Mula///48

artık buralara kimseler uğramiyor............nerelerdesiniz.derinnnnnnnnnnnnnn55
gelde görüşelim dalamanda huhu..

selam kızlar..bende tatile gelmiştim ailemin yanına bir bakayım dedim muğlalılar ne yapıyormuş diye ama kimsecikler yokmuşşş..

selam arfkadaşlar gelemiyorum çoktandır nasılsınız?ben istanbuldan bu sabah döndüm bi bakayım dedim.
saces ladyle buluştuk:KK19:
burdaki arkadaşlarla da görüşmek kısmet olur inşallah...

slm kızlar.derin nasılsın?artık burayı ter ettik.çocuklarla uğraşmaktan iki satır yazamaz olduk.öykünün gösterisi var cuma günü okul ev mekik dokuyoruz.

selam okyanuscuğum yorgunum canım bende yaaa!!
çocuklar durmuyolar evin işleri bitmiyor ama çok şükür.
okul işleri de yoruyordur ben de seneye koştururum artık...
okullar kapansın buluşalım canım taaa istanbullarda buluştuk burda buluşamadık!!!
sacesle de görüşecektik ama görüşemedik!!!:97:

selam okyanuscuğum yorgunum canım bende yaaa!!
çocuklar durmuyolar evin işleri bitmiyor ama çok şükür.
okul işleri de yoruyordur ben de seneye koştururum artık...
okullar kapansın buluşalım canım taaa istanbullarda buluştuk burda buluşamadık!!!
sacesle de görüşecektik ama görüşemedik!!!:97:

canım lady söyledi.....face de de resimlerinizi gördüm çok hoştunuz. bende karadenize filan gittim daha yeni geldik önümüzdeki hafta görüşelim ama senin tel. kaydetmemişim ben faceden yazışalım cnm.

selam kızlar...:KK16:
okyanus gösterileri bitirdiniz mi çok tatlı olmuş öykü emel neler yapacak bakalım???
saces yazışalım canım benim de misafirim vardı yatılı gelen giden çocuklar iş güç son gaz gidiyoruz....

Arkadaslar Merhaba,

Mugla taraflarindaki hastaneleri arastirirken sizin yazismalarinizi okudum, KK'ya uyeyim zaten de bu bolumu hic gormemistim. Ortacadaki Yucelen Hastanesindeki Gul Hn. cok methedilmisti ama simdi hastanenin ana sayfasina bakinca artik onun ismini goremedim, Suleyman Bey diye birisi gelmis sanirim. Biz de bebegimizi Agustos'un basinda bekliyoruz, en son neye karar verdiniz merak ettim, yeni gelismeler var mi? Kimi tavsiye ediyorsunuz? Sizin bebekler ne zaman gelecekler?

Arkadaslar Merhaba,

Mugla taraflarindaki hastaneleri arastirirken sizin yazismalarinizi okudum, KK'ya uyeyim zaten de bu bolumu hic gormemistim. Ortacadaki Yucelen Hastanesindeki Gul Hn. cok methedilmisti ama simdi hastanenin ana sayfasina bakinca artik onun ismini goremedim, Suleyman Bey diye birisi gelmis sanirim. Biz de bebegimizi Agustos'un basinda bekliyoruz, en son neye karar verdiniz merak ettim, yeni gelismeler var mi? Kimi tavsiye ediyorsunuz? Sizin bebekler ne zaman gelecekler?
o
merhaba muğlanın nersindesin?ben gül hanımda ikinci doğumumu yaptım sezeryan oldum ama kadın aşırı yoğun olduğundan çok ilgili değilmiş sanırım şu aralar yani çok tavsiye etmiyorum.dalamana ahmet yavuz diye yeni bir doktor geldi arkadaşım gitti iyi olduğunu söyledi.birde fethiyede nezih beye iyi diyor herkes süleyman bey bodruma gitti.bizim bebekler geldi canım benimki 10 aylık oldu.diğer arkadaşlar fethiyede doğum yaptı bir tanesi nezih beyin hastasıydı.benim oğluşumda geçen ağustosta doğdu:emir_bebek::emir_bebek:bu taraflarda doktor çok sıkıntı maalesef Allah yardımcın olsun...

derinciğim merhaba.uzun zaman oldu giremedim.okulumuz tatil oldu.yeni dönemde çok zorlanacağım.birinci sınıf çok zor diyorlar.birde çağan var napacaz bakalım.çağanımda bir dakika yerinde durmuyor.bu ne ya diyorum.öykü melekmiş.şmdiden kurcalamadığı yer kalmıyor.birde yürüdüğünü düşününce :)))))) yanmışım ben....
bu arada oğluşu sünnet yaptırdık.babası çok istedi.bebekken olmasını .bana kalsa büyüsün ben sünnet olucam desin o zaman isterdim :))) fazla evhamlıyım.sen napıyorsun?sıcaklar bastırdı.düşerse yolun buralara görüşürüz inşallah...

selammm....:KK16:
okyanus ben yaramaz çocuğa alıştığım için hiççç yabancılık çekmiyorum.
emel zaten hergün şişiriyor beni biz de anaokuluna yazdırdık tam gün.
öykü tam gün mü gidiyordu?
bakalım nasıl olacak?
tunada çok hareketli çok yoruluyorum yaaa!!!
iş bitmiyor fethiyeye gelemmiz lazım arkadaşlar ev aldı hayırlı olsuna da gidemedik.
eşim de çok yoğun ehliyet de alamadım çokk işim var çokk!!
ağustosta ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum.
allah hepimize kolaylık versin...

slm canım.sorma benim oğlanda fena.sünnet oldu diye yürütecede oturtamıyorum canım çıkıyor akşama kadar.iyi bu sene gündüzleri en azından rahat olurrsun.öykü yarım gün gitti.ilk zamanlar onun okula gidiyor olması beni çok üzsede.normale döndüm yazın neyapacağız diye düşünüyorum.çocuk iki olunca araba kullanmak şart oluyor dimi?

meraba bayanlar :KK3:
temmuz ortasında memleketime gelmeyi düşünüyorum, inşallah gezicez fethiye, marmaris, datça.. özledim sanki... tadını çıkarın oraların :) kendinize dikkat edin, iyi akşamlar...

selam kızlaar...:KK16:
okyanus neden erkenden sünnet ettirdiniz oğlanı?
burda yarım gün anaokullarını ben pek beğenmedim tek tam güne yazdırdık.
üzülüyorum bi taraftan kızımla ayrı kalmaya da alışkın değilim ya içim gidiyor inşallah iyi olur.
4858 gel de gez bakalım buralar şimdiden yanıyor ama benden söylemesi.
biz her hafta sonu göcek tarafındayız.
kızım kapkara oldu şimdiden.
besili çağla şikel diyorum ona...:KK9:

selam kızlaar...:KK16:
okyanus neden erkenden sünnet ettirdiniz oğlanı?
burda yarım gün anaokullarını ben pek beğenmedim tek tam güne yazdırdık.
üzülüyorum bi taraftan kızımla ayrı kalmaya da alışkın değilim ya içim gidiyor inşallah iyi olur.
4858 gel de gez bakalım buralar şimdiden yanıyor ama benden söylemesi.
biz her hafta sonu göcek tarafındayız.
kızım kapkara oldu şimdiden.
besili çağla şikel diyorum ona...:KK9:

ayyy ne şirin olmuştur kapkara :))) ben razıyım kapkara olayım da önemli değil, sıcağını çekerim. burda kuru kuru çekiyoruz da noluyor.... denizi olsa çekersin, bi çıkar gezersin medeniyet görürsün.... deniz kenarı kadar olmasa da, aratmıyor oranın sıcağını k.maraş. tadı yok bu tarafların :KK43:(( biz sadece yazın bi kaç günlüğüne gidebiliyoruz bi yerlere.. ah bekarken öyle miydi ya. gökovadan çıkmazdım ben de:131:

selam arkadaşlar

bende 23 temmuzdan sonra muğlaya gelin geliyorum Allah nasip ederse

ben çok seviyorum muğlayı

merhaba arkadaşlar herkese mutlu hafta sonlarıııı....:KK16:
4858 buralar cennet gibi gerçekten de!:KK61:
bende bir sahil çocuğu olarak deniz olmayan yerlerden pek hoşlanmıyorum.
öğrenciliğim muğlada geçtiği için gökova sürekli uğrak yerimizdi.
gerçi yine de öyle pazartesi muğlaya gittik ordan dönerken balık ekmek yedik gökovada.
giz09 hoşgeldin canım aramıza:80: hayırlı olsun Allah bir ömür mutlu etsin...
muğlanın nersine geleceksin?

X