Murun84'ün evi

Çok güzelmiş evin maşallah.Çok sade , insanın içini ferahlatıyor.Güle güle oturun.Köşe koltuğunu da çok beğendim.Markası ne acaba?İyi günlerde kullan herşeyi canımm

çok hoş bir ev.genel olarak sevdiğim renkler mevcut..ferah dingin..
ama nedense biraz farklılık olsa sanki daha hoş olabilirdi...ama genel anlamda çok beğendim..
güle güle oturun

Çok güzelmiş evin maşallah.Çok sade , insanın içini ferahlatıyor.Güle güle oturun.Köşe koltuğunu da çok beğendim.Markası ne acaba?İyi günlerde kullan herşeyi canımm

teşekkür ederim fatma hanım daha iyileri sizlerin olsun inş. köşe koltuğumun belirli bir markası yok yataş gibi istkbal gibi vs. ben onu bulunduğum yerde bir mobilyacıdan katalog aracaılığıyla seçip alt deri rengini ve oturma yeri kumaşını seçip yaptırdım ama sanırım yanılmıyorsam ankaradan gelmişti bu mobilyalar bildiğim kadarıyla böyleydi yani :)

çok hoş bir ev.genel olarak sevdiğim renkler mevcut..ferah dingin..
ama nedense biraz farklılık olsa sanki daha hoş olabilirdi...ama genel anlamda çok beğendim..
güle güle oturun

çok saolun iyi dilekleriniz beni çok mutlu ediyor gerçekten farklılık olayında haklısınız tabiki ufak tefek farklılıklar eve renk katar çok katılıyorum sakin dingin huzur vermesi o şekilde de mümkün olur sağlanır ama ben gerçekten çok kısıtlı zamanda yapmak zorunda kaldığım için birazda böyle oldu :) yinede çok şükür Rabbime..

merak etme zamanla istediklerinin hepsini yaparsın..
bilirim bende evlenirken kısa sürede almıştım herşeyimi.zamanla eksikler biter.önemli olan sağlık ve huzur:))

kesinlikle katılyorum huzur ve sağlık kadar mühim hiçbir şey yok bunlarda biz hanımların uğraşları muhabbetlerimize renk katan detaylar yerimseniben

soft renkler kullanmış evinde çok hoş olmş.bende böyle ağır renkleri seviyorum benimde her yerim kahverengi

herşey çok güzel güle güle otur .halının markası nedir acaba ?
l

Son düzenleme:
eviniz çok güzel sağlık ve huzurla oturun mutluluklar siliyorum.Bizde ev tadilatı yaptırıyoruz benim beğendiğim kapı modelinden kullanmışsınız nasıl kaba durmuyor demi şık mı fikrinizi almak isterim.

Evınızın fotograflarını gorunce aklıma ılk gelen kelıme saflık oldu...
Oyle ferah, huzur verıcı gorunuyor kı evınız...
Huzurla dolsun ıcı ınsallah.

iyi dilekleriniz için çok saolun sizde huzur ve mutlulukla oturun tadilatını yaptığınız eviniz de inş. :) kapılarımı çok seviyorum kaba durmuyor kesinlikle camsız yaptırmama rağmen hiç kaba duruyor gibi bir eleştiri almadım bana da öyle gelmiyor zaten :) ama söylemek istediğim birşey var malesef benim 3 kapım dalga dalga gövdeden şişme yaptı yakınlarım kapıların hamile diye espri yaptılar düşünün şişme şeklini :)) firmaya müracaat ettik bu kapılardan böyle çok şikayet aldıklarını değişeceklerini söylediler en yakın zaman da gelip halledecekler ama şöyle birşey var üst katımda oturan amcamın gelini de aynı kapıdan yaptırdı ayn dönemde benim evimle beraber takıldı onunkinde hiçbir sorun yok yani tüm kapılarda olmuyor kimisinden almışlar böyle şikayet bunun garantisini mutlaka alın kapı firmanızdan aklınızda bulunsun

Evınızın fotograflarını gorunce aklıma ılk gelen kelıme saflık oldu...
Oyle ferah, huzur verıcı gorunuyor kı evınız...
Huzurla dolsun ıcı ınsallah.

çok saolun ya inanın sizin yorumunuzda bana gayet saf ve huzur verici geldi içim ferahladı desem yeridir evimi öyle görüyordum ama sadece bana mı öyle geliyor diyordum evim olduğu için :)) demek ki gerçekten öyleymiş objektif bakışınız öyle olduğunu söylüyor çünkü çok saolun.. sizin de evinizin içi huzur ve sağlıkla dolu olsun daima inş..

Eylul
LiLiquM
nursena07
pamuk helva
sizlere de ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum hanımlar güzel yorumlarınız için :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…