çok saolun huzur dilekleriniz sizin için de bir ömür geçerli olsun inş.çok güzel olmuş evin canım herşey uyum içinde.Huzurla oturursun inşl.
çok saolun.. dantel konusundaki duyarlılığınıza sonuna kadar katılıyorum.. inanın bende tamamen sizin gibi düşünüyorum kendim hiç bilmememe rağmen sırf rahmetli babaannemin el emeği göz nurudur heba olmasın kullandıkça ruhuna rahmet göndereyim hatırlayayım diye serdim benim için çok değerliler ben henüz 2 yaşındayken yapmaya başlamış olduğu bu güzel parçaları evime sermek bir şerefti benim için 1 senelik evliyim ve hala doyamadım kaldırıp modern örtüleri seremedim heralde gönlüm gibi gözümde alıştı ve el vermiyor kaldırmaya..öncelikle güle güle oturun.dantelleriniz çok hoş.bizim adetlerimizdeki dantel kültürümüzü ortadan kaldırmadığınız için özellikle teşekkürler.bazı genç hanımlar bir dantel sevmeme ve sermeme alışkanlığı oluşturdular kendi aralarında.
halbuki onlar ne emeklerle yapılıyor.bu emeğe ve göz nuruna değer verilmeli ve olması gereken yerlerinde kullanılmalı.
zaten adetlerimizi baya bi unuttuk.bari bunu unutmayalım.
çok çok teşekkürler sizde eviniz de mutlu ve huzurlu oturun inş. Rabbim daha iyilerini nasip etsin..Renkler ve mobilyalarınız çok güzel gerçekten.
Ev de süper.
Güle güle huzurla oturun inş.
evin çok sade cnm.
biraz renk katabilirsin bnce.
ama çok şık ve güzel tabi:)
çok saolun ya inanın sizin yorumunuzda bana gayet saf ve huzur verici geldi içim ferahladı desem yeridir evimi öyle görüyordum ama sadece bana mı öyle geliyor diyordum evim olduğu için :)) demek ki gerçekten öyleymiş objektif bakışınız öyle olduğunu söylüyor çünkü çok saolun.. sizin de evinizin içi huzur ve sağlıkla dolu olsun daima inş..
çok ferah eviniz güle güle oturun
Çok güzel...
Maşaalalh diyeyim canım
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?