellikle çok beğendim. uyumlu bi evin var nazar değmesin

mobilyalarınız mükemmell güle güle oturunn

çok çok teşekkür ediyorum hepinize hanımlar.. Allah razı olsun iyi dilekleriniz için

Zeki kankamın zevkli evi mutfağı kendi çizmiş bulunup ustanın ağzını açıkta bırakmıştır.. gelim genekaydirigubbakcemile3 köşe takımına kurulucam yine semoş ile inşallah

resım nasıl eklıyoruz yaa

ben aşağıda ki eklenti ekle bölümünden pc'mden ekliyorum..
msj yazdığınız bölümden aşağıya doğru inin ve diğer seçenekler bölümünde ki eklenti ekle butonuna basın ordan pc'nizden seçtiğiniz resimleri ekleyebilirsiniz en basit yöntemi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…