amin amin canım inşallah herşey yolunda gider allah dualarımızı kabul eder canımALLAH RAZI OLSUN CANIM ben de yarın sabaha okurum inş kendim için yol yorgunluğunu atamadım üzerimden ama konuyu toparladım kafam rahatladı sözümde durmamış gibi olmak istemem inşallah güzel haberler de alırız dualarımız kabul olunan dualar olur inşallah ALLAH yar ve yardımcımız olsun inş hayırlarla amin
amin hayırlısıyla olur inşallah canımamin amin canım inşallah herşey yolunda gider allah dualarımızı kabul eder canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanım senin için okudum. Rabbim kabul etsin.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM TAMAM HEMEN YAZIYORUM CANIMAblam sana okudum Rabbim gönül muradini en tez ve en güzel şekilde versin beraberinde en güzel atama ile.aaynaa
Bir de benimkinin yanına Şefik kızı Burcu yazsana abla.
ALLAH RAZI OLSUN ABLAMallah duani kabul etsin canim ya amin okudum
Ben cok önceden katılacağım demiştim ama adım Yok listede:-(@whiterose00 canım duanı muradını belirtmek istersen niyetini ona göre listeni hazırlarım gece
Ok ok gördümokumalarımız başladı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes konumuza dahil olsun listedeki arkadaşlar her arkadaşa bir gün vereceğiz bu gece benim okumalarımın bitmesi lazım bu gece 2. sıradaki arkadaşın listesini hazırlayacağım
ALLAH RAZI OLSUN CANIMKelime tevhit 500 tane. Ben simdi gördüm geceye kadar bitiririm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?