Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim ciceeem
Evet taraf seciyoruz ben ve mune yeni admin kim olsun diye oylama yapıyoruz oylarinizi bekliyorum
Admin olursam sitenin ortasına havuz yaptiricam![]()
Ben başta söylemiştim oyum Mune'nin diye. Ekmek için mune
Mune'nin taraf tutacağına inanmıyorum . Hakkıyla işini yapmaya çalışıyor . Sabrınada diyecek yok.
Özelden ulaşırsanız cevapta veriyor açıklamada yapıyor her türlü.
Seviyorum ben Muneyi ondan başkası yakışmaz kk ya :))
Ve kapattığı konuları kapatmadan evvel yazdığı son mesajlara hayran kalıyorum genelde![]()
Cezaları da çok güzel ama. Bir sağdan bir soldan ayırım yok
Valla ben bazen sirf karsi tarafin kiblemesi bosa gitmesin, ayrimcilik yapti demesinler diye banladigini dusunuyorum. Gecen gun beni sirf "saygi duymuyorum, ezer gecerim" dedim diye banladi. Ne yani, fikrim ne ise zikrim de o, aklimdan geceni yazdim, yalan mi diyeydim? Polemik desen degildi anca iki uc mesaj surdu, geyik hic degildi, normal tartisma idi ve kisa surmustu zaten. "ezik" deyip hakaret de etmedim. Taraf tutma yok tamam da, taraf tutmakla suclanma korkusu var gibi..![]()
çok kısa zamanda çok uzun yazıların var hemen aklındakileri döküveriyorsun yazıya..benim kompozisyonları okuldayken 90 dan aşağı gelmezdi..artık yazıp yazıp siliyorum..tebrik ederim o yönden bu da bir kabiliyet..şimdi bir gurup arkadaş var siyasette..bunlar onların düşündüğü şekilde yazmıyorsan,tükürüyor,Sezercik diyor zekanı küçümsüyor..
bende hemen atlıyordum altta kalmamak için..kazen bey yazmıştı..kibleyin..illa cevap vermek zorundamısınız diye..
zor bir şey uygulaması..gerçi sabırlı olma konusunda geliştiriyor..aslında kötü söz sahibinindir deyip geçen asil insanlara hep hayranlık duymuşumdur ama uygulamak zor tabii![]()
Tesekkur ederim ciceeem
Evet taraf seciyoruz ben ve mune yeni admin kim olsun diye oylama yapıyoruz oylarinizi bekliyorum
Admin olursam sitenin ortasına havuz yaptiricam![]()
Vaatlerimiz bu kadarla bitmiyor siz havuza girerken yakışıklı erkeklerde size meyve suyu servisi yapicak
Mune![]()
mune benım vaatlerimi duyunca karşımda duramayacagını anladı ve kaçtı bence![]()
Ona bir bakarım valla kaç kişi içerde inanın bilmiyorumMune hanım; konu dışı olabilir özür dilerim ama sormadan yapamayacağım. Şu an itibariyle koğuşta kaç üyemiz var?
Valla ben bazen sirf karsi tarafin kiblemesi bosa gitmesin, ayrimcilik yapti demesinler diye banladigini dusunuyorum. Gecen gun beni sirf "saygi duymuyorum, ezer gecerim" dedim diye banladi. Ne yani, fikrim ne ise zikrim de o, aklimdan geceni yazdim, yalan mi diyeydim? Polemik desen degildi anca iki uc mesaj surdu, geyik hic degildi, normal tartisma idi ve kisa surmustu zaten. "ezik" deyip hakaret de etmedim. Taraf tutma yok tamam da, taraf tutmakla suclanma korkusu var gibi..![]()
Benim ise size daha fazla soyleyebilecegim birsey yok. Herkesin bildigi seyler ben soyledim diye yalan olmaz. Bu yazdiginiza gulup geciyorum. Bu adami savunmak icin yazdiklarinizi ise okurken sadece midem bulaniyor. Size saygim yok, evet, bu tip insanlarin yaptiklarini savunanlarin hic birine olmadigi gibi. Karsima ciksalar ezer gecerim.
Mune ablanin da isi zor abla diyorum cunku hakkaten yoneticiligin yaninda bize ablalik yapmakla da ugrasiyorbenimle ugrasti mesela sagolsun tatli sert azarlamisligi bile vardir
En cok su sitedeki entrikalara falan katilamamak kotu ya admin olunca tadi cikmaz![]()
çok kısa zamanda çok uzun yazıların var hemen aklındakileri döküveriyorsun yazıya..benim kompozisyonları okuldayken 90 dan aşağı gelmezdi..artık yazıp yazıp siliyorum..tebrik ederim o yönden bu da bir kabiliyet..şimdi bir gurup arkadaş var siyasette..bunlar onların düşündüğü şekilde yazmıyorsan,tükürüyor,Sezercik diyor zekanı küçümsüyor..
bende hemen atlıyordum altta kalmamak için..kazen bey yazmıştı..kibleyin..illa cevap vermek zorundamısınız diye..
zor bir şey uygulaması..gerçi sabırlı olma konusunda geliştiriyor..aslında kötü söz sahibinindir deyip geçen asil insanlara hep hayranlık duymuşumdur ama uygulamak zor tabii![]()
Valla beni azarlamaya gerek duymadan banlıyor. Oysa bence ben gayet iyi tartışmacıyım ama bir bakıyorum ki "Kadınlar Kulübüne yakışmayan" hareketler yapmışım.
![]()
Mune Hanım'ın cezaları bana terapi gibi geliyor. Sağlığımız için Allah seni başımızdan eksik etmesin
Mune Hanım'ın cezaları bana terapi gibi geliyor. Sağlığımız için Allah seni başımızdan eksik etmesin