Mükerrer ödeme nasıl çözülür?

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
805
103
Kızlar ya bir konuda danışacağım
Bankama otomatik ödeme talimatim var di telefon icin unuttum şubeden ödeme yaptım bu faturayida kaybettim hesabımdan çekilmiş bu para tekrar
Telefon şirketi mukerrem odeme yok diyor nasıl yapabilirim sizce

Nasıl yani hem bankadan hem de sizden tahsil mi etmiş şirket

Bankayla alakalı bir sorun sanırım. Mükerrer ödeme bende hiç olmadı bu zamana kadar.

Bankanın yapacağı bişey yok bu durumda
Telefon şirketi önümüzdeki ayın faturasından düşer

Ben de bir bankadaki otomatik ödeme talimatımı iptal edip başka bankaya talimat vermiştim, meğer önceki talimat iptali gerçekleşmemiş, benim faturam 3ayda bir falan 1tl geliyordu ben de aradım telefon müşteri hizmetlerini, aynı anda iki bankadan da çekim yapıldığı için bana borçları oluyormuş ve üç ayda bir faturam gelmiyormuş(1tl neyin nesiydi hatırlamıyorum) sonra talimat iptalini hallettim. Sorun olmadı, telefon hattım da Vodafone. Yani kendi kendilerine bir çözüm yolu bulmuşlardı. Bence daha sisteme düşmemiştir düşünce gelecek ay fatura gelmez ama para iadesi yapacaklarını sanmam.

Operatörün sistemine henüz düşmemiştir. Bir iki gün sonra tekrar arayın. Ödeme yapmazlar ama önümüzdeki ayın faturasindan düşerler.
Aynı şeyi yasadim, süreç böyle işledi.

Faturamı yanlışlıkla iki kez ödedim, ne yapabilirim?

Mükerrer ödemeler herhangi bir talebe gerek olmadan bir sonraki çıkacak olan faturanıza otomatik yansımaktadır. Fazla ödediğiniz tutar bir sonraki faturanızdan otamatik olarak düşürülecektir. Mükerrer ödemenin banka aracılığıyla yapılması ve iadesinin talep edilmesi halinde ilgili bankayla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Vodafone için böyle diğer operatörler içinde geçerlidir sanırım

Ödeme yaptığım faturayı görmek isterler mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…