Murun84'ün evi

cnm evin çok hoş olmuş.hem sade hem zarif.hiç göz yormuyor.güle güle oturun inş.

çok teşekkürler hanımlar beğenmenize sevindim :) Rabbim daha iyilerini sizler için nasip etsin her zaman..

Son düzenleme:
sade ve şık renkler de güzel ama bence de halı her yerde aynı olmamalı..neyse senin zevkin huzurla otur inş..

herşey çok güzel cnmmm ama heryer aynı halıııdan olmasaydı keşke:)
iyi gnlerde kulan cnmmm :)

öncelikle güle güle oturun.dantelleriniz çok hoş.bizim adetlerimizdeki dantel kültürümüzü ortadan kaldırmadığınız için özellikle teşekkürler.bazı genç hanımlar bir dantel sevmeme ve sermeme alışkanlığı oluşturdular kendi aralarında.
halbuki onlar ne emeklerle yapılıyor.bu emeğe ve göz nuruna değer verilmeli ve olması gereken yerlerinde kullanılmalı.
zaten adetlerimizi baya bi unuttuk.bari bunu unutmayalım.

Renkler ve mobilyalarınız çok güzel gerçekten.
Ev de süper.
Güle güle huzurla oturun inş.

cevizlikek ve posetcay çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet halılarım çok eleştiri aldı geçmişte de yazdığım gibi ilerde değişiklik yaptığımda bu eleştirileri göz önünde bulundurucam yerimseniben tekrar teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok değerli :)

çok güzel olmuş evin canım herşey uyum içinde.Huzurla oturursun inşl.
çok saolun huzur dilekleriniz sizin için de bir ömür geçerli olsun inş.

çok saolun.. dantel konusundaki duyarlılığınıza sonuna kadar katılıyorum.. inanın bende tamamen sizin gibi düşünüyorum kendim hiç bilmememe rağmen sırf rahmetli babaannemin el emeği göz nurudur heba olmasın kullandıkça ruhuna rahmet göndereyim hatırlayayım diye serdim benim için çok değerliler ben henüz 2 yaşındayken yapmaya başlamış olduğu bu güzel parçaları evime sermek bir şerefti benim için 1 senelik evliyim ve hala doyamadım kaldırıp modern örtüleri seremedim heralde gönlüm gibi gözümde alıştı ve el vermiyor kaldırmaya..

Renkler ve mobilyalarınız çok güzel gerçekten.
Ev de süper.
Güle güle huzurla oturun inş.
çok çok teşekkürler sizde eviniz de mutlu ve huzurlu oturun inş. Rabbim daha iyilerini nasip etsin..

evin çok sade cnm.
biraz renk katabilirsin bnce.
ama çok şık ve güzel tabi:)

teşekkür ediyorum evet renk katmak konusunda haklısınız güzel tablolar süsler vb hersey her yerde gözüme çarpıyor inanın hep aklımda ufak tefek renklendirmelere vakit ayırıcam sizin de tavsiyenizi göz önünde bulundurucam

evin çok ferah canım..
huzurla otur inşallah..Rabbim hayırlı bi evlat versin size...

Allah razı olsun çok saolun hayır dilekleriniz için çok sevindim inş. cümlemize huzurlu yuvalar hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Amın, ınsallah.

Çok güzel...
Maşaalalh diyeyim canım
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin :Saruboceq:

sağlıkla ve mutlulukla otur herşey çok güzel köşe takımına bayıldım kaçliraya aldığınızı sorucam toplu aldık bilmem diyecekseniz nolur onun fiyatını benim için öğrenin çok beğendim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…