• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Murun84'ün evi

çok hoş ve sakin bir ev olmuş güle güle, mutlulukla otur...

benimde yalnızca halıların takıldı gözüme hepsinin aynı olmasından öte bana o sakinliğin içinde karışık biraz uyumsuz geldi...

ama onun dışında evin çok hoş tekrar belirteyim.....

Son düzenleme:
evinde huzurun hiç eksik olamsın..ama sunu söylemedende geçemeyecegim heryerde aynı halı olması benim hoşuma gitmedi...

birbirinden güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok saolun daha iyileri sizlerin olsun inş. Rabbim herkesin gönlüne göre huzurlu ve mutlu yuvalar nasip etsin..
halılar için yapılan olumsuz eleştirileri de dikkate alıyorum olumlu olumsuz her türlü eleştiri kabulümdür alınganlık gibi bir huyum yok sadece fikir edinirim ;) ilerde halılarım da değişiklik yapmayı düşünürsem rahat bi vakitte her odaya farklı farklı seçimler yapıp o zaman da o şekilde deneyeceğim :)

açık renk kullanmak ferahlık katmış, fazla kalabalık yok ,çok güzel döşenmiş...........
halıların aynı olması benim de dikkatimi çekti. uyumlu olması güzel. ama oturma odasındaki köşe koltuk mor,.mürdüm gibi geldi bana.yoksa benmi yanlış gördüm. ben olsam kahve tonlarında halı tercih etmezdim o yüzden. yatak odasına ise halı alacaksan düz desensiz sade kahve tonlarında halılar var. yakışacağına eminim. sen sadelikten hoşlanıyor gibisin..
bir de salondaki fonperdeler koltuklardaki kahve tonuna yakın bi kahve olabilirdi. sanki tüllerin üzerinde belli belirsiz duruyor.
tabi bunlar benim düşüncelerim. ev senin .içinde yaşayan sensin. o yüzden güle güle mutlulukla oturmanızı diliyorumm.

mutluluk dilekleriniz için çok teşekkürler..
köşe koltuğum halıların içinde görmüş olduğunuz koyu kahve rengiyle birebir tek farkı doku farklılığı desem yeridir yani ee biri halı biri kadife koltuk kumaşı:)) resimde öyle görünüyor demek ki salonda ki perdeler içinse aynen katılıyorum söylediklerinize çok haklısınız ben aslında aynen koltukların kumaşında hatta süet bir fon düşünürken malesef bunları seçmek zorunda kaldım..
zorunda kaldım diyorum çünkü köşe koltuğumu ve salon takımımı katalogtan seçip kumaş ve renk dizaynlarını ben ayarladım yani perdelerimi seçerken koltuklar ortada yoktu :)) malesef koltuklar geldikten sonra seçim yapma şansımda olmadığı için de öyle oldu yani zaman açısından sıkışıklığa gelmiş detaylardan biri de perdeler :)

sade ve şık olmuş güle güle otur canım:1hug:

senin oturma odandaki köşeli koltuktan ben salona yaptırsam olmaz mı ?
o koltuklar çok rahat ben de oturma odası yok..
acaba nasıl durur ?
:uhm:

Evin süper. Güle Güle oturun ama sanırım odalardaki halılar aynı. Keşke her odanın ve yolluğu farklı alsaydınız. Daha ayrı bir hava katardı...

evin çok güzelmiş canım. Huzurlu günler geçirmeni dilerim evinde..

hepinize çok teşekkürler hanımlar iyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için :)

sade ve şık olmuş güle güle otur canım:1hug:

senin oturma odandaki köşeli koltuktan ben salona yaptırsam olmaz mı ?
o koltuklar çok rahat ben de oturma odası yok..
acaba nasıl durur ?
:uhm:

çok saolun beğenmenize sevindim köşe koltuk salona mı yaptırsam oturma odasına mı diye düşünürken oturma odasına karar verildi ama oturma odanız yoksa ve salonda kullanırım modern bir dizayn elde etmek istiyorum diyorsanız kesinlikle olur ben şimdi oturma odam olmasaydı salonuma asla koltuk takımı almaz ölçüye göre güzel uygun bir şekilde köşe yaptırırdım kesinlikle dediğiniz gibi çok rahat hemde çok şık duruyor ayrıca salonda da güzel duracağına eminim ben yaptırın derim karar size kalmış ;)

bir de köşe koltuklarında ki çok önemli bir detayı belirteyim ''ALTININ YÜKSEK OLMASI'' en azından süpürgenizin borusunun ve bir silme aparatının gireceği kadar benimki o konuda çok ideal her zaman çekmek zorunda kalmıyorum hele ki koyacağınız yer darsa çok zorluk oluyor kullanan yakınlarımdan biliyorum aklınızda bulunsun..

harika bir ev ya fotoğraflara bakarken gelecekteki kendi evimi gördüm.bayılıyorum beyaz-krem ve meşe rengin uyumuna ama benim evimteki tek fark köşe takımım farklı bi renk olsun istiyorum ee arada renk de lazım öyle değil mi canlar =) =)

Son düzenleme:
çok saolun umarım herşey sizinde gönlünüze göre olur ilerde... ve inş. çok mutlu olursunuz evinizde ;)

Back
X