Biz her zaman okuruz Allahın izniyle, sen sıkma canını arkadaşım Allahım safi ismi hurmetine şifalar versin kaynatana inşallah, sen döndüğünde başlarız Allahın izniyleArkadaslar memleketteyiz bugün eve dönmüş olacaktık ama kaynatam yoğun bakımdan yeni çıktı eşim babasının yanında biraz daha kalmak istiyor bende cepten giriyorum takip edemeyeceğim şu bir hafta sizlerden bir hafta daha süre istiyorum arkadaşlar kaynatam 36 kilo kaldı adam
Allah razı olsun kardeşim bende okurum ama herbirimize 500 tane mi düşüyor acaba ons gore okuyalım istiyorum
Arkadaslar memleketteyiz bugün eve dönmüş olacaktık ama kaynatam yoğun bakımdan yeni çıktı eşim babasının yanında biraz daha kalmak istiyor bende cepten giriyorum takip edemeyeceğim şu bir hafta sizlerden bir hafta daha süre istiyorum arkadaşlar kaynatam 36 kilo kaldı adam
Sayıyı hep beraber kararlastiririz önemli olan çok zikir çekmek değil gönülden çekip duayı tüm kalbinle yapmak inş dualarimiz hayirlarla kabul olur aminÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Önce sağlık önemli değil haftaya başlarız.
Geçmiş olsun .Allah tan acil şifalar dilerim canımSayıyı hep beraber kararlastiririz önemli olan çok zikir çekmek değil gönülden çekip duayı tüm kalbinle yapmak inş dualarimiz hayirlarla kabul olur amin
Kismetse haftaya pazar aksami konuyu düzenler başlarız
Sağlık önemli anne baba herkesin kendi anne babası kıymetli durumu kotulesince bir hafta daha kalalim dedi
Canım geçmiş olsun. Baslamiyor muyuz die bi bakım dedim de :))Arkadaslar memleketteyiz bugün eve dönmüş olacaktık ama kaynatam yoğun bakımdan yeni çıktı eşim babasının yanında biraz daha kalmak istiyor bende cepten giriyorum takip edemeyeceğim şu bir hafta sizlerden bir hafta daha süre istiyorum arkadaşlar kaynatam 36 kilo kaldı adam
Sagol canım bu gece yolculuk var yarına nasipse inş liste başlayacak yarın ayrıntılı şekilde yazarımCanım geçmiş olsun. Baslamiyor muyuz die bi bakım dedim de :))
Tabi hosgeldin aramıza eklerim listeye yarın nasipse listeyi duzenlerimBen de katılayım
tabii eklerim aramıza hoşgeldinizBeni de ekler Misiniz?
Beni de kattiginiz icin cok teşekkür ederimtabii eklerim aramıza hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?