Murun84'ün evi

murun84

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
867
132
648
ilk olarak salonla başlıyorum..

Eklentiler

• $Görüntü039.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 222
  • $Görüntü040.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 240
  • $Görüntü041.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 271
  • $Görüntü042.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 228
oturma odamız...

Eklentiler

• $Görüntü038.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 259
Mobilyaların güzelmiş kızz

güle güle tur güle güle kullann

başka resimlerinide bekliyruz cicim...

antre ve yatak odası..

Eklentiler

• $Görüntü044.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 226
  • $Görüntü043.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 254
  • $Görüntü037.webp
    11 KB · Görüntüleme: 251
  • $Görüntü036.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 223
  • $Görüntü045.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 232
çok begendim cok güzel güle güle otur cnm hele köşe takımına bayıldım başka resimlerin varsa bekliyoruz

ve son olarak banyo ve mutfak resimlerim :)

Eklentiler

• $Görüntü046.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 222
  • $Görüntü047.webp
    22 KB · Görüntüleme: 263
  • $Görüntü048.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 260
  • $Görüntü034k.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 256
  • $Görüntü049.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 239
ve bitti hanımlar.. şimdiden iyi kötü tüm yorumlarınız için teşekkür ederim :))

Maşallah maşallah herşey çok güzel fakat neden hep aynı halıyı tercih ettin.

Canım köşe takımın ve yatak odan çok güzel ve sade yatak odanında çekmişin o da çok güzel diayn edilmeiş

biliyormsun böyle sadece saf renkli yatak dalarına bayılıtyorumi

evin çok güzel ve herşey çok uyumlu. bişey soracağım. neden her yerde aynı halıyı tercih ettin. bide yatak odasının halısını göremedim de.

Maşallah maşallah herşey çok güzel fakat neden hep aynı halıyı tercih ettin.

:) bu soruyu o kadar çok duydum ki inanın burda da duyabileceğimi tahmin ediyordum..
herşeyin birbirine uyumlu olmasını çok sevdiğimden sanırım bir de bu model evin tüm bölümlerine uyuyordu heralde onun da baya bir etkisi var.. ben çok fazla her odada başka başka halı görmeyi sevmiyorum gözümü yoruyor gibi geliyor bana ancak çok harikulade bir uyum ve zevk eseri olacak ki gözüme güzel gelsin o zaman her oda farklı olabilir.. biz evimizi sıfırdan tadilatıyla beraber yaklaşık 1-1.5 ay içerisinde yaptırdğımız için fazla ayrıntılı seçimler yapma gibi bir lüksümüz olmadı düğünümüze çok az kalmıştı çünkü :) bende çok yakında oturmayınca ehh biraz meşakatli oldu gidip gelmek falan ama çok şükür Rabbime ufak tefek eksik ve yanlışlıklar olsa da kısa sürede yapılanların yanında çok küçük geliyor göze

çok beğendim canım güle güle otur..Allah ağız tadıyla
yaşamayı eskitmeyi nasip etsin..
çok idela ferah ve sade bir evin olmuş..
tam benlik..gereksiz ıvır zıvırlar yok..
renk kargasası yok..her heri çok asil duruyor..
huzur veriyor insanın içine..
ve açık renkler herzaman tercihimdir..
evde hijyen ve temizlik görüntüsü yaymış..
tek ton halı da güzel..dediğim
gibi hiçbirşey gözü yormuyor..
mutluluklar canımkaydirigubbakcemile5

evin çok güzel ve herşey çok uyumlu. bişey soracağım. neden her yerde aynı halıyı tercih ettin. bide yatak odasının halısını göremedim de.

halı olayı biraz önce açıkladığım gibi oldu :) acil olduğu için netten görüp farklı seçimler yapamayıp gidip bayiye eve uyumlu her boyunu sipariş verdim bir de dediğim gibi seviyorum uyumu ben
yatak odama da sipariş ettiğim boyutlar olmadığı için geri gönderdim büyük geldi oraya uygun boyu da yoktu zaten bu arada onların da aynı halı olduğunu sanırım anladınız :)))) aynı olmadığı için de boş bıraktım gibi bişey oldu :)

canım evin çok güzel maşaallah.. renk uyumun çok iyi.. bende oturma odama köşe takımı istiyorum inşaallah..
senin köşe takımında çok güzelmiş.. güle güle mutlu günlerde oturmanı dilerim... a.s.

güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..
bir an için kendim yazmışım gibi okudum yorumunuzu düşüncelerimiz çok çok aynı hijyen konusunda özellikle kesinlikle katılıyorum gerçekten öyle bir görüntü oluyor..

gule gule kullanin, sirin bir ev olmus...
cok mutlu olun insallah icerisinde

çok teşekkür ederim..
köşe takımımı bende seviyorum rahatlık açısından çok iyi oluyor oturmak uzanmak hatta misafir geldiğinde yatak hazırlamak için çok elverişli kir leke gösterme gibi bir derdim kesinlikle olmuyor renk açısından oturma bölümlerini kesinlikle koyu düşünmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…