Murun84'ün evi

Evinizin her köşesi gayet şık ve hoş.Genelde herkes halı detayına takılmış ama bence onlarda aşırı sadeliği dağıtmış.Tam uyum olsaydı bu kezde aşırı monoton bir havası olurdu sanırım.Ufak bir hareketlilik katmış.Allah nazardan saklasın çok güzel eviniz.Güle güle oturmanızı dilerim..Ayrıca yuvanın meyvesiyle şenlenmesini dilerim

Gözüme o kadar takıldı ki, sormadan edemiyorum. Evi incelemeyemedim bu ayrıntı sebebi ile..Her yerde aynı halı kullanmanızın özel bir sebebi var mı?

Köşe takımını ne kadara aldınız ?
diğer eşyalarla birlikte ödendiği için net rakamı bilmiyorum ama bu sene satıcıya sordum fiyat soran oluyo ne diyim kaça yapmıştınız bunu dedim kaça yaptığını söylemedi ama isteyen olursa 2.5 - 3 bin liraya yapabiliriz dedi

eviniz çok şıkmış aynı zaman da çok düzenli görünüyor ben çok beğendim iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun inşaallah...
amin... Rabbim sizede huzur nasip etsin inş... çok teşekkür ederim

rabbim huzurla oturmayı nasip etsin bir nazar boncugu eksik
amin Allah razı olsun nazar boncuğu içinde çok saolun
çok saolun güzel dilekleriniz için bil mukabele halı detayı için de zevkler ve renkler diyorum herkesin gözüne beğenisine göre farklı bakış açısı meydana getiriyor halılarım :)) meyve ve şenlik dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum
Gözüme o kadar takıldı ki, sormadan edemiyorum. Evi incelemeyemedim bu ayrıntı sebebi ile..Her yerde aynı halı kullanmanızın özel bir sebebi var mı?
özel bir sebebi yok aynılığı uyumu seviyorum bide evin her yerine uyunca tadından yenmedi ben de yedim

"murun84" evini ve uyumunu çok beğendim, sade, şık ve iç açıcı, halıların aynı olması, mobilyaların renkleri, mutfak banyo hep uyum içinde, tam benim tarzım, iyi günlerde huzurla oturman dileğimle...

canım güzel mobilyalar..fakat yanlış anlamazsan biraz soğuk geldi bana..yani nasıl anlatsam biraz donuk renkler sanki..bi kaç bişeyler eklesen biblo tablo renkleri canlı bişylerle kombinlesen daha göz alıcı olur sanki..mesela oturma odası sanki öyle geldi bana..

"murun84" evini ve uyumunu çok beğendim, sade, şık ve iç açıcı, halıların aynı olması, mobilyaların renkleri, mutfak banyo hep uyum içinde, tam benim tarzım, iyi günlerde huzurla oturman dileğimle...

çok teşekkür ediyorum uyumlu olması benim için çok önemliydi beğenmenize sevindim :)

EVİN HERYERİ BİRBİRİ İLE UYUMLU ÇOK BEGENDİM GÜLE GÜLE OTURUN

çok saolun daha iyileri sizlerin olsun

estağfirullah neden yanlış anlayayım aslında soğukluk normalde bu denli değil resimlerin kalitesinden de sanırım biraz öyle duruyor normalde baya canlı renkler var evde ve 3 yıl olmasına rağmen canlılığını korumakta fakat biblo tablo vs önerinize sonuna kadar katılıyorum 3 yıldır aklımda ama bir türlü fırsat bulupta yapamadım özellikle belirttiğiniz gibi oturma odası için ama şuan da yapma şansım tamamen ortadan kalktı çünkü bebiş saolsun ortada bişey olmadığı halde fena halde karıştırıcı bi yapıya sahip çekmecelerim kulpsuz olmasına rağmen kolayca açıp çamaşırlara kadar evin her yanına dağıtım yapıyo DD

aynen canım benimde 18 aylık oğlum var maşallah evi ona göre dizayn etmek zorunda kaldık..döküp saçmaktan kırıp dökmekten pek hoşlanıyor..ama çok uzun sürmez merak etme az bi zaman sonra bunun heyecen verici bişey olmadığını anlıyorlar hatta git karıştır desen bile bakmıyor hiç..bizimki yavaştan düzeliyo gibi..bu ara çizgifilm merakı sardı tv başında genelde hafiften rahatladım ve senin gibi hiç bir dekorasyonla ilgilenemez durumdan sıyrıldım şimdi evimle ilgileniyorum..değişiklik yapıyorum..buradan çok fayda gördüm sağolsun arkadaşlar tek tek fikir verdiler tavsiyelere uyarak daha kolay hallediyorum..sende buradan fikir alışverişinde bulunabilirsin canım..yardım istedğin bi durum olursa her zaman açığım :) kolay gelsin bebişinde hayırlı evlat olsun inşallah canım..

evin tamamına kahve krem hakim .ben bu renkleri çok seviyorum ama heryer aynıya zamanla sıkılırmısın acaba.yinede güle güle sağlıkla oturun evinizde

Evin çok güzelmiş canım sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle hep mutlu ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…