Evet ablam ekleevTik canım sen en son da olmak istiyordun seni de ekleyeyim mi şimdi en sona
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...hayırlı uğurlu olsun inşallah aynaa canım senin için okumaya başlıyorum inşallah istediğine bir an evvel kavuşursun
ya bir kişinin duasını bitirmek için gün koyalım canım ne dersiniz böylelikle uzatmadan seri şekilde okuyup hepimize sıra gelmesini sağlamış oluruzALLAH RAZI OLSUN CANIM...
hayırlarla inşallah hepimiz seviniriz canım amin
herkes için 1 gün süre canım herkese 1 gün koyacağız benim duam yarın akşama bitmiş olmalı eksiklerolabilir bir hafta boşluk gibi olduğundan ama üst üste iki kez okumayanı listeden silmek zorunda kalacağım çünkü kimse kimsenin hakkına girmesin gülüm gönüllü dualar çünküya bir kişinin duasını bitirmek için gün koyalım canım ne dersiniz böylelikle uzatmadan seri şekilde okuyup hepimize sıra gelmesini sağlamış oluruz
hah bende onu söylicektim bebeğim ya okudugumuz zaman okudum diye yazalım olur muherkes için 1 gün süre canım herkese 1 gün koyacağız benim duam yarın akşama bitmiş olmalı eksiklerolabilir bir hafta boşluk gibi olduğundan ama üst üste iki kez okumayanı listeden silmek zorunda kalacağım çünkü kimse kimsenin hakkına girmesin gülüm gönüllü dualar çünkü
500 tane kelime-i tevhid okuyacağız canımKaç kere ve ne okuyoruz yanlış olmaması için soruyorum yeni katıldımda eksik kalmasın
yok canım önceki listelerimizde çekmiştik YA KADİR esmasını şimdi listenin de başında yazdığım gibi kelime-i tevhid çekiyoruz gülümşuanda kafam karıştı 500 tane el kadir esması mı çekiyoruz
tamam canım başlıyorum senin içinyok canım önceki listelerimizde çekmiştik YA KADİR esmasını şimdi listenin de başında yazdığım gibi kelime-i tevhid çekiyoruz gülüm
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ben de yarın sabaha okurum inş kendim için yol yorgunluğunu atamadım üzerimden ama konuyu toparladım kafam rahatladı sözümde durmamış gibi olmak istemem inşallah güzel haberler de alırız dualarımız kabul olunan dualar olur inşallah ALLAH yar ve yardımcımız olsun inş hayırlarla amintamam canım başlıyorum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?