aynen. yerni ceza sistemini sevdim ben.Biraz dediğiniz tölerans herkese var, yeni ceza sistemi böyle sanırım.
Nisan ayından beri BdV de geyik abartılmadıkça ceza alan görmedim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen. yerni ceza sistemini sevdim ben.Biraz dediğiniz tölerans herkese var, yeni ceza sistemi böyle sanırım.
modken 2 kere ceza yedim. taraf değilsin valla. tarafsızın uç noktasısısın:)
yok yok. sen lazımsın buraya.Ne yaptın Kazen
oky bile cezalarını sıralıyor
Ben anladım Kazen benim sonumu hazırlıyorOldum mu Pargalı
![]()
Reputable,
bazen hakikaten çok yoğun bildirim geliyor, sayfalarca konu okumam gerekebiliyor, gündüz ceza almadıysa gece bildirimleri tekrar kontrol edip ceza almayanlara gerekeni yapıyorum.
Öyle çok oldu aynı topikte biri gündüz biri gece ceza almış üyeler çünkü dediğim gibi kibler yoğun oluyor, x topikte bir üye gündüz saatlerinde bildirilmiş oluyor, araya başka konulardaki bildirimler giriyor, yine o x topikteki farklı bir üyeyle ilgili bildirim, bildirim sıralamasında en altlara düşmüş oluyor, ben diğerlerine bakarken aynı topikteki iki üyenin banlanma zamanları farklı olabiliyor bu yüzden.
Biraz dediğiniz tölerans herkese var, yeni ceza sistemi böyle sanırım.
Biraz dediğiniz tölerans herkese var, yeni ceza sistemi böyle sanırım.
ya işiniz zor. alakalı alakasız bütün topikleri okumak falan.
şimdi şöyle sorayım. çünkü kurallara uyma huyumun gözü körolsun
geçen bir bdv konusunda çok alakasız bir şekilde üyenin biri akşama ne yapsam diye sordu. ve birkaç üye tarafından sayfalarca geyik yapıldı.
şimdi bu ban sebebi mi değil mi? bileyim ona göre ben de rahat olayım boşa kasmayayım.
ben de bilmiyorum:26:. yazıyorlar ya gülümsemeden ban aldık diyeo sebeple dedim tek mesajla ban diye.
ban gerçekte niye verildi anca mesaj sahibi ve admin bilebilir tabii.
Mune gercekten taraf olsa ayni konudaki benim mesajim için beni banlamazdi. Islerine gelen şekilde anlamasalar keşke.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
He birde şu var, mesela bayram sürecinde hakaret ve ciddi derecedeki polemikler, sahte üyelikler ve konu açıp üyelerle dalga geçenler dışında ceza vermedim, bayram bayram kimse kırılıp üzülmesin diye, hatta çoğu topikte de yapmayın ne olur bayramda bari ceza almayın diye.
Mümkün olduğunca ceza vermemek için çabalıyorum ama ikaz ettikçe banla beni moduna girilince de yapacak birşey yok, sonuçta buranın kuralları var, onları çiğneyip geçemeyiz.
En eli maşalı yönetici de olsa mune iyidir. Yöneticiler seçimle belirlense oyumu mune ye veririm Sabırlı ve adildir.
Nisan ayında burda siyaset bölümünde ne haliniz varsa görün demişti Mune abla hatırlıyor musunuz?2-3 güne yok yok eski sistem gelsin demiştik hatta.Ama diyene kadar sandalyeler masalar havada uçuşmuştu tartışmalarda![]()
Mune taraflı mı ? Buna kargalar bile güler.Geyiğin,dertleşmenin dibine vurduğum halde defalarca acımadan baladı,el insaf.
![]()
Ama bak itiraf etmişsin, geyik demişsin, Bdv'de geyiği seviyor muyumsevmiyorum, acımam cımbızlarım
![]()
taraf oldugu zaten belli idi![]()
tabii banlamadan önce soruyorum Beşiktaş'lı mısın Galatasaray'lı mısın diye, ikisi de değil derse hemen basıyorum cezayı
![]()
Yok abla özelde ya da geyikte demek istedim.![]()