Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar siz hürremin yerinde olsanız ne yapardınız
anam çatlıcam bana kocam bi kere demedi ben senin kalbinin ruhunun kölesi olurum diye
Aynen.Şerbeti içerken bende dedim bunun içinde ilaç falan var galiba diye.Düşürecek mi diye de bekledim,düştü :))
Bende dikkat eden oldu mu acaba diye soracaktım ki,siz yazmışsınız.Kafama takıldı çünkü,ben mi fesatım diye :))))
Yine geçen hafta ki yorumum gibi olacak ama,acaba gerçekten Hürrem'i mi dövüyordu Mahidevran :))
Dayak olayı gerçek zaten bu olaydan sonra kanuninin gözünde mahidevran düşüyor. Bende şu saraydaki kadın kıyafetlerine taktım sanki osmanlı kadınını değilde Bizans sarayı kadınları gibi giydiriyorlar o zamanda göğüsler böyle meydanda kadın kıyafetleri olmaması gerek.Dün televizyonda Ukraynanın Hürrem dizisinden bölümler gösterdi onlar bile daha kapalı kıyafetliydiler.
içim fesat olabilir be öyle şefkatli kaynana görmedim valla
şerbette bence vardı bişeyler
yüzüğü çaldımı mahidevran
evet çaldıkıl oluyorum mahidevrana ben
dövdü,yüzünü gözünü kan revan içinde bıraktı bi de hürremin..
e be kardeşim,hürrem yokken de adamın başkalarıyla halvet oluyodu yahuuu,ne bu kıskançlık,hırs!
Yalnız akşam hürrem süleymana birşey söyledi onu duymadım süleymanın tepkisi "YAVAAAAAŞ" oldu. ona çok güldüm.. günümüzde gençlerin kullandığı orda dur anlamında birşey değilmi o
Yalnız akşam hürrem süleymana birşey söyledi onu duymadım süleymanın tepkisi "YAVAAAAAŞ" oldu. ona çok güldüm.. günümüzde gençlerin kullandığı orda dur anlamında birşey değilmi o