Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istiyorumbayramdan sonra listemizin okuması başlayacak katılma isteyenler buraya
Ablam listenin en sonuna beni ekle olur mu? Ama en sonunda olayım lütfenbayramdan sonra listemizin okuması başlayacak katılma isteyenler buraya
bayramdan sonra listemizin okuması başlayacak katılma isteyenler buraya
kimin ne duası muradı varsa onu niyetleyip kişi başına kaç tane düşerse o kadar tevhid çekilecek canım ben liste 20 kişi olursa 500 er tane okur demiştim ama son sayı ne kadar olursa ona göre tam sayıyı belirleriz sıra sıra ilerleyeceğiz liste sırasına göre sizi de ekliyorumBen de varım zaten söylemiştim ama biri bana söyleyebilir mi nasıl niyet edeceğiz günde kaç tane okuyacağız vs teşekkür ederim
tamam canım benimAblam listenin en sonuna beni ekle olur mu? Ama en sonunda olayım lütfen
listede siz varsınız zaten okumalarımız 18 eylülde başlayacakBen de varım zaten söylemiştim ama biri bana söyleyebilir mi nasıl niyet edeceğiz günde kaç tane okuyacağız vs teşekkür ederim
canım sen de eklisin listedeBen istiyorum
Hani 18 eylülde başlayacaktı okumalar bugün ayın 18i
Allah razı olsun kardeşim bende okurum ama herbirimize 500 tane mi düşüyor acaba ons gore okuyalım istiyorumBen akşam niyetimi edip hem kendim için hem sizin için 500 tane okumaya başlayacağım.