Mune'de tarafını belli etti !

Ne olmuş yahu :26::9: Ciddi bir şey yok sanırsam , kaçırdım muhabbeti :ssz:

Valla beni azarlamaya gerek duymadan banlıyor. Oysa bence ben gayet iyi tartışmacıyım ama bir bakıyorum ki "Kadınlar Kulübüne yakışmayan" hareketler yapmışım. :1::9::1::9::52:

:53:

:))))))) hep beklemediğim anda geliyor bu mesaj:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bu "tarafsiniz" suclamasi cok yersiz bence.
Bakis acisi, yasam sartlari, kisilik ozellikleri vs konularinda hepimiz cok farkliyiz.
Cok bariz seylerden bahsetmiyorum ama birine gore sert elestiriyse digerine gore geyiktir mesela.
Herkesi memnun etmek zor.

Burada bir kadrolasma var evet ama cok asil, cok zerafetli insanlar da var.
Taban tabana zit oldugumuz konularda bile oyle guzel tartisiliyor ki bazen, zevk aliyor insan.

Reputable,
bazen hakikaten çok yoğun bildirim geliyor, sayfalarca konu okumam gerekebiliyor, gündüz ceza almadıysa gece bildirimleri tekrar kontrol edip ceza almayanlara gerekeni yapıyorum.

Öyle çok oldu aynı topikte biri gündüz biri gece ceza almış üyeler çünkü dediğim gibi kibler yoğun oluyor, x topikte bir üye gündüz saatlerinde bildirilmiş oluyor, araya başka konulardaki bildirimler giriyor, yine o x topikteki farklı bir üyeyle ilgili bildirim, bildirim sıralamasında en altlara düşmüş oluyor, ben diğerlerine bakarken aynı topikteki iki üyenin banlanma zamanları farklı olabiliyor bu yüzden.

Buna bizzet bende sahit oldum :1:
polemige girdigim kisi benden saatler once ban almisti bende arkadasa bana da ban gelmese iyi diyodum gelmeyince sevindirik oldum ama bikac saat sonra yedim bani :27::27:

Buna bizzet bende sahit oldum :1:
polemige girdigim kisi benden saatler once ban almisti bende arkadasa bana da ban gelmese iyi diyodum gelmeyince sevindirik oldum ama bikac saat sonra yedim bani :27::27:

Tam oh be topiktekiler banlandı, ben banlanmadığıma göre ceza falan almayacağım dediğin an ortalık kararıyor:9:
Ah Mune ah :ssz:

Back