Kız İsteme Muradıma eriyorum galiba :)

SEPB

Allahın dediği olur...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
111
19
98
Selam kızlarrrrr. Kızlar 29 Kasım da beni istemeye geliyorlar. Yanlız aileler ilk defa tanışacak.şimdi çay felan vericez pasta börek kahveler sonramı içilir çikolata ne zaman dağılır anam sülalecek gelecekler. 7 yıldır konuşuyoruz ama hiç adet bilmiyoruz biz ya yardım edermisiniz. :)

Canım önce ikram da bulunursunuz sonra kahveler içilir isteme olur baban seni verdikten sonrada çikolatalar dağıtılır.Ama sıralama değişede bilir mesela bizim önce isteme oldu sonra yemek yenildi bu ailelere bağlı :)

Bizde ilk yemek yensin dendi yemekleri verdik yediler tabi daha kahveleri götüremeden heyecandan hemen istemişler beni biraz kim verdiye gittim Kahveleri çikolatalı lokumlarla dağıttık sonrasında onlar kalkmadan getirdikleri çikolatayı kolonyayla beraber sundum en zor kısmıHayırlı olsun şimdiden nasıl geçtiğini anlamayacaksınız akşamın sonunda üzerinizden tır geçmiş gibi hissetseniz dedoya doya yaşayın kıpkırmızı da olun terde dökün doğal olun gülümseyin bol bol

Canim bize ilk tanismaya geldiklerinde isteme olmadı ikinci geldiklerinde once istediler sonra babam verdim gitti deyince ben kahveleri dagittim sonra söz yüzüğü takildi cikolata ikram edip el optuk en sonda cay yanina ikramlarimiz oldu biz ayri nisan yaptik o yuzden pasta yoktu ama kahveyle cikolata arasinda kesebilirsiniz pastayi

Biz pastayı nişanlanacağım zaman yaptık. İsteme faslında nişanlımın ailesi çiçek ve çikolata getirdi. tüm konuşmalar sırasında annem bana içeride otur dedi, salona girmeme izin vermediler:)) sadece sohbetin ortasında kahve dağıttım ve sonra yine içerilerde oturdum... taaa ki babam beni çağırıncaya kadar. babam sordu bana evlenmek istiyor musun diye. ben de istiyorum dedim :) sona tüm büyüklerin elini öptüm ve çikolatayı dağıttım. bu dediğim temmuz ayındaydı. nişan için bayram sonrasını bekledik (iki bayram arası nişan düğün olmaz diye)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…