Münevver'in Aşkla Oluşturduğu ÇEYİZLERİ...

güzel günlerde kullan cnm hoş seçimler olmuş.. şu kalpli beyaz tabakları nerde aldın ben bi turlu bulamıyorum??

güzel günlerde kullan cnm hoş seçimler olmuş.. şu kalpli beyaz tabakları nerde aldın ben bi turlu bulamıyorum??
teşekürler canım ben keramika dan almıştım sitesine bakalbilirsin ama karacanın da böyle tabakları var

Madame cocodan yeni siparis verdigim günlük yatak örtüm ve battaniyem

Karacahome ve taç nevresim takimim

Bernardo 12 kisilik türk kahvesi fincalarim

Eklentiler

• $annelergunu2-800x800.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 99
Canımm herşeyin çok güzel o kancaev ciccilerine ayrı bayıldm güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan

Cupcake kutular ne işe yarıyor canım

Canımm herşeyin çok güzel o kancaev ciccilerine ayrı bayıldm güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan

Cupcake kutular ne işe yarıyor canım

teşekkür ederimm inş hepimiz mutlu huzurlu aşkla kullanırız şekerlik olarak yada reçellik olarak kullanmayı düşünüyorum boyutları biraz ufak

aramıza hoşgeldin haarika herbişeyin güle güle kullan

Amerikan servislerim 4 tane dikdörtgen 6tane yuvarlak servis, Günlük kahve fincanlarım fotolar instagram hesabımdan

English home cicilerim cupcakeli önlüğün resmini bulamadım bi blogtan alıntı yaptım
Eki Görüntüle 873351

Biev karabiber tuz değirmeni, Tchibo 4'lü kesme tahtam, ikea pasta altı

Paşabahçe bardak kapağım, İkea tealight lık ama ben cok sevdim 12tane alıp kase takımı yaptım, keçe amerikan servisim

Son düzenleme:
canım yeni cicilerin çok güzel. o dantel görünümlü amerikan servislerinden bende çok çok çok istiyorum güle güle kullan

Canım güzel günlerde kullan amerikan servislerini eminönünden mi aldın bende en kısa sürede gideceğim eminönüne :)

Ayrıca instagram dan da takipleşmek isterim seninle adın nedir

Canim harika seyler almissin guzel gunlerde killan amerikan servislere bayildim bende cokkk istiyrm nerden aldin acaba?

Canım güzel günlerde kullan amerikan servislerini eminönünden mi aldın bende en kısa sürede gideceğim eminönüne :)

Ayrıca instagram dan da takipleşmek isterim seninle adın nedir

teşekkürler tatlım servisleri instagramdan aldım aysegulce_tasarim dan canım ben izmirdeyim burda bulamadım malesef:) instagramda adım munevverdundar canım beklerim senn adın ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…