- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.181
muğlayı bizde seviyoruz ama dalaman alışsak da biraz sakin tabi..
recep şener hocamız...
hatta eşimin hala hocası doktoradan...
burası ordan bile sakin düşün artık ama doğası çok güzel ingilizler yerleşiyor sürekli...evet recep hocayı bilirim, eşi de ulada eczacı. şener eczanesi :) babamla iyidirler...
muğlanın her yeri sakin zaten, merkezinde de bişey yok :) ama güzel yerler oralar... gören hayran kalıyor.
burası ordan bile sakin düşün artık ama doğası çok güzel ingilizler yerleşiyor sürekli...
birde eşimin yüksek lisansdan arkadaşı vardı emel diye ama soyadını unttum şimdi ankara maliyede olması lazım.
maliye mezunuydu zaten sanırım.a.s
biraz da sosyal etkinlikler olsa tam süper olcek!!evet doğası, insanları, çeşitli sebze meyveleri... vazgeçilmez benim için muğla yerimseniben valla bu tarafın insanı da oraya yerleşiyorlar hep güzelliğini görünce.
emel i de belki tanıyorumdur ama yaşı büyükse bilmeyebilirm de.
oranın tadını çıkarın, benim yerime de
slm kızlar.hoşgeldin 48ve 58.burası hamilelerle doldu:)))))))
derincğim biz ÇAĞAN koymayı düşünüyoruz inşallah.
biraz da sosyal etkinlikler olsa tam süper olcek!!
bu sene zor çıkarırım yeni doğum yaptığım için evdeyim artık..
tadı denizi buranın..
ben sahilde büyüdüğüm için deniz kokusu almam gerekiyo....a.s
alışcan canım kadınların kaderi maalesef...kaydirigubbakcemileevet ben hem çalışıyorum bi de bebek olunca allah ım nasıl zor olucak...akannehir
şimdi tatildeyim de ev işleri gene zor geliyo bana napıcam ben yaadelikafadulden
dalyan küçük ve güzel bir yer.slm muğlalılar. dalyanlı olan yada dalyanı bilen varmı. bu sene geçti ama seneye oraya gitmek istiyoruz. resimlerini gördüm harika aşık oldum resmen. bilgilerinize ihtiyacım var. nasıl bi yerdir. ucuzmudur pahalımıdır insanı nasıldır. deniz nasıldır. kapalıyım mesela denize rahat girebilirmiyim.
okyanusum kız fena herzamanki gibi...slm kızlar.4858 ben fethiyede oturuyorum ama uşaklıyım.derinciğim kız ne durumda kıskançlıklar başladımı bebişe nasıl davranıyor?
merhabalar arkadaşlar nasılsınız? 44ve58 hoşgeldin...derincim bebek nasıl yramazmı?ne tatlıdır şimdi o ufacık..emelde alışır zamanla....okyanuscum sen nasılsın? koyacağın isim çağan değişik güzel....senin doğum ne zaman...biryandan şanslısın bu sıcaklarda zor olurdu...bende yaylaya gidiyorum.. pazartesiye kadar kalcam sıcaklarda burda durulmuyor orası gündüz sıcak oluyor ama en azından nem yok..gecede buz gibi oluyor 4 gün rahatça orucumu tutayım bari....görüşürzz kendinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?