Münevver'in Aşkla Oluşturduğu ÇEYİZLERİ...

teşekkürler tatlım servisleri instagramdan aldım aysegulce_tasarim dan canım ben izmirdeyim burda bulamadım malesef:) instagramda adım munevverdundar canım beklerim senn adın ne

O kişiyi bende biliyorum ve takip ediyorum canım güzel günlerde kullan inşallah.. Ben seni buldum ve takip etmeye başladım, benim ismimde kurabikadin :)

Beklerim

canım aldıklarımız çok benziyor zaten yemek takımlarımız falan aynı. sen kahve fincanını da almışsın kararsız kaldım ben canım ya alıp almamakta:s

canım aldıklarımız çok benziyor zaten yemek takımlarımız falan aynı. sen kahve fincanını da almışsın kararsız kaldım ben canım ya alıp almamakta:s

canım benim yemek takımım vardı karacadan oyüzden babam almıyodu bende bernardonun rose garden aşık olmuştum resmen en azından fincanını alıyım dedim ama babacığım saolsun dayanamadı aldı bana şuan aşk yaşıyoruz ben çok beğeniyorum bence aklın kalmasın al derim

güle güle kullan inşallah canım çok beğendim sende benim gibi bernardo seviyormuşsun

ahh sevmezmiyim daha almak istediklerim varr ama alamıyorum ki canım

bende yemek takımını ordan beğendim ama çok pahalı 2 lira alamadım hala gözüm onda olduğu için beğenemiyorum başka modelde ama fiyatıda çok tuzlu alırım bu sefer o kadar para verdim diyede pişman olurum

bende 1700 e aldım canım hiçte pişman değilim tabiki yine senn iyice bi düşün derim

canım herşeyin çok güzel güle güle kullan. acaba dantel görünümlü naylon servisleri nereden aldın? onların adı ne olarak geçiyor biliyor musun?

canım herşeyin çok güzel güle güle kullan. acaba dantel görünümlü naylon servisleri nereden aldın? onların adı ne olarak geçiyor biliyor musun?

teşekkürler canım instagramdan aldım ben aysegulce_tasarım diye birinden bu tarz ürünleri satıyor

nevresımlerıne ve cupcakeli herbıseyıne bayıldım..
ınsanın alısverıs yapası geliyor bunları gördükçe..
lokumunla güzel günlerde kullanın ınşallah

Güzel günlerde kullanın hayırlı olsun cok güzel cok beğendim :))

Herşey çok güzel cnm güzel günlerde kullanırsın inş.
Bende cupcake kaşıklardan almayı düşünüyordum.
Sen aldığın için sana sorabilirim kalitesi nası acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…