- 8 Aralık 2010
- 345
- 1
hürrem bence güzel vücudu falanda iyi yani heybetli duruo dizinin adı zaten ask-ı dürün idi sanırım yani aşkı anlatıo kanuninin hürreme olan askını yani hayatının tamamını anlatan bir belgesel değil biz bu kısmını anlamadık sanırım ve çok eleştirdik. sonuçta bu dizi ölesine yapılmamış arkasında bir emek var tarihi bir dizi çekmek zor onları konuşturmak seçilen mekanlar kostüm herşey... zaten meral okay da dedi tarih danışmanıyla çalışıyorlar, ona danışıyorlarsa o adamda mı yanlış biliio... bizim yadırgadığımız şu oldu koca padişahı yatakta görmek ama böle bişey var yani o da insan neticede... tudors ve spartacustaki sahneler bunun yanında pehhhh daha açık yanlış bikaç eleştiri yaparsam, kanuninin yani halitin mavi gözleri olmamış, mahidevran ve annesi rolündeki nebahat yakışmamış, bide kıyafetler açık çok az daha kapatılabilinirdi benden bu kadar ama diziyi sevdim ve izliyorum
tatlım bildgim kanuni renkli gözlü bence valid sultan sanki olmamıs gibi geldi.. cünkü valide sultan slav kökenli aslında :))) türk haseki türk sultan yok :)) heeyyyt :