Mune'de tarafını belli etti !

mune benım vaatlerimi duyunca karşımda duramayacagını anladı ve kaçtı bence:51::51::51::52::52::27:

Bende Beşiktaşlıyım :52::52: Mune ablacım bak ortak yönümüz çıktı banlamazsın beni artık :9::9:

Ayy nazar değdir miyim dilimi ısırayım tahtalara vurayım uzun süredir ban almıyorum. Polemikten uzak duruyorum tabi yazıp kaçıyorum uzatmıyorum baktıkça yazasım geliyor çünkü. Şu siyaset meydanında seçime kadar ban yemek istemiyorum. Seçim günü tatilde olucam oy kullanmıyorum. Tepki değil de öyle denk geldi mecburen iş dolayısıyla başka zaman gidemiyorum tatile ayrıca gönül rahatlığıyla oy vereceğim kimse yok ancak açık konuşmak gerekirse tabii ki Erdoğan'ın almasını istemiyorum. Ay her neyse valla ben hiç haksızlık yapıldığını görmedim ben ban aldıysam karşımdaki de hep aldı o konuda benim şikayetim yok şikayeti olanlar belliydi zaten işine gelmeyenler. :27:

Mune'nin taraf tutacağına inanmıyorum . Hakkıyla işini yapmaya çalışıyor . Sabrınada diyecek yok.
Özelden ulaşırsanız cevapta veriyor açıklamada yapıyor her türlü.
Seviyorum ben Muneyi ondan başkası yakışmaz kk ya :))
Ve kapattığı konuları kapatmadan evvel yazdığı son mesajlara hayran kalıyorum genelde :27:

Cezaları da çok güzel ama. Bir sağdan bir soldan ayırım yok

Mune hanım; konu dışı olabilir özür dilerim ama sormadan yapamayacağım. Şu an itibariyle koğuşta kaç üyemiz var?

Valla ben bazen sirf karsi tarafin kiblemesi bosa gitmesin, ayrimcilik yapti demesinler diye banladigini dusunuyorum. Gecen gun beni sirf "saygi duymuyorum, ezer gecerim" dedim diye banladi. Ne yani, fikrim ne ise zikrim de o, aklimdan geceni yazdim, yalan mi diyeydim? Polemik desen degildi anca iki uc mesaj surdu, geyik hic degildi, normal tartisma idi ve kisa surmustu zaten. "ezik" deyip hakaret de etmedim. Taraf tutma yok tamam da, taraf tutmakla suclanma korkusu var gibi..:27:

Valla ben bazen sirf karsi tarafin kiblemesi bosa gitmesin, ayrimcilik yapti demesinler diye banladigini dusunuyorum. Gecen gun beni sirf "saygi duymuyorum, ezer gecerim" dedim diye banladi. Ne yani, fikrim ne ise zikrim de o, aklimdan geceni yazdim, yalan mi diyeydim? Polemik desen degildi anca iki uc mesaj surdu, geyik hic degildi, normal tartisma idi ve kisa surmustu zaten. "ezik" deyip hakaret de etmedim. Taraf tutma yok tamam da, taraf tutmakla suclanma korkusu var gibi..:27:

çok kısa zamanda çok uzun yazıların var hemen aklındakileri döküveriyorsun yazıya..benim kompozisyonları okuldayken 90 dan aşağı gelmezdi..artık yazıp yazıp siliyorum..tebrik ederim o yönden bu da bir kabiliyet..şimdi bir gurup arkadaş var siyasette..bunlar onların düşündüğü şekilde yazmıyorsan,tükürüyor,Sezercik diyor zekanı küçümsüyor..
bende hemen atlıyordum altta kalmamak için..kazen bey yazmıştı..kibleyin..illa cevap vermek zorundamısınız diye..
zor bir şey uygulaması..gerçi sabırlı olma konusunda geliştiriyor..aslında kötü söz sahibinindir deyip geçen asil insanlara hep hayranlık duymuşumdur ama uygulamak zor tabii:ssz:

çok kısa zamanda çok uzun yazıların var hemen aklındakileri döküveriyorsun yazıya..benim kompozisyonları okuldayken 90 dan aşağı gelmezdi..artık yazıp yazıp siliyorum..tebrik ederim o yönden bu da bir kabiliyet..şimdi bir gurup arkadaş var siyasette..bunlar onların düşündüğü şekilde yazmıyorsan,tükürüyor,Sezercik diyor zekanı küçümsüyor..
bende hemen atlıyordum altta kalmamak için..kazen bey yazmıştı..kibleyin..illa cevap vermek zorundamısınız diye..
zor bir şey uygulaması..gerçi sabırlı olma konusunda geliştiriyor..aslında kötü söz sahibinindir deyip geçen asil insanlara hep hayranlık duymuşumdur ama uygulamak zor tabii:ssz:

Ben simdiye dek kimseyi memnun etmek icin fikirlerimi yazmaktan cekinmedim. Hizli yazarken bazen cumleleri katlediyorum, ama gene de fena sayilmaz, tesekkurler. Lisede benim de Dil ve Edebiyat 10 idi (o zamanlar 10luk sistem vardi), ogretmen gelmediginde vekil ogretmenlik bile yapmmistim bir ara sinif arkadaslarima..:9: Neyse...
Ben bu sitede daha hic kimseyi ne kibledim, ne de kotu repledim. Kendi cevabimi kendim vermeyi severim, banlanmak da gerekiyorsa bu yuzden banlanirim, onemli degil. Prensip meselesi..:34:

Tesekkur ederim ciceeem:38:
Evet taraf seciyoruz ben ve mune yeni admin kim olsun diye oylama yapıyoruz oylarinizi bekliyorum:27:
Admin olursam sitenin ortasına havuz yaptiricam:27:

Vaatlerimiz bu kadarla bitmiyor siz havuza girerken yakışıklı erkeklerde size meyve suyu servisi yapicak:30::30::27:
Mune :33::33:

mune benım vaatlerimi duyunca karşımda duramayacagını anladı ve kaçtı bence:51::51::51::52::52::27:

Meydanı boş bulmuşsun tolin:60: sitenin ortasına havuz, İtalyan elemanlar ve banlama yok he:)))
Seçilince yapacakların ortaya bir leğen, elemanı unut zaten, banlama:60: ayol sen bir kavga edersin kim var kim yok silersin :60:

Mune hanım; konu dışı olabilir özür dilerim ama sormadan yapamayacağım. Şu an itibariyle koğuşta kaç üyemiz var?
Ona bir bakarım valla kaç kişi içerde inanın bilmiyorum:ssz:

Suçlanma korkusu değil Saraylim, yazınızın tamamı aynen şöyle ve bir üyeye hitaben:
Benim ise size daha fazla soyleyebilecegim birsey yok. Herkesin bildigi seyler ben soyledim diye yalan olmaz. Bu yazdiginiza gulup geciyorum. Bu adami savunmak icin yazdiklarinizi ise okurken sadece midem bulaniyor. Size saygim yok, evet, bu tip insanlarin yaptiklarini savunanlarin hic birine olmadigi gibi. Karsima ciksalar ezer gecerim.

Bu yazı karşı tarafı rencide edici, eleştiri boyutunu aşmış, genel için söylüyorum sizler bir yorumu kendiniz yazdığınızda yorumun bütünü aslında uygunsuzken bunu normal görüyorsunuz, aynı tarzda belki aynı kelimelerle karşı taraf yazdığında hakaret addediyorsunuz, bu durum karşı taraf içinde geçerli, kendi yazdığında ne var benim yorumumda diyor ama farklı görüşte biri yazınca şahsıma hakaret etti diye bildiriyor.

Suçlanma endişesi yaşamadım hiç, yalnız şunun ayrımını yaptıramıyorum, eleştiriyle hakaret arasında çok ince bir çizgi var, o çizgiyi iyi belirlemek gerekiyor, eleştiri yapan biri de bazen hakaret etti diye kibleniyor, eleştiriye işlem yapamam, eğer eleştirirken hakaret etmemişse, düzgün bir şekilde fikrini savunmuşsa ve polemiğe girmemişse, o üyeye senin yazdığın uygunsuz diyerek ceza veremem, bazen bana hangi kelimeler hakarettir diye soruyorlar, kelime kelime yazamamki, bazı üyeler var ki kötü üsluba örnek vermeye çekiniyorum çünkü o listede, örnek verdiğim üsluplarda olmayan bir kelimeyi sarf eden üye ceza aldığında ama sizin yazdığınız kelimeler içinde bu sözcük yoktu diyebilecek kadar farklı düşünce yapısına sahip insanlar var.

Yani aslında işin içine girince zor bir durum, eleştiri nerde başlar nerde biter, nerden sonrası hakarete girer, polemik nedir bunların ayrımını yapıp, ne o cepheden ne bu cepheden bakmadan mümkün olduğunca objektif olmaya çalışmak ve dengelemek kolay değil.
Burda benden yaşça küçük insanlarda var, büyük insanlarda var, kimi kızar söver, kimi çok saygın bir dille kırgınlığını dile getirir, kimi sistemi tam anlamaz anlatabilmek için a'dan z'ye herşeyi izah etmek gerekir.

Yeri geliyor yoğunluğumuzda yoksa tam analiz yapabilmek için sayfalar dolusu yorum okumak zorunda kalıyoruz, olay nerde hararetlenmeye başlamış, nerde sinirler tavan yapmış, kim başlatmış, kim sonlandırmış, her sayfa 10 yorum, 10 sayfa 100 yorum demek, düşünün birde konunun BDV'de çok can alıcı bir konu olduğunu en az 30 sayfa yani 300 yorum okumak insanda kafa bırakmıyor:37:

Mune ablanin da isi zor abla diyorum cunku hakkaten yoneticiligin yaninda bize ablalik yapmakla da ugrasiyor :27: benimle ugrasti mesela sagolsun tatli sert azarlamisligi bile vardir :9:

En cok su sitedeki entrikalara falan katilamamak kotu ya admin olunca tadi cikmaz :27:

Valla beni azarlamaya gerek duymadan banlıyor. Oysa bence ben gayet iyi tartışmacıyım ama bir bakıyorum ki "Kadınlar Kulübüne yakışmayan" hareketler yapmışım. :1::9::1::9::52:

:53:

valla ben asabımı bozacak yorum gördüm mü cevap vermiyorum :27: görmezden geliyorum :52:

şu site bana bunu öğretti :9:

Valla beni azarlamaya gerek duymadan banlıyor. Oysa bence ben gayet iyi tartışmacıyım ama bir bakıyorum ki "Kadınlar Kulübüne yakışmayan" hareketler yapmışım. :1::9::1::9::52:

:53:

ahahaha çok gerilimli oluyor değil mi o mesaj tak diye karşına çıkınca :27:
munenin beni rüyamda banlamışlığı bile var nasıl bilinçaltıma yerleştiyse artık :60:

Saraylım o munenin alıntı yaptığı yazıda yazdıklarını bende yazmak istemişimdir..tüküren ve Sezercik diyen hanıma yazmadım ama ..iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum yaptığım zaman kızılca kıyameti koparıyorlar:1::1::1:kendilerine hakaret serbest..evet pozitif bir günde değilsen aynı karşılık verip paşa paşa banlanırsın dimi:27:

Mune Hanım'ın cezaları bana terapi gibi geliyor. Sağlığımız için Allah seni başımızdan eksik etmesin

evet Gülaycım,arada komple temizlik ütü olaylarına falan giriyoruz..ben genelde ihmal etemem evimi..övünerek bunu söyleyebilirim..ama uzun uzadıya ilgilenebiliyorsun ban yediğin zamanlar:27::27:

Mune Hanım'ın cezaları bana terapi gibi geliyor. Sağlığımız için Allah seni başımızdan eksik etmesin

Gülay kız ,mune iyidir hoştur kötü biri değildir,esasındada sen abartmadınmı biraz..:9:belkide çok seviyorsun cidden:31:

genel olarak kucaklayaıcı bir site ,her düşünceye sahip üye var ama,Atamızla ilgili yazılarda ileri gidildiğinde uzaklaştırma alabilir diye düşünüyorum..o insanlar bile çok ceza almadılar neden ayrım var deniliyorki..:44:

Düzeni birinin sağlaması şart arkadaş!
Yoksa böylesine kalabalık bir sitede üstelik biz kadınların olduğu.. Oyh.. Etraf tutam tutam saç yolukları ve cırmıklarla dolar kavgadan :D
Ben sonuna kadar arkasındayım mune'nin :)
İşini bu kadar iyi yaptığı için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Back