Mune'de tarafını belli etti !

bence Mune hem adil, hem de ultra mega süper sabırlı, ben olsam bazı üyeleri kk nın tarihinden bile silerim herhalde, ama inatla sabırla açıklama yapıyor

Ben de bazi uyelerden sikayetciyim , yazdiklarimdan yazmadiklarimin analizini cikaran, benden alinti yaptigi halde muhatap alinmayan ama alinti yapmaya devam eden, acikcasi polemik arayan ve sonunda banlanmama sebep olacak uyelerden. Hatta bu yuzden bir sure girmeme karari almistim ama o karari degistirip simdi siyaset bolumunde benden yapilan iyi veya kotu hic bir alintiya cevap vermiyorum.

Son düzenleme:
Ben de bazi uyelerden sikayetciyim , yazdiklarimdan yazmadiklarimin analizini cikaran, benden alinti yaptigi halde muhatap alinmayan ama alinti yapmaya devam eden, acikcasi polemik arayan ve sonunda banlanmama sebep olacak uyelerden. Hatta bu yuzden bir sure girmeme karari almistim ama o karari degistirip simdi siyaset bolumunde benden yapilan iyi kotu hic bir alintiya cevap vermiyorum.

Ama bu sorunu birtek siz yaşamıyorsunuz ki, birçok insan bundan muzdarip, bir anda kendini bir tartışmanın ortasında bulanlar oluyor alıntılanıp cevap verildiği için.
Buna çözüm cevap vermemek, bazen söylüyorum da cevap vermeyin bildirin diye ama cevap vermemeyi kabullenmek veya verecek cevabı yokta susuyor gibi algılarlar cevap vermem lazım diyorlar, halbuki susmak bazen gerçekten güzeldir çünkü sinirler gerilince sorun daha da büyüyor ve ister istemez kavga çıkıyor, ne karşındaki seni anlamak için çabalıyor ne de sen.

İnanın bazen bende sinirleniyorum ama kalp kırmamak için siteden hemen çıkıyorum, sakinleşip giriş yapıyor yazılanı tekrar okuyorum.

benim taktiğimi deneyin, arıza olduğuna kanaat getirdiğim bi üye benden alıntı yaptığını görüyorum ama okumadan geçiyorum, hatta bazen benden alıntı yapmasalar bile yorumlarını okumadan geçiyorum, aslında üye yasaklamakta var ama pek kimse kullanmıyor galiba

benim taktiğimi deneyin, arıza olduğuna kanaat getirdiğim bi üye benden alıntı yaptığını görüyorum ama okumadan geçiyorum, hatta bazen benden alıntı yapmasalar bile yorumlarını okumadan geçiyorum, aslında üye yasaklamakta var ama pek kimse kullanmıyor galiba

Evet, kişi engelleme var, engellediğinizde özel mesaj gönderemiyor, yorumlarını görmüyorsunuz, gerektiğinde kullanın bu özelliği:34:

arıza
puhahahaaaaaaaa:1::1:

Aaaaaa:53::53::53: daha yeni fark ediyorum, imzamdaki gel gel yapan kuru kafam gitmiş, tarihi eserdi o, kim aldı çabuk geri versin:51:

Yalnız bu vesileyle hakkımdaki güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, Kazen sana da teşekkür ederim, valla bu konu bana çok iyi geldi, arada modum düşüyor ister istemez, gelen mesajlara kırıldığım oluyor, taraflı olmadığım halde ısrarla tarafsın denince üzülüyorum çünkü bende insanım, arada hatalarım oluyordur, farkına varınca özür diliyorum, unttuğum varsa da özür dilerim fakat taraf mısın derseniz, asla.

Evet, kişi engelleme var, engellediğinizde özel mesaj gönderemiyor, yorumlarını görmüyorsunuz, gerektiğinde kullanın bu özelliği:34:

kendi gibi düşünmedin diye işte bunların kafası basmıyor,şaşırmış vs gibi rencide edici yazılardan nefret ediyorum bende..ama artık bende sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum siye böyle yazdığınızı biliyorum diyorum banlanmamak için:26:

Bu arada bir haberim var, az evvel Hanım'ın bir süreliğine üyeliğini iptal ettim, biraz dinlenmek istiyormuş ve evle ilgili tadilatları varmış vs, herkese çok selamı var, tanıyanlarına duyurulur.

Mune ile bir arkadaşı arasında şakaysa bile, ben özel mesajın buraya basılmasını etik bulmadım.

ama yorum yaptigini goruyoruz. tamamen nick olarak hic gorunmese bize :27:

bu arada kazen mune'de degil mune de olacakti :33:

Ben Mune nin tarafsızlığına sonuna kadar inanıyorum .
Hatta bazen sırf banlamamak için sakin olun diye önce uyardığı halde bazı üyeler hızını almayıp hakarete , dalga geçmeye son hız devam ediyorlar .
Sonra da Mune taraf tutuyor bizi neden banlıyor bir şey demedim ki diyorlar.

Benzer laflar kendilerine edilse nerde bu yönetim diye de anında parlarlar tabii.

Mune ile bir arkadaşı arasında şakaysa bile, ben özel mesajın buraya basılmasını etik bulmadım.

Kazen'e yolladığım bir maildi, Kazen'le aramızdaki bir şakalaşma, espriyle karışık bir nevi tepkiydi, güzel yerden yakalayıp yapıştırmış konuyu, gizlilik arz edecek yazışmalarda, durumlarda zaten yapmayız böyle şeyler:34:

Tövbe bismillah:53::53:
Ya ben bu maili az evvel yolladım hangi ara konuya çevirdin Kazen:60:
Evet, itiraf ediyorum tarafım:ssz: Beşiktaş'lıyım:52::52::52:

Valla kusura bakmayın, ne zaman bir banlanma olsa tarafsınız, taraf tutuyorsunuz gibi mesajlar geliyor, yine mail gelmiş tarafsınız diye, halbuki kontrol etseniz polemiğe giren diğer üye de ceza almış oluyor, bende böyle isyan ettim, Kazen'e itiraf ettim, ikimizde tarafız, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları olarak itiraf ediyoruz:51:

Reputable,
Sıfır ceza puanın var:9: ve tarafsınız diyorsun, geyik sohbetlerine artık eskisi gibi tek yorumda müdahale edilmiyor, Nisan ayından beri bu böyle, uzarsa konu dışı cezası veriyoruz çünkü ağzımızı açtığımız anda ceza veriyorsunuz diye şikayet geliyordu, iyi dedik madem hemen ceza vermeyelim, polemik cezasız kalmaz, muhabbet olsun olmasın, hatta istatistik yapalım, arkadaş listemdekiler ve sohbet ettiklerim ceza puanında en önde gider:))

50 ceza puanım var.:27:Demek ben Fenerbahçeliyim diye beni banlayıp duruyorsun Mune. Alacağın olsun:19::1:

ben de bu taktiği uyguluyorum,birini de engelledim:1:

münenin ne kadar adaletli olduğu ortada ama bunu anlamak istemeyenler çok maalesef:50:

ben Muneyi cok sabirli görüyorum :31: bazen banlamaya kiyamiyor ama biz üyeler gel banla diye sabri zorluyoruz :1:

bazi üyelerde digerlerinin sabrini zorlayinca ban kacinilmaz oluyor

Back