Canim harika seyler almissin guzel gunlerde killan amerikan servislere bayildim bende cokkk istiyrm nerden aldin acaba?
teşekkürler tatlım inşallah amerikan servisleri instagramdan aldım aysegulce_tasarim adı gerçekten güvenilir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim harika seyler almissin guzel gunlerde killan amerikan servislere bayildim bende cokkk istiyrm nerden aldin acaba?
yeni cicilerinde çok güzel münevvercim seni takipteyim
teşekkürler tatlım servisleri instagramdan aldım aysegulce_tasarim dan canım ben izmirdeyim burda bulamadım malesef:) instagramda adım munevverdundar canım beklerim senn adın ne
O kişiyi bende biliyorum ve takip ediyorum canım güzel günlerde kullan inşallah.. Ben seni buldum ve takip etmeye başladım, benim ismimde kurabikadin :)
Beklerim
canım aldıklarımız çok benziyor zaten yemek takımlarımız falan aynı. sen kahve fincanını da almışsın kararsız kaldım ben canım ya alıp almamakta:s
güle güle kullan inşallah canım çok beğendim sende benim gibi bernardo seviyormuşsun
ahh sevmezmiyim daha almak istediklerim varr ama alamıyorum ki canım
bende yemek takımını ordan beğendim ama çok pahalı 2 lira alamadım hala gözüm onda olduğu için beğenemiyorum başka modelde ama fiyatıda çok tuzlu alırım bu sefer o kadar para verdim diyede pişman olurum
Hepsine bayıldım canım :) iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :)
canım herşeyin çok güzel güle güle kullan. acaba dantel görünümlü naylon servisleri nereden aldın? onların adı ne olarak geçiyor biliyor musun?
nevresımlerıne ve cupcakeli herbıseyıne bayıldım..
ınsanın alısverıs yapası geliyor bunları gördükçe..
lokumunla güzel günlerde kullanın ınşallah
Güzel günlerde kullanın hayırlı olsun cok güzel cok beğendim :))