Herşey çok güzel cnm güzel günlerde kullanırsın inş.
Bende cupcake kaşıklardan almayı düşünüyordum.
Sen aldığın için sana sorabilirim kalitesi nası acaba
Spatulaya bayıldım bende istiyooomBugün birkac büyük parçaları aldım rahatladımm:)
Keyif tepsimizz, silikon set, ayakkabı torbası english home daha nevresimler aldım ama nette resmi yok çekip koyarm
Eki Görüntüle 889767 Eki Görüntüle 889768 Eki Görüntüle 889769
Tencerelerim çelik tencereyi emsan alma niyetim yoktu ama fiyatı çok cazip gelince aldım düdüklüsüde içinde aslında düdüklüyü tefal istiyodum ama kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Eki Görüntüle 889770 Eki Görüntüle 889771
Tantitoni spatula çok şeker
Eki Görüntüle 889772
Spatulaya bayıldım bende istiyooom
Bugün birkac büyük parçaları aldım rahatladımm:)
Keyif tepsimizz, silikon set, ayakkabı torbası english home daha nevresimler aldım ama nette resmi yok çekip koyarm
Eki Görüntüle 889767 Eki Görüntüle 889768 Eki Görüntüle 889769
Tencerelerim çelik tencereyi emsan alma niyetim yoktu ama fiyatı çok cazip gelince aldım düdüklüsüde içinde aslında düdüklüyü tefal istiyodum ama kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Eki Görüntüle 889770 Eki Görüntüle 889771
Tantitoni spatula çok şeker
Eki Görüntüle 889772
Bugün aldığımız ceyizlerle devamm ediyorummm
Evlen home yatak örtümm
Eki Görüntüle 895572
Sarev saten nevresim takımımmm
Eki Görüntüle 895573
Paşabahçe f&d kadehlerim 12 büyük 12 küçük kadeh ve sürahim
Eki Görüntüle 895575 Eki Görüntüle 895576 Eki Görüntüle 895577
Paşabahçe f&d ayaklı salata kase
Eki Görüntüle 895578
Sahan setim , 3lü tencere seti
Eki Görüntüle 895583 Eki Görüntüle 895584
6lı günlük mor kadehlerim
Eki Görüntüle 895586
Erzak kavanozumm 6 tane
Eki Görüntüle 895587
Hepsi ne kadar zevkli seçimler, bayıldımmm
Morlu kadehlerini nerden aldığını sormamda sakınca var mı kuzum
sakınca olurmu tatlım paşabahçe markası ben izmirliyim burda fincancılar çarşısı var ordan aldım benbu arada teşekkür ederimmmm yorumların içinnn
Munevvercim aldiklarina bayildimgule gule kullan.instagramdan takibe aldim sevgikamil tamam .d
hepsi çok güzel maşallah keçe amerikan servislerini nerden alldın canım bende arıyorum onlardan ama bulamadım hiç :)
çok sağol paşabahçenin sitesinden bakayım bende canım en son çare keçe alıp kendim yapmayı düşünüyordum :)
intsgram kullanıyorm canımm:)
Eki Görüntüle 909263 aslında bunun kalplisini yapmak istiyorum çok hoşuma gitti benim bi de misafir için almak istiyorum biraz daha ağır bişey :)