Bu arada bir haberim var, az evvel Hanım'ın bir süreliğine üyeliğini iptal ettim, biraz dinlenmek istiyormuş ve evle ilgili tadilatları varmış vs, herkese çok selamı var, tanıyanlarına duyurulur.
Bu arada bir haberim var, az evvel Hanım'ın bir süreliğine üyeliğini iptal ettim, biraz dinlenmek istiyormuş ve evle ilgili tadilatları varmış vs, herkese çok selamı var, tanıyanlarına duyurulur.
Mune'nin taraf tutacağına inanmıyorum . Hakkıyla işini yapmaya çalışıyor . Sabrınada diyecek yok.
Özelden ulaşırsanız cevapta veriyor açıklamada yapıyor her türlü.
Seviyorum ben Muneyi ondan başkası yakışmaz kk ya :))
Ve kapattığı konuları kapatmadan evvel yazdığı son mesajlara hayran kalıyorum genelde
Yaa niye amane güzel yeri geldiğinde avatarını gösteriyordu öslicem kendisini çok
Kesinlikle katiliyorum, ban yesem de, mudur korkusuna konularsan sivissam da, benim de oyum Mune'ye giderdi...En eli maşalı yönetici de olsa mune iyidir. Yöneticiler seçimle belirlense oyumu mune ye veririm Sabırlı ve adildir.
Aynen bende kapatılan konulara merakla bakıyorum son vuruşlarınaMune'nin taraf tutacağına inanmıyorum . Hakkıyla işini yapmaya çalışıyor . Sabrınada diyecek yok.
Özelden ulaşırsanız cevapta veriyor açıklamada yapıyor her türlü.
Seviyorum ben Muneyi ondan başkası yakışmaz kk ya :))
Ve kapattığı konuları kapatmadan evvel yazdığı son mesajlara hayran kalıyorum genelde
Kazen'e yolladığım bir maildi, Kazen'le aramızdaki bir şakalaşma, espriyle karışık bir nevi tepkiydi, güzel yerden yakalayıp yapıştırmış konuyu, gizlilik arz edecek yazışmalarda, durumlarda zaten yapmayız böyle şeyler
ben tolini sempatik buluyorum3 yıldır buradayım zaten muneyi de sefiorum ne olcek şimdi seçim mi yapacağız
(evet konuyu baştan sona okumadım)
Tesekkur ederim ciceeem
Evet taraf seciyoruz ben ve mune yeni admin kim olsun diye oylama yapıyoruz oylarinizi bekliyorum
Admin olursam sitenin ortasına havuz yaptiricam
Vaaay hemen tav oldum valla yanlarına şezlong yüzer yüzer güneşleniriz oh mis
Vaatlerimiz bu kadarla bitmiyor siz havuza girerken yakışıklı erkeklerde size meyve suyu servisi yapicak
Mune
Vaatlerimiz bu kadarla bitmiyor siz havuza girerken yakışıklı erkeklerde size meyve suyu servisi yapicak
Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?