Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bazi uyelerden sikayetciyim , yazdiklarimdan yazmadiklarimin analizini cikaran, benden alinti yaptigi halde muhatap alinmayan ama alinti yapmaya devam eden, acikcasi polemik arayan ve sonunda banlanmama sebep olacak uyelerden. Hatta bu yuzden bir sure girmeme karari almistim ama o karari degistirip simdi siyaset bolumunde benden yapilan iyi kotu hic bir alintiya cevap vermiyorum.
haber kaynağın yok kazen..
konun kapatılacaktır eger mune tarafsızsa..:)) (gülim de atarlı olmasın yazım:))
benim taktiğimi deneyin, arıza olduğuna kanaat getirdiğim bi üye benden alıntı yaptığını görüyorum ama okumadan geçiyorum, hatta bazen benden alıntı yapmasalar bile yorumlarını okumadan geçiyorum, aslında üye yasaklamakta var ama pek kimse kullanmıyor galiba
benim taktiğimi deneyin, arıza olduğuna kanaat getirdiğim bi üye benden alıntı yaptığını görüyorum ama okumadan geçiyorum, hatta bazen benden alıntı yapmasalar bile yorumlarını okumadan geçiyorum, aslında üye yasaklamakta var ama pek kimse kullanmıyor galiba
arıza
puhahahaaaaaaaa
Evet, kişi engelleme var, engellediğinizde özel mesaj gönderemiyor, yorumlarını görmüyorsunuz, gerektiğinde kullanın bu özelliği
Evet, kişi engelleme var, engellediğinizde özel mesaj gönderemiyor, yorumlarını görmüyorsunuz, gerektiğinde kullanın bu özelliği
Mune ile bir arkadaşı arasında şakaysa bile, ben özel mesajın buraya basılmasını etik bulmadım.
Tövbe bismillah
Ya ben bu maili az evvel yolladım hangi ara konuya çevirdin Kazen
Evet, itiraf ediyorum tarafım Beşiktaş'lıyım
Valla kusura bakmayın, ne zaman bir banlanma olsa tarafsınız, taraf tutuyorsunuz gibi mesajlar geliyor, yine mail gelmiş tarafsınız diye, halbuki kontrol etseniz polemiğe giren diğer üye de ceza almış oluyor, bende böyle isyan ettim, Kazen'e itiraf ettim, ikimizde tarafız, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları olarak itiraf ediyoruz
Reputable,
Sıfır ceza puanın var ve tarafsınız diyorsun, geyik sohbetlerine artık eskisi gibi tek yorumda müdahale edilmiyor, Nisan ayından beri bu böyle, uzarsa konu dışı cezası veriyoruz çünkü ağzımızı açtığımız anda ceza veriyorsunuz diye şikayet geliyordu, iyi dedik madem hemen ceza vermeyelim, polemik cezasız kalmaz, muhabbet olsun olmasın, hatta istatistik yapalım, arkadaş listemdekiler ve sohbet ettiklerim ceza puanında en önde gider:))