T TRBILKNUR Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 96 0 19 Aralık 2010 Konu Sahibi TRBILKNUR #1 Arkadaşlar elinde Murat yayıncılığa ait işletme 3.sınıf 3-B kitabı olan var mı? İÇERDİĞİ deRSLER 1-TÜRK VERGİ SİSTEMİ 2-İŞ VE SOS.GÜV.HUKUKU 3-YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ
Arkadaşlar elinde Murat yayıncılığa ait işletme 3.sınıf 3-B kitabı olan var mı? İÇERDİĞİ deRSLER 1-TÜRK VERGİ SİSTEMİ 2-İŞ VE SOS.GÜV.HUKUKU 3-YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ
spicy_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 6.767 0 23 Aralık 2010 Konu Sahibi TRBILKNUR #2 TRBILKNUR .!.: Arkadaşlar elinde Murat yayıncılığa ait işletme 3.sınıf 3-B kitabı olan var mı? İÇERDİĞİ deRSLER 1-TÜRK VERGİ SİSTEMİ 2-İŞ VE SOS.GÜV.HUKUKU 3-YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ Genişletmek için tıkla... bende var canım tertemiz 10 tl ye verebilirim
TRBILKNUR .!.: Arkadaşlar elinde Murat yayıncılığa ait işletme 3.sınıf 3-B kitabı olan var mı? İÇERDİĞİ deRSLER 1-TÜRK VERGİ SİSTEMİ 2-İŞ VE SOS.GÜV.HUKUKU 3-YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ Genişletmek için tıkla... bende var canım tertemiz 10 tl ye verebilirim
T TRBILKNUR Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 96 0 9 Ocak 2011 Konu Sahibi TRBILKNUR #3 Acil 3/b kitabı lazım alabilirim turkcell tl ile hemen alabilirim.
PULPY Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2008 2.977 7 10 Ocak 2011 Konu Sahibi TRBILKNUR #4 TRBILKNUR .!.: Acil 3/b kitabı lazım alabilirim turkcell tl ile hemen alabilirim. Genişletmek için tıkla... ben verebilirim ama turkcell TL de ne oluyor ki?
TRBILKNUR .!.: Acil 3/b kitabı lazım alabilirim turkcell tl ile hemen alabilirim. Genişletmek için tıkla... ben verebilirim ama turkcell TL de ne oluyor ki?
T TRBILKNUR Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 96 0 10 Ocak 2011 Konu Sahibi TRBILKNUR #5 GLCNNN .!.: ben verebilirim ama turkcell TL de ne oluyor ki? Genişletmek için tıkla... turkcell hattına lira yüklemesi yapabilirim veya bende mevcut sıfır ürünlerle takas edebiliriz.
GLCNNN .!.: ben verebilirim ama turkcell TL de ne oluyor ki? Genişletmek için tıkla... turkcell hattına lira yüklemesi yapabilirim veya bende mevcut sıfır ürünlerle takas edebiliriz.
T TRBILKNUR Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 96 0 30 Ocak 2011 Konu Sahibi TRBILKNUR #6 Arkadaşlar kitap bulamadım sanırım sıfırını alacağım eğer elinde olan varsa tl kontör karşılığı veya karşı ödemeli ya da avon parfüm karşılığında almak istiyorum. acil olarak cevaplarınızı bekliyorum. not: banka kartı ve kredi kartı kullanmıyorum.
Arkadaşlar kitap bulamadım sanırım sıfırını alacağım eğer elinde olan varsa tl kontör karşılığı veya karşı ödemeli ya da avon parfüm karşılığında almak istiyorum. acil olarak cevaplarınızı bekliyorum. not: banka kartı ve kredi kartı kullanmıyorum.