- 11 Ocak 2010
- 2.801
- 0
hayatım bu burda zayıf ve genç çıkmış demekki bir on sene öncenin hürremi bu
kızlar ya bu hatunun neresi çirkin :26: :26:
ben bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım bu burda zayıf ve genç çıkmış demekki bir on sene öncenin hürremi bu
ben bayıldım
ben bayıldım
ben bayıldım
bende çok beğeniyorum....
hani tamam beğenmeyebilir herkes tabi de,çirkin demek abes olur kanımca:)
hürrem rolüne de cuk oturmuş....düşünüyorum da başka kim olabilirdi diye,zaten ünlü olmasını istememişler özellikle ki mantıklı bir düşünce...gülben ergen olmuştu bi zamanlar,ne alakaysa,tutmamıştı zaten...
değilmi:13: valla çirkin demeye dilim varmaz yani çok çekici bi hatun bence dişilik akıyo
gülbene bin basar zaten yahu başkasını mı bulamamışlar çok saçmaydı bende bu kızdan başkasını düşünemiyrm ama nurgül yeşilçayda iyi giderdi sanki
yapmaz öyle bi eşeklik herhalde....
Aynen ya ben başka bir Hürrem düşünemiyorum...
Üstelik dizideki hali bu resimdeki halinden çok daha güzel bence...
Zeyna gibin kadın :87:
evet benimde dikkatimi çekti.Kesinlikle güzel bir kadın değil sadece gözleri süper..Estetik değil,odun gibi ,elleri kocaman oynamayıda hiç bilmiyor,kıvırma desen hiç yok..ıı ııı hiç beğenmedim.herkes neresini beğeniyor bilmiyorum
biliyomusun aynısını bende düşündüm ve bence yaparr
aynen...güzel ve çekici...
a evet ,eğer ünlülerden biri olsaydı kesinlikle nurgül çok iyi olurdu,iyi düşünmüşsün:)
çok tatlı....
o değil de aklıma ne geldi,bu halit binbir gece de bergüzarla oynarken karısından boşandı onla evlendi,şimdi de bergüzardan ayrılıp bunla evleniyormuş
yapmaz öyle bi eşeklik herhalde....
neresi çirkin yaçok hooş bence
Eğreti gelini izleyen varsa Nurgül Yeşilcay orada gerçekten çok güzeldi.. Bu diziyede yakışırdı bence.. bu kızın tilki, çakal ve kurnazlıktan çok , daha eblek bir bakışı var.