Mune'de tarafını belli etti !

Bu arada bir haberim var, az evvel Hanım'ın bir süreliğine üyeliğini iptal ettim, biraz dinlenmek istiyormuş ve evle ilgili tadilatları varmış vs, herkese çok selamı var, tanıyanlarına duyurulur.

fazla özletmesin kendini,ben simdi tatli tatli kimle didiscegim

Ay ben muneyi hic sevmem zaten

(30 ceza puaninin kuyruk acisini yasayan uye)

Mune'nin taraf tutacağına inanmıyorum . Hakkıyla işini yapmaya çalışıyor . Sabrınada diyecek yok.
Özelden ulaşırsanız cevapta veriyor açıklamada yapıyor her türlü.
Seviyorum ben Muneyi ondan başkası yakışmaz kk ya :))
Ve kapattığı konuları kapatmadan evvel yazdığı son mesajlara hayran kalıyorum genelde

Bu arada bir haberim var, az evvel Hanım'ın bir süreliğine üyeliğini iptal ettim, biraz dinlenmek istiyormuş ve evle ilgili tadilatları varmış vs, herkese çok selamı var, tanıyanlarına duyurulur.

Yaa niye ama ne güzel yeri geldiğinde avatarını gösteriyordu öslicem kendisini çok

aynen bende,kapanan konuların sonundakı yazısına bayılıyorum..

sırf ne dökturmus yıne dıye,onun yazısını acar okurum..zeka fışkırıyor kadından..

kuralları bilin
sonra tarafsınız deyın ulen bır smıleyleden ceza almıs hatunum yaa
konularda polemiğin, hakaretın dıbıne vuruyor rahatlıyorsunuz
elbette ardından ban yıyorsunuz
sonra da '' tarafsınız'' dıyorsunuz. banın gercek anlamda sebeplerını öğrendıkten sonra doğru duzgun polemiğe girmiş, hakaret etmıslığım dahi yok
ben napım ye lafı otur ohh ne guzel...
hatta bazen karsı tarafın banlanmadıgı bıle oluyor
tabii, o karsı taraf hıc ben olmadım yeni üeyler çok şanslı tek bıldıgım bu

En eli maşalı yönetici de olsa mune iyidir. Yöneticiler seçimle belirlense oyumu mune ye veririm Sabırlı ve adildir.
Kesinlikle katiliyorum, ban yesem de, mudur korkusuna konularsan sivissam da, benim de oyum Mune'ye giderdi...
Adaletini ve hosgorusunu seviyorum...

Aynen bende kapatılan konulara merakla bakıyorum son vuruşlarına

Adaletsiz mune
Adaletsiz mune
Mune gitsin
Tolin gelsin
Mune gitsin
Tolin gelsin
Kazennnn tez vur kellesini munenin

Ciddi anıma denk gelmiş. Zaten orda Beşiktaş kelimesi hoşgörme sebebi.

ben tolini sempatik buluyorum 3 yıldır buradayım zaten muneyi de sefiorum ne olcek şimdi seçim mi yapacağız
(evet konuyu baştan sona okumadım )

ben tolini sempatik buluyorum 3 yıldır buradayım zaten muneyi de sefiorum ne olcek şimdi seçim mi yapacağız
(evet konuyu baştan sona okumadım )

Tesekkur ederim ciceeem
Evet taraf seciyoruz ben ve mune yeni admin kim olsun diye oylama yapıyoruz oylarinizi bekliyorum
Admin olursam sitenin ortasına havuz yaptiricam

Son düzenleme:
Tesekkur ederim ciceeem
Evet taraf seciyoruz ben ve mune yeni admin kim olsun diye oylama yapıyoruz oylarinizi bekliyorum
Admin olursam sitenin ortasına havuz yaptiricam

Vaaay hemen tav oldum valla yanlarına şezlong yüzer yüzer güneşleniriz oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…