• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

iyi geceler kızlar...:16:
gamzeli ben şu an dalamandayım kızların çoğu fethiyede yaşıyor.
keşke bizde orda olsaydık çok güzel fethiye..

slm kızlar..oooo canlanmış burası.derinciğim gerçekten iyi oldu öykünün okula başlaması.ilk iki ay çok zorlandık.ama şimdi iyi kıskançlıkta en az seviyede.şükür Allahıma atlattık.5-6 saat çağanla daha yoğun ilgilenebiliyorum en azından.zehra tekrar çok geçmiş olsun.acil şifalar dliyorum.

slm kızlar
derinciğim bebekten fırsat bulup birtürlü giremedim . çok zorluyor beni sana ve okyanusa maşallah 2 siyle başa çıkıyorsunuz bu beni parmağında oynatıyor .
derin face varsa özelden adımı yollayım beni ekle böylelikle buluşmak için adım atmış oluruz görüşürüz.
tabi sende bana adını yollarsan eklemem kolaylaşır .
herkese ii günler

slm goca moğlalılarrr bgn moğla tanhanası yaptım sarımsaklı ve kuru biberliii :1: akyakayı özledim yaaaa :2:

selam milleettt...:16:
okyanus havalar o kadar kötü ki kursa gidip bakamadım bile yaaa!!!:50:
saces mesaj attım sana.:7:
tamda bugün kızlarla nasıl buluşuruz diye düşünüyodumm yaa ben!!
okyanus tubayla zehrayıda alın bana gelin kızz bi günn yoksa buluşamayacağız bu gidişle!:31:
lolita afiyet olsun şekerim gocaa muğlalı oluverdikkk valla buralardaa bizz...
sen nerdensi nerelerdesin???
akyaka şiir gibi yerdi bi zamanlar emmee şincii çokk kalabalık...

slm kızlar burda ne güzel arkadaşlıklar kurulmuş bende marmarisi ve evimi çok özledim yaza dönücem ayrılmamak üzere inş.

slm kızlarrr..ikinciler olunca buluşmak daha zorlaştı.yaza inşallah.tuba da uğramaz oldu buralara.bende görmüyorum okulda.artık çocuklar alışınca okula raslamamaz olduk.

merhaba arkadaşlar...:16:
dafnem hoşgeldin nerdesin şu anda ki??
okyanus evet canım yaza kaldı bizim görüşme durumları bu gidişle..
tuba neler yapıyor acaba?
görürsen selamlarımı ilet..

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim uzun zamandır miilas daki özel bir firmadan iş teklifi vardı.eşim kabul etti ve bir buçuk ay sonra inşallah taşınıcaz ve ben çok merak ediyorum nasıl bir yer olduğunu bildiklerinizi benimle:44::44::44::44: paylaşırsanız çok sevinirim.

slm arkadaşallar nasılsınz?ben iyyim hastalıkları atlattık gibi allahın izniyle buna şükür...siz neler yapıyorsunuz çocuklar nasıl gün gün büyüyorlar demi..artık bahara buluşalım..ama derincim bukadar kişi senin yanına gelinceye kadar senin fethiyeye gelmen daha mantıklı değilmi acaba....sudoku canım benim milas hakkında pek bilgim yok ama duyumlarım etrafımdaki kişiler çok sevmiyordu neden bilmiyorum ama tabi kişiden kişiye değişir bu zevk meselesi..inşallah umduklarını bulursun....

slm arkadaşallar nasılsınz?ben iyyim hastalıkları atlattık gibi allahın izniyle buna şükür...siz neler yapıyorsunuz çocuklar nasıl gün gün büyüyorlar demi..artık bahara buluşalım..ama derincim bukadar kişi senin yanına gelinceye kadar senin fethiyeye gelmen daha mantıklı değilmi acaba....sudoku canım benim milas hakkında pek bilgim yok ama duyumlarım etrafımdaki kişiler çok sevmiyordu neden bilmiyorum ama tabi kişiden kişiye değişir bu zevk meselesi..inşallah umduklarını bulursun.

bu güzel dileklerin için teşekkür ederiz arkadaşım inş bizim için iyi olur..:30::30::30::30:

selam arkadaşlar...
zehracığım tabi benim gelmem daha mantıklı da davet ediyorum işte sizi..
gelirseniz sevinirim ben de gelirim tabi ki.
sacesle belki buluşabiliriz dalamana taşınmış.
sudoku milasın pazarı çok büyük ve de güzelmiş.
bodruma yakın yazın gezersin bol bol ama ben sadece geçtim gezmedim milası.
umarım sizin için iyi olur canım..

sudoku milasın pazarı çok büyük ve de güzelmiş.
bodruma yakın yazın gezersin bol bol ama ben sadece geçtim gezmedim milası.
umarım sizin için iyi olur canım..

canım pazarları çok severim bunu söylediğin iyi oldu:1::1:bodruma yakın olması da çok iyiymiş.bildiklerini paylaştığın için teşekkür ederim canım çok iyi oldu benim için:66::66::66::66:

önemli değil canım.
eğer büyük bir şehirden geleceksen zor olabilir aama çevresi güzeldir muğlanın.

önemli değil canım.
eğer büyük bir şehirden geleceksen zor olabilir aama çevresi güzeldir muğlanın.

canım kırşehir den gelicem muğla ya ve kırşehir in ilçesin deyim şu an onun için problem olmaz ama yine de farklı bir ortama gideceğim için bira tedirgenlik var.:26::26::26:

o zaman kolay alışırsın.
muğlalılar dışardan gelene önce pek sıcak bakmazlar ama milasa dışardan yeleşen çok var sanırım.
çok sıcakkanlı olmasa da egenin insanı iyidir alışınca.
memleket bizim memleket canım endişelenme doğduğun değil doyduğun yer nede olsa..:16:

ççok sağol canım yaa içime su serptin çok iyi oldu görüştüğümüz.alışırım insanlarla ilişkilerim iyi olmuşdur hep.hayırlısı bakalım hakkımız da:1::1::1:

Back