siz de benim aslında Atatürk'ün adından rahatsız olmadığımı gayet iyi biliyorsunuz ama neyse...
öğrendiğim kadarı ile hiç bir kaynakta osmanlı padişahının içki içtiğine dair bir yazılı kaynak yokmuş. Osmanlıda içki varmış ama, islam dinine mensup olmayanlar geyet özgürce içerlermiş.ama elimde belge yok işte. bunu kimseye inandıramam dolayısı ile.Napacaz güvendiğimiz sağlam tarihçilerden gerçeği öğreneceğiz. Burada bir fark ayırımı oluyor. Herkes kendi düşüncelerine yakın gelen tarihçiyi okur. Bunu seçmekte de özgürdür. Arkadaşınızın bahsettiği gibi yok siz onu okur bunu okumazsınız dayatması olmadan. yada ışınlama meselesi...
Onun bunun belge getirmeden, sadece bir tarihçi adı altında ya da her kimse alıntı yapması ile gerçekler öğrenilmiyor malesef.Biri de bensem.(yani belgen yok inanmam ve belgem yok inanmamakta özgürsün elbette.)
İnanın bunu tartışma maksatlı yazmıyorum.Paylaşımda bulundum sadece.
Sizinde tartışma yanlısı olmadığınızın farkındayım. dikkatinizi çekerm sizce bebekkafa ve ben aynı kişi olsak patron yaşatır mı bizi:90:
sizin okuduğunuz şahıslar için söylemiyorum amann banane
belgeleri olan,tarafsız konuşan kişiler okurm ben
kimse karalanmıyyor,hele içkiyle hiç
inanın sizinle tartışmak istemem
sevgiler
benden de sevgiler zhebani...
Ha bu arada AzraSılam bizi tartışıyor zannedecek yine ama biz tartışmıyoruz zhebani dimi.